izvor
http://www.automotorisport.hr/clanak/dr ... m-kioscima

Moderators: _BataZiv_0809, anex
Dzevad je Dzevadpedeset wrote:Majkl Tajson vs Dževad Poturak!
Koliko je boks napredovao?
Ljudi porede neuporedivo, valjda se mora pisati članak i kad se nema ideje.
Pa jeftiniji je i Fiat Uno 5X od Golfa 3 a od Fabije 3 odokativno 25X.goran16v wrote:Naravno da ima jer je ocuvani Golf 3 jedno 6 x jeftiniji od Fabie 3.
A dobro sada, nisam ti ja švercer auta pa da znam cijene. Ali evo na PIK-u ima trojka V6 k'o lutka za 7000KM.goran16v wrote:Za predraduse stoji, al mile ti majke dje nadje Golfa 3 i 4 za 12k KM???????????????
Koje je to ciljano tržište? Penzionerski domovi?goran16v wrote:Fabia je auto koja ima ciljano trziste, nezahtjevne vozace/ice i flotnu nabavku, tu nema potrebe za nekim aman-zaman dizajnom, 4x4 i motorima koji se vrte preko 7k o/min.
ZajebavasiTo wrote:Ova Fabija je Auto za Golfa 3...
Citaj iznad...johntra wrote:Koje je to ciljano tržište? Penzionerski domovi?goran16v wrote:Fabia je auto koja ima ciljano trziste, nezahtjevne vozace/ice i flotnu nabavku, tu nema potrebe za nekim aman-zaman dizajnom, 4x4 i motorima koji se vrte preko 7k o/min.

da, to je istina...ali mi nikako nije jasno, pošto klasa kojoj pripada je većinom namijenjena mladim ljudima, kako ne kontaju da im ovaj dizajn neće pomoći kod njih...ne može se samo živjeti od flotne prodaje...goran16v wrote: Citaj iznad...