nova expertna vlada-suad zeljkovic
-
VjecitiStudent
#1876 Re: nova expertna vlada-suad zeljkovic
Moram priznati da isprva nisam mislio ići na današnje sarajevske proteste.
Ali nakon ovakve Zeljkovićeve izjave, to mi je naprosto obaveza.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#1877 Re: nova expertna vlada-suad zeljkovic
tim neljudima na vlasti je toliko pomućen razum i zbog para koje su nakrali poremećena percepcija
jebote život smijali smo se onim lujevima i carevima koji su gnjavili narod
a vamo imamo obične lokalne kurtončiće koji se ponašaju još gore u domokratskom društvu
jebote život pa što ne šute idijoti
pas im ga zabio
jebote život smijali smo se onim lujevima i carevima koji su gnjavili narod
a vamo imamo obične lokalne kurtončiće koji se ponašaju još gore u domokratskom društvu
jebote život pa što ne šute idijoti
- agent_zero
#1878 Re: nova expertna vlada-suad zeljkovic
Zeljković i njegovi SDA poltroni policijom "brane" sve ono što je SDA popljačkala i razorila u ove 22 godine njihove strahovlade.
Ja gadova, majko draga....
Ja gadova, majko draga....
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#1879 Re: nova expertna vlada-suad zeljkovic
Dobili ratni raspored u cilju odbrane poluga vlasi, a prije svega poluga odlucivanjaultima_palabra wrote:Ja se sekiram za @innovation, da je nije saletilo kakvo mućak jaje
A Zeljkovic je na mjestu prvog covjeka kantona, jer je kao direktor toplana napravio dug u toj firmi od preko 40miliona KM, a onda je kao nagradu dobio prekomandu na poziciji prvog covjeka kantona jer je u rodbinskoj vezi sa Zvizdicem koji je alfa i omega SDA u KS.
I sada je na odlicnom putu da kanton devastira skroz. I onda on sere o tome kako u Sarajevu nema razloga za proteste.
Bukvalno narod otvoreno pljuje u lice sa ovakvim svojim stavovima i izjavama.
-
walk_M-A-N
#1880 Re: nova expertna vlada-suad zeljkovic
Kakva zabluda i pogrešna percepcija... Tajo je bio žrtva plaćenih protesta koje je vodio SDP i njihovi kadrovi koji su na osnovu toga dobili na izborima i onda iste te ljude postavili na pozicije.VjecitiStudent wrote:Nevjerovatno, uspio je da ispadne ljigaviji i od nekad nenadmašnog 'Taje'.
Nije Tajo možda bio bolji od onih poslije, ali je bio premijer u dužem vremenu i stabilnijoj i ekonomski boljoj situaciji, i Kantonu je tada bilo mnogo bolje nego sa onima koji su došli poslije: Mehmedić, Musić, Zeljković.
I opet sad ovo trljanje " SDA popljačkala i razorila u ove 22 godine njihove strahovlade"...Naravno da treba da sve i jedan koji je napravio kriminal ode u zatvor i ostane bez imovine (a pišem na nekim temama ovdje, gdje su pljačkaši bili iz različitih stranaka). Ali samo malo istraživanja, a ne lupanja, bi pokazalo ko je sve bio na vlasti u Kantonu Sarajevo, za one koji se ne sjećaju, na http://vlada.ks.gov.ba imaju sastavi svih Vlada, i mogu se vidjeti i imena i stranačka pripadnost. Da nas neće spasiti partneri SDP i SBB, ili SDU, BOSS, NSRzB, možda SBiH ako je uopće ima? Pa SVI su do sada bili u vlasti.
Što se tiče ove Klix vijesti, malo mi je nejasno. Naslov je grozan: "Zeljković: U Sarajevu niko nema razloge za nezadovoljstvo" ali ispod stoji nešto sasvim korektno "Zeljković je istakao da ne postoje razlozi da se napada imovina građana kao niti da se atakuje na život onih koji su dužni da zaštite poredak. Naveo je kako u Sarajevu nema razloga za nerede, već samo za solidarisanje."
