- NOVA KRIZA U BOSNI!?
-
FreakyStyley
#2726 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
Po meni, dolazak ovog iz NATO-a je jos jedan jasan pokazatelj da se nesto zaista kuha na Balkanu i da se ne radi o halucinacijama i predizbornim kampanjama, kako se pokusava spinovati.
Ova posjeta je dosta bitna i mislim da ce definisati stav svijeta prema BiH. Kljucan ce biti i stav Bijele kuce. Za Europu je sve vec jasno.
Ova posjeta je dosta bitna i mislim da ce definisati stav svijeta prema BiH. Kljucan ce biti i stav Bijele kuce. Za Europu je sve vec jasno.
- mO k3
#2727 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
kako bi ti to rijesio , konkretno??insomnia78 wrote:Bosnjo. Ceka da mu neko drugi rijesi probleme ko i uvijek
- Hemel
#2728 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
Cuj planklavirdžija wrote:Valjda ima neki konkretan plan ovoga puta.FreakyStyley wrote:Generalni sekretar NATO-a dolazi u BiH.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/general ... /170115032
Pa nece valjda u Ceceniju ici(bar ovog vremena).
- insomnia78
#2729 Re: RE: Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
Kasno je za to. Vec dugomO k3 wrote:kako bi ti to rijesio , konkretno??insomnia78 wrote:Bosnjo. Ceka da mu neko drugi rijesi probleme ko i uvijek
- klavirdžija
#2730 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
To samo budala ne vidi.FreakyStyley wrote:Po meni, dolazak ovog iz NATO-a je jos jedan jasan pokazatelj da se nesto zaista kuha na Balkanu i da se ne radi o halucinacijama i predizbornim kampanjama, kako se pokusava spinovati.
Vjerovatno će i Baketa malo uštrojiti, kad već Sebija ne mere.
- mO k3
#2731 Re: RE: Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
dobro kasno je , kako bi ti inace ??insomnia78 wrote:Kasno je za to. Vec dugomO k3 wrote:kako bi ti to rijesio , konkretno??insomnia78 wrote:Bosnjo. Ceka da mu neko drugi rijesi probleme ko i uvijek
hvala za odogovor unaprijed
-
FreakyStyley
#2732 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
Da, kao sto je za Bakira i bosnjacko vodstvo jasno da zeli podjelu BiH i mini islamsku drzavicu. Ako ga ne koriguju iz vana, to nam je smrtna presuda jer mi ni snage ni pameti nemamo da to uradimo.klavirdžija wrote:To samo budala ne vidi.FreakyStyley wrote:Po meni, dolazak ovog iz NATO-a je jos jedan jasan pokazatelj da se nesto zaista kuha na Balkanu i da se ne radi o halucinacijama i predizbornim kampanjama, kako se pokusava spinovati.
-
Pilaw_Pavlaka
#2733 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
FreakyStyley wrote:Da, kao sto je za Bakira i bosnjacko vodstvo jasno da zeli podjelu BiH i mini islamsku drzavicu. Ako ga ne koriguju iz vana, to nam je smrtna presuda jer mi ni snage ni pameti nemamo da to uradimo.klavirdžija wrote:To samo budala ne vidi.FreakyStyley wrote:Po meni, dolazak ovog iz NATO-a je jos jedan jasan pokazatelj da se nesto zaista kuha na Balkanu i da se ne radi o halucinacijama i predizbornim kampanjama, kako se pokusava spinovati.
- mO k3
#2734 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
kako niko ne spominje islamsku deklaraciju 
-
FreakyStyley
#2735 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
Smij se, boli te kurac.
-
Pilaw_Pavlaka
#2736 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
Onda bi se brze izdali...mO k3 wrote:kako niko ne spominje islamsku deklaraciju
Ovako im duze traje glumljenje Bosnjaka ...
- seln
#2737 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
Dretelja Hapizd, dretelja...Alfons Kauders wrote:To opet poceli logore pravit?Hafis wrote:Kad spomenu žicu, ima li igdje gore nabaviti kakve polovne žice. Nema veze ako je hrđava, samo da je bodljikava.
Količina: što više to bolje
trebalo bi mu napraviti djerdan od bodljikave, kad je bas toliko voli.
- mO k3
#2738 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
kako su ti "bosnjaci" providni imaju stil pisanja koji je tako providanPilaw_Pavlaka wrote:Onda bi se brze izdali...mO k3 wrote:kako niko ne spominje islamsku deklaraciju
Ovako im duze traje glumljenje Bosnjaka ...
- seln
#2739 Re: RE: Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
Ne znam cemu ovo kenjanje... vidis da mirise na barut, fataj se Kanade dok nije pocelo.izgubljena dusa wrote:Iskreno, da sam u Francuskoj ili bilo gdje vani, ne bi ni citala ove i slicne teme....insomnia78 wrote:Obavezno sacuvaj ovaj post. Pa kad dodje ceto da te pita "kakva je slanina" ima da ti spasi zivot i castizgubljena dusa wrote:Svaki put kad citam, zeludac mi se pomjeri od rijeci "rat", i prvo pomislim na ovo dvoje djece - kud' sa njima, kako ih zastititi.
Mene su jednom zahebali, drugi put nece....a ni ja nemam pravo da to uradim svojoj djeci...
Nemam ja ni postovanja, ni pardona prema "lijepoj nasoj"...nije ona to nicim zasluzila.
