Misliš da je kasno da se sad učlanim? Ili da idem na neku drugu političku opciju koja bi po mogućnosti mogla koalirati sa SDA u nekom budućem vremenu?jazzer wrote:A fino je meni Dzeno govorio negdje oko Dejtona (istina ziva), Jazzeru, uclani se u SDA..mora se nastaviti borba za bosnjake, ne smijemo nikada vise dozvoliti genocid i stradanje...i moja 2 brata su u SDA, borice se svim silama da Bosnjacima bude dobro, da budemo ''svoji na svome''..niko nece bolje brinuti za Bosnjake od SDA..dado100 wrote:...
A ima ih još kada su u pitanju ovi upravni odbori: Naima Lokmić - supruga ministra zdravstva Kantona Sarajevo, koji ju je i predložio, Dženan Selimbegović - savjetnik u kabinetu Bakira Izetbegovića...
I kako se danas golim okom vidi, ne samo da su se pobrinuli za Bosnjake, nego su se stigli pobrinuti i za sebe.
Malo vise za sebe nego za Bosnjake ali da ne cjepidlacim sada.
Al jok, nece Jazzer u SDA...hoce on skole, cura, alkohola, trave..Kakva crna SDA!!
Ako vam je lose danas u BiH ne mogu vas kriviti, niste imali pravu informaciju u pravo vrijeme, ali krivim sebe
sto ne poslusa mog druga Dzenu pa pravo u SDA. Danas bi bio neki savjetnik minimalno a ni ministarska fotelja mi se ne bi gadila, imao bi sposobnu sekretaricu (90-60-90), BMW, para, prijatelja preko 200..
Dolazio bi na ovaj forum i izdrkavao po raji kao pravi, uzorni SDA clan. Gdje bi mi kraj bio...
Ovako, suti i trpi.
Ne treba mi ministarsko mjesto i te gluposti nego imam neke firmice pa da učalim šta poslova sa državnim institucijama.