nova godina pitanje???

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
bX

#1 nova godina pitanje???

Post by bX »

ovako... posto je ovo jedan od najposjecenijih foruma imam jedno pitanje, a ujedno i oglas :D...

zna li neko... ima li neko, nekoga da iznajmljuje stan za novu godinu... znaci 31 Dec. 2005.g do 1 Jan. 2006.g. koji se nalazi na podrucju Sarajeva... grada Sarajeva, ne kantona :D...

to mi hitno treba, pa ako neko ima da iznajmljuje ili zna nekoga ko iznajmljuje, neka mi javi ovdje na PM, ili na mail [email protected]...

pitanje je pravo ozbiljno, zato nemojte mi nekog sprdanja i zbijanja sala... ;)
Svemirski_Jebach

Post by Svemirski_Jebach »

pošto je pitanje ozbiljno da i ja dam ozbiljan doprinos...

ja mislim da ga ti hoćeš metnut za novu godinu pa si se toliko uzjogunio...e nećeš :D :D
anais_nin

Post by anais_nin »

bX ne znam tacno sta planiras za Novu, ali iskreno bilo da planiras provod s rajom ili kontas "gonjat romantiku" (Svemirski smiluj se cojku :lol:) puno lakse ces naci smjestaj na nekoj od okolnih planina (jahorina ili bjelasnica, cula sam da je vlasic otisao ko halva) jer ljudi tamo redovno iznajmljuju vikendice za docek nove godine, dok ces tesko naci nekoga da iznajmljuje stan samo za novu godinu u samom gradu....sretno! :D
karanana

Post by karanana »

pa nisam bas siguran da bi ti neko dao stan za tu jednu noc, jer sigurno neces organizovati sahovski turnir te noci u stanu. ti bi rento stan za 100-200 maraka za tu noc a steta koja bi bila izazvana dernekom bi bila u hiljadama.

Nego ako imas kakvu semu, ukljuci i mene posto nemam planova za novu godinu a imam veliki stan samo za sebe pa ako imas kakvih vozarki, dovedi pa da se proveselimo
Lace

Post by Lace »

karanana wrote:pa nisam bas siguran da bi ti neko dao stan za tu jednu noc, jer sigurno neces organizovati sahovski turnir te noci u stanu. ti bi rento stan za 100-200 maraka za tu noc a steta koja bi bila izazvana dernekom bi bila u hiljadama.

Nego ako imas kakvu semu, ukljuci i mene posto nemam planova za novu godinu a imam veliki stan samo za sebe pa ako imas kakvih vozarki, dovedi pa da se proveselimo
bolje da iznajmi sobu u hotelu za tu noc...apartman :D
bX

Post by bX »

ljudi ba ocito me niste shvatili... ccc... ne iznajmljujem stan ni za kakvu romantiku, ni za hhmmhhmmm, nego cisto radi novogodisnjeg provoda s rajom ;)...

pare nisu problem, bar ne toliki, jer nas ima poprilican broj vec okupljenih i zelimo zajedno da proslavino NG!!!... a da mi je nesto drugo na umu, sigurno vas to ne bi ni pitao ;)...

sto se tice javnih mijesta kafica, restorana il cega vec, to ne dolazi u obzir... jer ce tu bit svakakog belaja... a da idem na planinu radi nove godine hmmmm... malo nas je koji voze auto, a puno ce nas biti, sto bi znacilo da trebamo autobus iznajmit :P... inace imamo i mi 2 vikendice po okolnim "brdima", ali nemoguce je organizovati prevoz (kao sto sam vec rekao) do tamo...

neko je rekao da ce se to tesko naci i da niko ne iznajmljuje stanove za novu godinu...

prosle godine mi je jedan jaran iznajmiu u Hrasnom mislim, oko 200 KM za 2 noci ;)...

sad jel ima ko da iznajmljuje il nema???
Qler

Post by Qler »

ma slabo ce ti ko iznajmiti, zas se sta bude sya tim stanom poslije derneka.... a kako se ne mozete organizovati za auta, pa mozete iz vise tura, bolje vam je 50KM ukupno da date za gorivo, nog 200KM za stan.... i onda imate jos 150KM da kupiti cuge za vikendice :) naravno ovih par sa autma nek sebi kupe dvojni C :)
bX

Post by bX »

a iskreno da ti kazem to im ja stalno i govorim, ali mene nece niko da slusa... hehehe... oce svi stan, a ja kazem idemo na vikendicu... ali tu se moze stvoriti jedan problem... a to je "sta ako padne snijeg", a sigurno ce ga biti do nove mnogo :P...

kako se uspetu uz onako brdo (kad se ide kod jarana na tu vikendicu) sa autom... to je onda najveci problem :D... jedva se prosli put po suhom sa djipom popeli, a kamoli autom po snijegu hiiih...

a hajd sad... pustimo to :D...

idemo dalje... jos ko???
Post Reply