Nova lada
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
power-
#1 Nova lada
Valja li šta onaj novi model lade 112
-
Ontario
#4 nova lada
za pare koje das to je super novi auto . Lada inace nije los auto malo ruzan ali stvarno nije los . popricaj sa ljudima koji su imali ili imaju ladu ca ces vidjeti da nisu imali nekih problema sa tim kolima , ja sam imao dvije Lade , jedna je bila Lada 1600 i prosla je kod mene preko 300 000 km a moram ti reci jedan je covjek i danas vozi , a druga je Lada Riva 1300 i taj je auto kod mene presao preko 130 000 km a i taj auto je i dan dnas u upotrebi . Ja za Ladu mislim da je dosta solidan i kompaktan auto nece ti zadavati probleme , naci ces ga gdje ga ostavis , sto je najvaznije neces ga puno platiti a ni djelovi nisu skupi .
-
putnik
#5 Re: Nova lada
Kad staviš na papir sve što se može i ne može sabrati i oduzeti, za te pare isplati se. Novo je ipak novo.power- wrote:Valja li šta onaj novi model lade 112
-
ado-šampion
To auto k...u ne valja! Ja sam sjedio u njoj na sajmu i dovoljno mi je bilo. Dođem ja lagano do Lade kad ne može se otvoriti, haj ja malo jače i otvorim nekako. Zatvorio sam isto jedva. Sjednem u ono sjedište kad propadoh u njega, sama spužva ona najgore vrste što je braća cigani kupe ispred kontejnera. Volan ne bih nikad više uzeo u ruke, tanak kao u auta od prije sto godina. Sa mjenjačem sam također imao problema jer su trebale dvije ruke da se promineni brzina. J....a, nisam ni ja neki bilder, al eto...
I haj ja izađem ja, da zatvorim vrata kad se odbiše.
Zaključak: umjesto da kupiš taj auto koji se ne može nazvati ni poluproizvod i koji za modernom autoindustrijom kasni bar 30 godina, dodaj još 1000-2000 (mislim da je ta Lada 14000 maraka) i uzmi neko ozbiljno auto niže klase (fabia, corsa).
Zaključak: umjesto da kupiš taj auto koji se ne može nazvati ni poluproizvod i koji za modernom autoindustrijom kasni bar 30 godina, dodaj još 1000-2000 (mislim da je ta Lada 14000 maraka) i uzmi neko ozbiljno auto niže klase (fabia, corsa).
-
ado-šampion
Pogledaj i Daciu Logan, gledo sam je na testu u Auto Plusu i nije uopšte loše auto uglavnom bolje 7 puta od te Lada, makar je suvremenije. Ali ja bih ostao na nižoj klasi da se pitam. Fabia, Corsa, može i Punto. Al još bolje kupio bih BMW 318i E36 i još uštedio koji dinar. Al to sam samo ja i to ipak nije novo auto.
- Edin H.
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
Eh i ti ga sadado-šampion wrote:To auto k...u ne valja! Ja sam sjedio u njoj na sajmu i dovoljno mi je bilo. Dođem ja lagano do Lade kad ne može se otvoriti, haj ja malo jače i otvorim nekako. Zatvorio sam isto jedva. Sjednem u ono sjedište kad propadoh u njega, sama spužva ona najgore vrste što je braća cigani kupe ispred kontejnera. Volan ne bih nikad više uzeo u ruke, tanak kao u auta od prije sto godina. Sa mjenjačem sam također imao problema jer su trebale dvije ruke da se promineni brzina. J....a, nisam ni ja neki bilder, al eto...I haj ja izađem ja, da zatvorim vrata kad se odbiše.