Gledali sam slike onih koji razbijaju stakla, i sam ih ne mogu nazvati drugačije nego huliganima. Zbog takvih na proteste i ne dolazi puno ljudi koji su nezadovoljni sa puno stvari. I to razbijanje je diskreditacije čitavog protesta.
Gledao sam i ovaj video sa presa. Ima nešto kod ovog Zeljkovića čudno kako govori. Neko je primijetio da ispada paranoičan. Ne znam je li ovo radi prirodno, ili po savjetu svojih savjetnika za medije. Ja lično bih volio da ima savjetnike za privredu, tehnologiju, industriju, poljoprivredu...
- Styling
#1881 Re: nova expertna vlada-suad zeljkovic
Dakle, nevjerovatno. Lik smatra da time sto je jedva nategao budget da isplati plate budzetskim korisnicima zavrsio takmicenje. Izgleda da on smatra da su jedina obaveza vlade budzetari a svi ostali snalazi se kako ko umije. Ekonomija i razvoj kantona su necija tudja obaveza. Uzas!iPod wrote:Zeljković: U Sarajevu niko nema razloge za nezadovoljstvo
http://www.klix.ba/vijesti/bih/zeljkovi ... /140206144
Smrad bezobrazni!
-
VjecitiStudent
#1882 Re: nova expertna vlada-suad zeljkovic
"Konkursna procedura: Zahidee, kojeg ćeš sina dati za direktora?"Profesor Ekonomskog fakulteta u Sarajevu Kenan Crnkić izbran je danas za direktora Zazvoda zdravestvenog osiguranja KS, jednog od najevećih bh. zdravstvenih fondova, na četverogodišnji mandat, saznaje „Dnevni avaz“.
Prema našim informacijama, Crnkića je kao najuspješnijeg kandidata jednoglasno izabrala Vlada KS, a nakon provedene konkursne procedure.
On je na direktorsku poziciji u mandatu vršioca dužnosti izabran 19. decembra prošle godine, kada je na funkciji zamijenio Farisa Gavrankapetanovića.
Crnkić, koji će do 2018. godine upravljati ZZO s godišnjim budžetom od oko 350 miliona KM, osim profesorskog angažmana, bio je i glavni menadžer nekoliko uspješnih kompanija, a autor je i balkanskog bestsellera „7 tajni uspjeha“.
-
baxus
#1883 Re: nova expertna vlada-suad zeljkovic
VjecitiStudent wrote:Moram priznati da isprva nisam mislio ići na današnje sarajevske proteste.
- Logovan
#1884 Re: nova expertna vlada-suad zeljkovic
Šta nam kaže Zeljković na ovo danas, jebo on sebe...
-
VjecitiStudent
#1885 Re: nova expertna vlada-suad zeljkovic
Više od pola naroda je upravo on na ulicu izvukao svojom genijalnom izjavom.Logovan wrote:Šta nam kaže Zeljković na ovo danas, jebo on sebe...
- Truba
#1886 Re: nova expertna vlada-suad zeljkovic
šta eksperti vele nabijem ih na sladoled 
stoka političarska
stoka političarska
-
StupskaBitanga
#1887 Re: nova expertna vlada-suad zeljkovic
HOĆEMO OSTAVKU ZELJKOVIĆA
- Truba
#1888 Re: nova expertna vlada-suad zeljkovic
zeljkoviću jebo te radijator u pakaš
koja nesposobnost
on je kriv za 50% sranja
svojim izjavama bolje je da je šutio ili podnio ostavku
koja nesposobnost
on je kriv za 50% sranja
svojim izjavama bolje je da je šutio ili podnio ostavku
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#1889 Re: nova expertna vlada-suad zeljkovic
Evo Zeljkovic izjavio...ma koji gladni ljudi i gladna djeca u Sarajevu...pa sva budzetska potrazivanja su isplacena.
Znaci njegova percepcija uspjesnosti i socijalnog rahatluka = isplatiti budzetske korisnike.
Ovaj covjek je totalni idiot i retard, i to otvoreno i konstantno potvrdjuje.
Znaci njegova percepcija uspjesnosti i socijalnog rahatluka = isplatiti budzetske korisnike.
