NOVA DISKOTEKA U SA BEZ NARODNJAKA:)

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

luksica

#1 NOVA DISKOTEKA U SA BEZ NARODNJAKA:)

Post by luksica »

...evo slusam Radio M i Deen je gost ...u prilogu je navedeno da je sinoc otovrena nova diskoteka Bulevar u Unitik zgradi...a PR te diskoteke je Deen.... :D ..a ja mislila da on samo pjeva...

Uglavnom kaze da je ulozeno preko 350.000 Eura, pusta se House i strana muzika....

Eto koliko sam mogla pohvatati, ah da njema uljaza ako nisi napunio 18 godina :roll: :D

Zanima me je li neko bio sinoc u toj diskoteci?kakve je utiske stekao?Mislim da je super sto se otvara neki disko gdje mozes citavu noc plesati:)

P.S.: Deen odjednom ne voli narodnu..hahahhaha....a ja ga milion puta vidjela kako trbusni plese uz narodnu... :lol:
pitt

Post by pitt »

Staki, imal sta bez narodne al i bez deena :?
luksica

Post by luksica »

Pa izgleda ovo je novitet,nema narodnjaka, nisam bila..idem za mjesec kada kuci odem pa cu vam napisati izvjestaj..... :-D

Jos ako mi puste ..WORLD HOLD ON......yeah 8-) ima da otkaciiiimmmmm
pitt

Post by pitt »

Koke legenda :D:D
Samo se ti otkaci :D:D nama bi se valjalo paziti da ne bude sta s ledja ako je deen u blizini :D;D
Pretposljednji Mohikanac

Post by Pretposljednji Mohikanac »

Šeha wrote:Ja bih radje Koketa nego Deena :D :-)
potpis :D
FFK as Lucy01

Post by FFK as Lucy01 »

Šeha wrote:
pitt wrote:Koke legenda :D:D
Samo se ti otkaci :D:D nama bi se valjalo paziti da ne bude sta s ledja ako je deen u blizini :D;D
Ma tebi je lako, ti si nelijep... Ali odlazak tamo bi mogao biti katastrofalan za mene :D :) 8-)
:lol: :lol: :lol: :lol:
Nemoj tako. U mene mi je pittuljca lijeeeeeep, upis :D
Odi pittic da te ubalim :kiss: :D
*Unreal*

Post by *Unreal* »

stanislava wrote: Jos ako mi puste ..WORLD HOLD ON......yeah 8-) ima da otkaciiiimmmmm
pustili su je sinoc :D meni je odlicna diskoteka, nesto novo, nesto neobicno, evropski :)
pitt

Post by pitt »

Lucy01 wrote:
Šeha wrote:
pitt wrote:Koke legenda :D:D
Ma tebi je lako, ti si nelijep... Ali odlazak tamo bi mogao biti katastrofalan za mene :D :) 8-)
:lol: :lol: :lol: :lol:
Nemoj tako. U mene mi je pittuljca lijeeeeeep, upis :D
Odi pittic da te ubalim :kiss: :D
Neka vala......nek se jednom i moje grdilo isplati :D:D
lutkica_lutkica

Post by lutkica_lutkica »

ne kontam u šta je otišlo350 hiljada eura? na plesače? namještaj isti ko u bulevaru, isti i konobari, isti objekat, eto osvjetljenje je simpa...zaista mi niej jasno kakav je to novitet? pa i prije su bili partiji u bulevaru! još je sinoć muzika bila naprosto očajna, ne znam koga su unajmili a da ne zna dvije komercijalne pjesme pošteno da umixa, još nekakav jad od techna pušta poslije.
ako već hoće "neviđen" party da napravi, nek unajmi kvalitetnog dj-a ili dj-ane koji puštaju funky house, koji je veseo i plesan.
blah :-)
ztluhcs
Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.

