nova godina 2008.
- le piaf
#1 nova godina 2008.
mozda je rano za planiranje doceka nove godine...ali mene zanima zna li neko kako cu rezervisati docek na nekoj nasoj bh planini!!! 
-
*mima*
#2 Re: nova godina 2008.
le piaf wrote:mozda je rano za planiranje doceka nove godine...ali mene zanima zna li neko kako cu rezervisati docek na nekoj nasoj bh planini!!!
- le piaf
#3 Re: nova godina 2008.
a to je broj od???bosmen wrote:Veoma lako, nazovi na 061/225-883le piaf wrote:mozda je rano za planiranje doceka nove godine...ali mene zanima zna li neko kako cu rezervisati docek na nekoj nasoj bh planini!!!
- le piaf
#4 Re: nova godina 2008.
zvala sam...niko se ne javljale piaf wrote:a to je broj od???bosmen wrote:Veoma lako, nazovi na 061/225-883le piaf wrote:mozda je rano za planiranje doceka nove godine...ali mene zanima zna li neko kako cu rezervisati docek na nekoj nasoj bh planini!!!
pokushacu poslije
- le piaf
#5 Re: nova godina 2008.
zashto? je l' to ti trebash da se javish?bosmen wrote:Ne mogu da vjerujem da se ne javljale piaf wrote:zvala sam...niko se ne javljale piaf wrote: a to je broj od???
pokushacu poslije![]()
![]()
![]()
pa javi se plizzz
- le piaf
Kaze Izo da sam zakasnila, vec je izd'o svoju vikendicu
Ne fakat, kako se moze rezervisati vikendica na Jahorini, Vlasicu, Bjelasnici, nebitno koja planina. ali na max 3 dana, za Novu godinu.
Zvala sam vec Armina Sakovica, komplet familiju Gegaj i ostale..
Bosman hvala puno na pomoci

Ne fakat, kako se moze rezervisati vikendica na Jahorini, Vlasicu, Bjelasnici, nebitno koja planina. ali na max 3 dana, za Novu godinu.
Bosman hvala puno na pomoci
- mali Ninja
nemoj se sad izvlacit, naletila si na rufo i poklopi sele piaf wrote:Kaze Izo da sam zakasnila, vec je izd'o svoju vikendicu![]()
Bosman hvala puno na pomoci![]()
- le piaf
e sad kad ste oplakali, ismijali se, hajd sad promijenite pelene jer ste se garant upishkili od tolikog smijeha
tek sad vidim zashto pojedini ne znaju o novoj na planinama...je*'ga...ne daju ljudi prostor maloljetnima bez prisutnosti roditelja...
a sad normalni (citaj:odrasli) ljudi...mozemo nastaviti s temom
tek sad vidim zashto pojedini ne znaju o novoj na planinama...je*'ga...ne daju ljudi prostor maloljetnima bez prisutnosti roditelja...
-
*mima*
le piaf wrote:e sad kad ste oplakali, ismijali se, hajd sad promijenite pelene jer ste se garant upishkili od tolikog smijeha![]()
Pa sta ti kazu roditelji? Hoce li te povest na planinu?
- sicky
#14 Re: nova godina 2008.
ih vec kasniš...to je trebalo biti rezervisano u martu ove godinele piaf wrote:mozda je rano za planiranje doceka nove godine...ali mene zanima zna li neko kako cu rezervisati docek na nekoj nasoj bh planini!!!
- Sheikha
#15 Re: nova godina 2008.
sicky wrote:ih vec kasniš...to je trebalo biti rezervisano u martu ove godinele piaf wrote:mozda je rano za planiranje doceka nove godine...ali mene zanima zna li neko kako cu rezervisati docek na nekoj nasoj bh planini!!!
neka raja je u maju ove godine rezervisala vikendice na Vlasicu za Novu Godinu..... u augustu ih je vec 90 % bilo rezervisano