Nova Mercedes Benz S klasa isporučena kupcu u BiH!!!!!!
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
Chill Out
#901 Re: Nova Mercedes Benz S klasa isporučena kupcu u BiH!!!!!!
Ja vozim A klasu,2013 godište 
- _mufljuz_
#902 Re: Nova Mercedes Benz S klasa isporučena kupcu u BiH!!!!!!
avantgarde wrote:naravno da ga bacim,evo i drugi puta mi se digo..a vjerovatno ce veceras biti i treca runda..
![]()
sto ti smetaju slike jado jadni,to su smao slike napredne tehnike i nista drugo...jel trebam da ti posaljem slike bijede,poplava,rata i ostalih negativa?!...vjerovatno je to tvoj element?!
ja ne vidim nikako al nikako naprednu tehniku koja remenom pokrece jedno 5-10 spanera i vrtecih elemenata u motoru...
ja tu vidim samo hiljade maraka za odrzavanje i servis...
mislim ako vec hoces da kupis zvijer das milion-2 eura za bilo koji bolid formule jedan i imas tu "naprednu tehnologiju" zrelu za svakih 5000 km servisa...
mislim daleko od toga - da je ovo sranje od motora - ali jarane - ja da ovo vozim svaku milju KM bih ocekivao sprzen lezaj na pokretnim dijelovima motora....
-
kanaan
#903 Re: Nova Mercedes Benz S klasa isporučena kupcu u BiH!!!!!!
Lijeci se,vrijeme je?!;-)avantgarde wrote:naravno da ga bacim,evo i drugi puta mi se digo..a vjerovatno ce veceras biti i treca runda..
![]()
sto ti smetaju slike jado jadni,to su smao slike napredne tehnike i nista drugo...jel trebam da ti posaljem slike bijede,poplava,rata i ostalih negativa?!...vjerovatno je to tvoj element?!
- avantgarde
#904 Re: Nova Mercedes Benz S klasa isporučena kupcu u BiH!!!!!!
kad uspijes sopstvenim mogucnostima napravit dobru lopatu ili krampu tada cemo razgovarat o sledecem koraku ..prije toga nista od razgovora.._mufljuz_ wrote:avantgarde wrote:naravno da ga bacim,evo i drugi puta mi se digo..a vjerovatno ce veceras biti i treca runda..
![]()
ja ne vidim nikako al nikako naprednu tehniku koja remenom pokrece jedno 5-10 spanera i vrtecih elemenata u motoru...
ja tu vidim samo hiljade maraka za odrzavanje i servis...
mislim ako vec hoces da kupis zvijer das milion-2 eura za bilo koji bolid formule jedan i imas tu "naprednu tehnologiju" zrelu za svakih 5000 km servisa...
mislim daleko od toga - da je ovo sranje od motora - ali jarane - ja da ovo vozim svaku milju KM bih ocekivao sprzen lezaj na pokretnim dijelovima motora....
- _mufljuz_
#905 Re: Nova Mercedes Benz S klasa isporučena kupcu u BiH!!!!!!
sopstvenim znanjem i sposobnostima sam "napravio" par strucnjaka u jednoj sferi zivota - tako da mi neko plitak sa foruma tesko moze drzat pridike - i ti ljudi danas na osnovu mog znanja ubiru hljeb, odrasli su zdravo i uspjeli su u zivotu mozda cak i vise nego jaavantgarde wrote:
kad uspijes sopstvenim mogucnostima napravit dobru lopatu ili krampu tada cemo razgovarat o sledecem koraku ..prije toga nista od razgovora..
- avantgarde
#906 Re: Nova Mercedes Benz S klasa isporučena kupcu u BiH!!!!!!
ma no sikiriki bolan,sve je ok,samo nemojmo da idemo u krajnost...budimo samo realni,samo to...i nista vise...nisam ni ja teski tehnicar...osim sto volim brzinu_mufljuz_ wrote:sopstvenim znanjem i sposobnostima sam "napravio" par strucnjaka u jednoj sferi zivota - tako da mi neko plitak sa foruma tesko moze drzat pridike - i ti ljudi danas na osnovu mog znanja ubiru hljeb, odrasli su zdravo i uspjeli su u zivotu mozda cak i vise nego jaavantgarde wrote:
kad uspijes sopstvenim mogucnostima napravit dobru lopatu ili krampu tada cemo razgovarat o sledecem koraku ..prije toga nista od razgovora..