Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Trazim auto u rangu od 19-23 hiljade KM pa u slucaju kupovine novog mislio sam dustera pa se okanio nakon utisaka ovdje na forumu koje sam procitao , fabia mi je nekako unutra tuzna i siromasna, hyndai neki i20/30 me ne privlaci, dobar Polo je izvan mog budzeta ... te naletih na
prelijepo izgleda i vani i unutra ..
Je li ovo auto u klasi gore nabrojanih ? Moze li u ovo auto sjesti osoba od 194 cm ... jeli neko ima iskustva sa ovim autom itd?
Ako vec trazis novo auto, moj ti je savjet da odes evo sad recimo do KIA salona i zatrazis probnu voznju i sve ces vidjeti. I mene bas zanima to auto. I da, reklama za RIO-a je super...
joj sad kad pocnu postovi, strpi se jos malo pa skupi koju milju, i kupi pravo auto
ne znam, kia je ok, samo kontam da ce to tebi bit malo auto, jer ti si ono bas povelki
Nisam u Bosni nazalost. Ovdje u Kuvajtu nema ovog evropskog modela Ria (http://www.kiamotorskuwait.com/rio/) tako da ne mogu obaviti probnu voznju. Meni ne treba skuplje auto (par hiljada) jer ce "sjediti" u garazi vecinu vremena i vozat ce se 3-4 puta godisnje u trajanju od po 15-ak dana kad dodjem na godisnje, tako da je bolje da mi lezi koreanac od 17+ hiljada nego neki svabo od 28 jer ce oba izgubiti na cijenu kako god.
Da si ovdje ..eno Opel Astra /predzadnja/ akcija 19,900 men'se cini, kolega kupio tovar opreme u njoj jes' da je benzin. Vozali se jedan dan nesta, autic ko bombona bas mi se svidio, komotan udoban..novo shtash. No u Kuvajtu mozda ima slicni akcija,rio ispade na reklami fin no taze, bar ja uvjek sacekam malo.
Novi Rio je netom poceo da se prodaje, ne znam ima li ga već iko sa foruma , pa da ti napise neko iskustvo, inace, auto mi se svidja kako izgleda.
Samo, po meni, prava je steta da ti auto novo, u garanciji, "trune" u garazi veci dio godine
Havaz kaze Nova Rio sa klimom 17.990KM nije losa ponuda, bilo bi bolje da je 15 ali sta se moze. Opet nekako je neugodno preblizo Ceed sto bi kupio Rio kad je za malo vise Ceed
beco wrote:Havaz kaze Nova Rio sa klimom 17.990KM nije losa ponuda, bilo bi bolje da je 15 ali sta se moze. Opet nekako je neugodno preblizo Ceed sto bi kupio Rio kad je za malo vise Ceed
Jeste, a da se uzme barem nesto opremljeniji , mora se uzeti Rio Fun, a on izadje 20990 KM, tako da.........
agent_zero wrote:Kakva je prethodna generacija Ria (2005-2011)?
Dvoje kolega s posla imaju. Kupljene nove. 1.4 motor. Prezadovoljni. Ali kilometraza nije neka,manje od 100k obje imaju. Jedna je otisla u racun za novi Ceed.
PeshtA wrote:Nisam u Bosni nazalost. Ovdje u Kuvajtu nema ovog evropskog modela Ria (http://www.kiamotorskuwait.com/rio/) tako da ne mogu obaviti probnu voznju. Meni ne treba skuplje auto (par hiljada) jer ce "sjediti" u garazi vecinu vremena i vozat ce se 3-4 puta godisnje u trajanju od po 15-ak dana kad dodjem na godisnje, tako da je bolje da mi lezi koreanac od 17+ hiljada nego neki svabo od 28 jer ce oba izgubiti na cijenu kako god.
Mislim da ti je bolja opcija za ta 3-4 puta godišnje po 15tak dana izrentati auto.
Ako već gledaš koliko ćeš da izgubiš - tako ćeš najmanje izgubiti.
PeshtA wrote:Nisam u Bosni nazalost. Ovdje u Kuvajtu nema ovog evropskog modela Ria (http://www.kiamotorskuwait.com/rio/) tako da ne mogu obaviti probnu voznju. Meni ne treba skuplje auto (par hiljada) jer ce "sjediti" u garazi vecinu vremena i vozat ce se 3-4 puta godisnje u trajanju od po 15-ak dana kad dodjem na godisnje, tako da je bolje da mi lezi koreanac od 17+ hiljada nego neki svabo od 28 jer ce oba izgubiti na cijenu kako god.
Mislim da ti je bolja opcija za ta 3-4 puta godišnje po 15tak dana izrentati auto.
Ako već gledaš koliko ćeš da izgubiš - tako ćeš najmanje izgubiti.
Stvarno, pustiti da auto samo tako lezi mjesecima i onda ga paliti i nesto malo provozati
Jarane, kad dodješ, izaberes sta ti je u tom momentu po ćeifu , i to izrentaš i vozaš se