-
VjecitiStudent
#1890 Re: nova expertna vlada-suad zeljkovic
Radeljaševu rodbinu je definitivno isplatio, više puta.-LIBERO- wrote:Evo Zeljkovic izjavio...ma koji gladni ljudi i gladna djeca u Sarajevu...pa sva budzetska potrazivanja su isplacena.
- iPod
#1891 Re: nova expertna vlada-suad zeljkovic
Ja stvarno počinjem da vjerujem u to da Suad Zeljković živi u nekom paralelnom svijetu gdje je sve savršeno ili u nekoj dimenziji koja nema doticaja sa problemima građana KS!-LIBERO- wrote:Evo Zeljkovic izjavio...ma koji gladni ljudi i gladna djeca u Sarajevu...pa sva budzetska potrazivanja su isplacena.
- O'zone
- Globalni moderator
#1892 Re: nova expertna vlada-suad zeljkovic
Ne živi zeljkovic u paralelnom svijetu nego ga boli kurac za narodom.iPod wrote:Ja stvarno počinjem da vjerujem u to da Suad Zeljković živi u nekom paralelnom svijetu gdje je sve savršeno ili u nekoj dimenziji koja nema doticaja sa problemima građana KS!-LIBERO- wrote:Evo Zeljkovic izjavio...ma koji gladni ljudi i gladna djeca u Sarajevu...pa sva budzetska potrazivanja su isplacena.
Ima ona "neka jedu kolače"
danas čitav dan slušam te izjave ili one tipa znamo da im je teško, znamo da im je teško, znamo da nemaju ali eto ako hoće mi bi da pričamo sa njima
- don vito
#1893 Re: nova expertna vlada-suad zeljkovic
Jarane, ne znam sta se cudisiPod wrote:Ja stvarno počinjem da vjerujem u to da Suad Zeljković živi u nekom paralelnom svijetu gdje je sve savršeno ili u nekoj dimenziji koja nema doticaja sa problemima građana KS!-LIBERO- wrote:Evo Zeljkovic izjavio...ma koji gladni ljudi i gladna djeca u Sarajevu...pa sva budzetska potrazivanja su isplacena.
on zivi u svom svijetu
a njegov svijet, njegova glasacka baza, to su budzetski korisnici KS
ovi ostali sluze za deranje koze da se namire budzetski korisnici
Nema veze sto propada realni sektor, uvijek imaju neki novi parafiskalni nameti da se namire uhljupi koji u drzavi sa stopom nezaposlenosti 44 posto imaju vece plate od realnog sektora u drzavama poput Ceske, Slovacke, Madjarske, Poljske koji su ekonomske velesile za BiH.
Nije Zeljkovic jedini, svim politicarima je mjera uspjeha namirivanje budzetske glasacke baze.
A baza im je vjerna, vidis kako ih brane i osudjuju "huligane".
-
timless
#1894 Re: nova expertna vlada-suad zeljkovic
premijeru svaka cast jer se je ponio kao pravi covijek danas a I smogao je snage jucer na onoj konferenciji dase obrati gradjanima
- don vito
#1895 Re: nova expertna vlada-suad zeljkovic
Velemajstore,timless wrote:premijeru svaka cast jer se je ponio kao pravi covijek danas a I smogao je snage jucer na onoj konferenciji dase obrati gradjanima
nisu ove budzetlije jedini spin-majstori
Veliki pozdrav
-
StupskaBitanga
#1896 Re: nova expertna vlada-suad zeljkovic
gdine premijeru jel to malo dim koji ste udahnuli udario u mozaktimless wrote:premijeru svaka cast jer se je ponio kao pravi covijek danas a I smogao je snage jucer na onoj konferenciji dase obrati gradjanima
Oh wait ako ga i imate
-
staradis
#1897 Re: nova expertna vlada-suad zeljkovic
Mene u njegovo ime sramota
-
Nokian808
#1898 Re: nova expertna vlada-suad zeljkovic
Nema kraja dok ovaj Zeljković i stručnjak Eso ne daju ostavku - to ili da dobiju otkaz zivotnih funkcija od strane "huligana" 
-
rajvosa1
#1899 Re: nova expertna vlada-suad zeljkovic
Pljuste ostavke premijera, ali Zeljkovic je ostao! BTW, vidi li neko gdje je innovation, fakat sam zabrinut.
- Logovan