jefferson wrote:ime123 wrote:jefferson wrote:
Moze posvecivati zato sto djeli djelove sa Skodom i VW.
Ja sam vec rekao na temi A4, sada kupujem A4 i hocu da prodam CC jer ovdje ne nude CC sa 2.0T motorom, DSG i 4Motion.
Vozio sam A4 dosta puta, ovaj sa 8 brzina, sve je to OK, ali ako je ono Premium naspram CC, e onda jbg. Hajd sto imaju identican motor, nego sto DSG u CC radi 10 puta bolje nego ZF u Audiju. Kvaliteta materijala: ista. A4 je malo tisi sto jest jest, ali....
To dijeljenje motora i dijelova unutar VW auto grupe moze samo povecati kvalitet proizvoda kao sto i jeste. Ti si lud ako su ti isti materijali i ako ti nema razlike izmedju vw-audi ili skode jer je neki spominju ovdje.
A sto kupujes Audia kad je takav ??????????????????? Sto ne uzmes bmw il mercedes kad su ti oni veci premium od Audia, nemoj mi samo reci da je cijena u pitanju, jer im je cijena ista
Kao sto sam rekao, CC se ne nudi sa 2.0T motorom i 4motion. Jedini razlog zbog kojeg se rjesavam auta je 4x4, jer mi je fakat potreban.
Mercedes? Kvaliteta materijala uzas, nema turbo motora 2011g (sto licno meni igra ulogu). BMW, BMW je na ovom trzistu najcjenjeniji premium, i kao takav kosta 20-40% vise polovan nego Audi ili Mercedes (posebno u klasi gdje su 3 i 5 serija).
cuj kvalitet materijala uzas?..

...prvo malo provozaj taj auto pa onda provozaj one druge pa tek onda nesto kazi....,i sam cu da priznam da taj materijal nije perfektan,nije bas ono pravo ali opet mercedes nadzivi sve njih ostale,sasvim sigurno...,drugar,samo da ti nesto kazem,mercedesa koji ima 200 000 km kupuju ljudi na telefonu,bez vidjenja dok ona druga dva kupe takodje,ali tek po vidjenju..

..
u sustini ebe mi se za njima sva tri su arogantni do neba ali nemoj ba toliko pristranosti...nema losijeg materijala od proslog bmw 3,onaj kokpit interieur,mislim direkt na onu plastiku u alulook-u,ono kao da je shatirana

...Boze moj kako je ruzna i neukusna,znam bmw-a trojku kod mene 325 tdi,godinu dana ga nisu prodali,ne znam ni sam koliko puta su mu spustali cijenu,cak sam i sam razmisljao da ga kupim,ali uprkos vrlo povoljnoj cijeni nisam se mogao pomiriti sa njegovom gluporuznom plastikom...toliko o tvojoj objektivnosti...,a sad idemo dalje,audi je unutra svaka cast,bolji od mb i od bmw...za sad sigurno...i jos nesto,pogledaj ovaj novi bmw 3,sjedi u njega,uhvati za onu rucku na vratima,ona za drzanje...,znas da je labava,toliko labava da sam razmisljao da ako jace potegnem da ce se otkinut-osim ako nije jos i nekom zicom iznutra vezana u sta ne vjerujem...i jos nesto,pogledaj kod novih bmw 3 prednja sjedista..al ona sva obicna(ne sportska),ne posebnu opciju...

ama za koga su oni to radili,za patuljke ili za neke lutke ili za djecu?!...pogledaj pa javi...
prosle Nove Godine 2013 kupila moja rodica iz druge drzave mb c klasu W 202,disel,150 ks,2004 ili 2005 godiste sa nekih 350 000 km na taho

...,ok,nije to malo,ali ako se zna cinjenica da je taj auto kupljen od onih auslendera prodavaca tipa-"od zla oca a od gore matere" koji su ko ti ga zna koliko jos smanjili kilometrazu na tom autu onda je mnogo toga jasnije...auto je imao mozda ustvari i preko 500 hiljada km ali to ovi postenjaci ovdje smanje da bi nekako bolje prodali to,rodica je kupila taj auto,zamolila tog trgovca da joj smanji km na zeljenu cifru

i otisla s njim u svoju zemlju,vozila ga skoro godinu dana i prodala opet nekom dalje...i eno ga jos uvijek laufa i luafa...toliko i kvalitetu...
uzgred budi receno medju nama

..nadam se da cu sledeci puta kad budem nabavljao auto kupit bmw ili audi(prije bmw),svidjaju se oni meni, ako opet ne padnem pod onu famoznu naviku na benca...,Boze para zdravlja i pameti...