Post by ztluhcs »

(Psy/Goa) Trance :D Sve ostalo je bezlièna kamara 1 i 0 :D
Wedran

Post by Wedran »

ztluhcs wrote:(Psy/Goa) Trance :D Sve ostalo je bezlična kamara 1 i 0 :D
ipak se u moru gluposti na ovom forumu, ponekad nadje i dobar komentar :D:D
new_jazzWa

#12 Nova diskoteka u SA bez narodnjaka

Post by new_jazzWa »

Blago vama! Sjećam se vremena kad je diskoteka samo bila TO,bez primjesa narodjaka (dzigere kako je od "milja" zovem),i za pohvaliti je entuzijazam ljudi koji jos uvijek vjeruju da se bez te neke dzigere moze zaraditi novac. Slucajno ne zivim u Sarajevu,ali mislim da je u svakom gradu isto,i da je nama, koji slusamo "pismeniju" muziku, jako tesko pomiriti se sa činjenicom da nemamo gdje izaći i lijepo se provesti ,a da sa strane ne tutnje Ceca ili Seka,i slične njima...U svakom slučaju je za pohvalu! Pozdrav svima iz Brčkog! :P :-D
mrgud@

#13 Re: Nova diskoteka u SA bez narodnjaka

Post by mrgud@ »

negra wrote:Blago vama! Sjećam se vremena kad je diskoteka samo bila TO,bez primjesa narodjaka (dzigere kako je od "milja" zovem),i za pohvaliti je entuzijazam ljudi koji jos uvijek vjeruju da se bez te neke dzigere moze zaraditi novac. Slucajno ne zivim u Sarajevu,ali mislim da je u svakom gradu isto,i da je nama, koji slusamo "pismeniju" muziku, jako tesko pomiriti se sa činjenicom da nemamo gdje izaći i lijepo se provesti ,a da sa strane ne tutnje Ceca ili Seka,i slične njima...U svakom slučaju je za pohvalu! Pozdrav svima iz Brčkog! :P :-D

E moja dzigero gdje te jos necu sresti :)

PalomaPicasso
shin

Post by shin »

ztluhcs wrote:(Psy/Goa) Trance :D Sve ostalo je bezlična kamara 1 i 0 :D
Astral Projection :-D
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#15 Re: NOVA DISKOTEKA U SA BEZ NARODNJAKA:)

Post by PipiDugaDevetka »

stanislava wrote: Mislim da je super sto se otvara neki disko gdje mozes citavu noc plesati:)
Šta znači to: Plesati?
Solo đuskati u ritmu muzike ili sa partnerom/partnericom se držati se u stavu za ples i kretati se u ritmu?
King Kikapu

Post by King Kikapu »

bio vidio. nije za mene.
Ali_G

Post by Ali_G »

NIsta. Po ko zna koji put se nama ovdje prodaju muda za bubrege. Fol dobra rasvjeta, plesacice (jedino one valjajlu), kavezi sa sapunicama, tusevi, ovo, ono, GUeta, Morales (kao gostovace nekad) i onda ti dodjes na otvaranje i vidis nista. "Jet set" se gura gore u vip. Drkadzije se dole skupljajuju oko plesacica. Da se ispraznis u wcu cekas jedno 5 minuta. Isto tako cekas i kod konobara, jos dok se sporazumis s njim. Pica hladna. Sve skupa plese 10 ljudi. A i kako ce vise uz konstantni techno koji probija. Uglavnom ce propasti vrlo brzo ako ne promijene nacin rada. Preurediti prostor, komercijalizirati muziku....
dripac

Post by dripac »

Kakva je razlika, Deen ili narodna?
DUREX

Post by DUREX »

Kako koja razlika? :)

Pa Deen je NAS!!!! :D

Nama su svima od usta otkidali i iz dzepova mazijali da bi se mali pesko i njemu slicni tatini sinovi/polusinovi danas mogli izivljavati i kurciti...
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

Post by Truba »

nikad u svom životu nisam bio u diskaču :? :roll: :shock:

jesam li šta propustio :zzzz:
taxi_driver

Post by taxi_driver »

jesi jarane ako mislis na prijeratno vrijeme,a nisi ako mislis na ovo turbo folk vrijeme :D :D
iceman ze

Post by iceman ze »

cuj na Radiju M promovise, zar nije taj radio ono vise za narodnjake........ili ja uvijek naletim kad ih puste :D
Skaras

Post by Skaras »

:lol: :lol: :lol: Diskoteka u Sarajevu, i to bRez narodnjaka sa Deen-om u POZADINI, a ima VIP-budzak!!! :lol: :lol: :lol:

A oni Sloveniju pustise u EU prije nas??? Sramota i misterija, da ne kazem nepravda!!!

Steta sto Brena nije ostala dosljedna imenu Fahreta pa da nam snimi hit 1/1 "Deen voli disco, disco..."

:-)
Post Reply