animals wrote:U BiH se nece vise ratovati.
Mora se dogovorom sve rijesiti..

animals wrote:U BiH se nece vise ratovati.

arzuhal wrote:animals wrote:U BiH se nece vise ratovati.

Nadajmo se da nece.animals wrote:U BiH se nece vise ratovati.
Te smo uslove vec ispunili.Alfons Kauders wrote:
Objasnio sam i kako mozemo biti sigurni da nece - kada rat ucinimo preskupim i neisplativim za Srbe i Hrvate.
.
ma opusti se i uzivaj.Malko se zakebavamo.animals wrote:Pa ko ce da ratuje..vi sa foruma..
Evo vas ko da ste sa Lazanskim u skolu isli..
Ako želi da sačuva kredibilitet, Dževad mora na proljeće da izmisli 10.000 džihadista. Ne znam kako, ali ako ih ne nađe ode mu karijera.prog321 wrote:Ja samo cekam proljece .
samo nek nas broji i nabrojace do proljecaAcid25 wrote:Ako želi da sačuva kredibilitet, Dževad mora na proljeće da izmisli 10.000 džihadista. Ne znam kako, ali ako ih ne nađe ode mu karijera.prog321 wrote:Ja samo cekam proljece .

Rat se vodi raznim sredstvima. Ni Hladni rat nije ukljucivao puno ratovanja, pa smo opet na kraju imali jasnog pobjednika...animals wrote:Pa ko ce da ratuje..vi sa foruma..
Evo vas ko da ste sa Lazanskim u skolu isli..
Najbolje za najbolje,nema stednje kada su mozgovi u 6 brzini,sve ce se to opravdati kada dodje vrijeme,a sponzori iz dijaspore su upoznati sa izdatcimaarzuhal wrote:Nema DRINA, Partner, 57...NVZ strogo puši samo petarde, "Zenga", "Kobra", etc.
Valja ti kumpjere posijat'prog321 wrote:Ja samo cekam proljece .
jbe te ba drug,al iskrenoSkyLimit wrote:Mene je veteran prošlog rata, manevarac, ovako nasavjetovao:
"Znaš, većina misle da je čast biti u ofanzivnim jedinicama a biti "linijaš" ima negativne konotacije. Potpuno pogrešno gledište. Kad napadaš na neko neprijateljsko uporište, obično te čeka mobilizirana i nemotivisana pješadija loše starosne strukture. Kad vide da im se neko ubacio sa leđa i da ih napada odatle, obično kod njih nastupi SPAŠAVAJ SE KO MOŽE i razbježe se. I tako si ti njih rastjerao, tvoj posao je gotovo, pobjedonosno se vraćaš, dobijaš pohvale i lovorike a novooslobođene položaje preuzimaju "linijaši". Međutim, tek tad ide ono pravo. Kad krene njihov kontranapad, kad počnu djelovati artiljerijom, gori i nebo i zemlja a još te napada i pješadija koja nije ni stara ni nemotivisana. Meni je to 100x bilo gore nego zauzimati neku kotu, zato sam uvijek išao u napadačke jedinice."