Malo po malo svodi me na uslove kakve sam imala i u toku rata.
Ma u p..lijepu materinu, nek se raspadne vise....
Raspali su se, i raspadaju, javni servisi, javno zdravstvo, javni saobracaj, vodovod, penzioni fond, privreda.... nek se i ovaj jad od zemlje raspadne ...
RESTART pa od pocetka... Prvo postrojiti da privreda profunkcionise, a onda ce se i ostalo dovesti u red...
Ne mogu ja njima "handriti moral". Nemoze se handriti nesto cega nema....cuj moral![]()
![]()
PS: Bas mi je puna kapa svegaa
Mozda bi bila "jako zabrinuta" kad CNN objavi vijesti vezane za stanje u zemljama regiona....napravila bi jos jednu limunadu da popravim nivo C vitamina, unistenog pretjeranom brigom....
- seln
#2740 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
Zavisi kako gledas. Ako ti sujed kaze "doci cu da ti otmem komad zemlje, silujem zenu, pobijem djecu"... je li kurcenje ako mu kazes "u tom slucaju, bice krvi"?Hafis wrote:Ja koliko vidim samo se jedni ovdje kurče ratom.Alfons Kauders wrote:Lako se kurciti i prijetiti ratom kada se ne moze racunati na odmazdu, kada racunas da nece biti posljedica i da ce rat biti gotov za par dana. Istorija je puna takvih primjera, kao i primjera ratova koji su trebali biti gotovi "do Bozica" a na kraju su trajali deceniju.
Zato Srbima i Hrvatima rat izgleda kao primamljiva opcija, jer ne ocekuju nikakve posljedice i zanemarive gubitke.
Na nama je da tu jednacinu promijenimo. Alternativa je rat.
- insomnia78
#2741 Re: RE: Re: RE: Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
U. Za to bi se trebalo vratiti u proslost. Jos prije dolaska Turaka na ove prostoremO k3 wrote:dobro kasno je , kako bi ti inace ??insomnia78 wrote:Kasno je za to. Vec dugomO k3 wrote: kako bi ti to rijesio , konkretno??
hvala za odogovor unaprijed
- seln
#2742 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
Jebi ga, ne moraju svi raditi da bi imali za zivot.GeeTnT wrote:Na uranku....![]()
Nekom sudbina konvoj pret vrata dovede.
- klavirdžija
#2743 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
Otprilike tako, a to ni ove turbopatrijote na privremenom radu po ćafirskim sex shopovima ne mogu.
-
Mohamad Sissoko
#2744 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
Knjiga Islamska deklaracija ti pocinje sa ..."cilj ove knjige je potaci stvaranje bosanske Palestine na podrucju SR BiH."FreakyStyley wrote:
Da, kao sto je za Bakira i bosnjacko vodstvo jasno da zeli podjelu BiH i mini islamsku drzavicu. Ako ga ne koriguju iz vana, to nam je smrtna presuda jer mi ni snage ni pameti nemamo da to uradimo.
Plus Alija je bio Srbin.Meni rek'o je li i tebi?
- mO k3
#2745 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
@insomania ... seres brate ,seres vazno je pisati uz vjetar a nista konkretno ne reci
- Edin H.
#2746 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
Davno je jedan od Zikinih objasnio - nisam klosar da radim.seln wrote:Jebi ga, ne moraju svi raditi da bi imali za zivot.GeeTnT wrote:Na uranku....![]()
Nekom sudbina konvoj pret vrata dovede.
- insomnia78
#2747 Re: RE: Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
Pa rekoh ti ja. Kasno je, odavno. Samo vam jos nisu reklimO k3 wrote:@insomania ... seres brate ,seres vazno je pisati uz vjetar a nista konkretno ne reci
-
FreakyStyley
#2748 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
Ne karikiraj.Mohamad Sissoko wrote:Knjiga Islamska deklaracija ti pocinje sa ..."cilj ove knjige je potaci stvaranje bosanske Palestine na podrucju SR BiH."FreakyStyley wrote:
Da, kao sto je za Bakira i bosnjacko vodstvo jasno da zeli podjelu BiH i mini islamsku drzavicu. Ako ga ne koriguju iz vana, to nam je smrtna presuda jer mi ni snage ni pameti nemamo da to uradimo.
Plus Alija je bio Srbin.Meni rek'o je li i tebi?
Da to ne zele radili bi za dobro BiH, a ne svojih dzepova i ne bi saradjivali sa neprijateljima BiH, Srbocetnicima i Ustasama.
Ko to ne vidi slijep je.
- mO k3
#2749 Re: RE: Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
...nema od tebe fajdeinsomnia78 wrote:Pa rekoh ti ja. Kasno je, odavno. Samo vam jos nisu reklimO k3 wrote:@insomania ... seres brate ,seres vazno je pisati uz vjetar a nista konkretno ne reci
- seln
#2750 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
Najbolji odgovori - jednostavni odgovori.Alfons Kauders wrote:Pa mi smo mi... Mi koji nismo imigranti ili necija dijaspora...Hafis wrote:Evo već treći put pitam koji ste to vi?Alfons Kauders wrote: Jer vidis... Ja ne smatram da se drustvo treba prilagodjavati imigrantima, narocito ne onim u koje su duboko usadjene vrijednosti nespojive sa nasim.
Usput, i o kojim vrijednostima je riječ?
A vi... Vi ste oni koji nisu mi...
Jednostavno
NVZ