Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
milejovic1971 wrote: ↑22/04/2020 13:09
pa je li se ovo "udjene|" u kodi ili kako se instalira ??? ja koristim zion tv i prezadovoljan se, ali se placa nesto sitno, tipa 3 km mjesecno
ma skineš instališeš prijaviš se ja sam facebookom, u onim addon instališeš onaj addon torrentio i onda u pretragu kucaj naziv filma serije ili listaj na discover i puštaj i gledaj
diablobih wrote: ↑23/04/2020 01:00
Pa dobro, ne samo torrentio, treba i neke druge, rarbg, 1337x i slicne, da ima vise izvora.
ma kome je volja neka dodaje i one izvore za youtube i za tv i za twitch i sve ostalo, hoću da kažem da mi se pokazao program daleko boljim od popcorna i po pitanju izvora i po titlovima a koji su za zadnjim update-om oosrali i to debelo
Pohvala za tebe *HeXXXX*. Imao sam prethodnu verziju ali nisam je koristio. Ova je bolja. Dobra. Sad gledao seriju koju pratim vec godinu dana. Pohvala i za Stremio.
Sanjarko wrote: ↑24/04/2020 19:14
Pohvala za tebe *HeXXXX*. Imao sam prethodnu verziju ali nisam je koristio. Ova je bolja. Dobra. Sad gledao seriju koju pratim vec godinu dana. Pohvala i za Stremio.
ma drug akobogda da se nauživaš, ja ga skoro otkrio pa mi je baš lego ono, sa popcornom novim su kod mene nešto zasrali sa prevodima, tj nema ih nikako a i izvori za streamanje na starijim serijama su problematični
Sanjarko wrote: ↑24/04/2020 19:14
ma drug akobogda da se nauživaš, ja ga skoro otkrio pa mi je baš lego ono, sa popcornom novim su kod mene nešto zasrali sa prevodima, tj nema ih nikako a i izvori za streamanje na starijim serijama su problematični
Samo da se ovo sr*nje stabilizira i da prodze i da nam telekomi uvedu vise internet prometa za manje para. Jbga 4 gige, 4 km, 7 dana, malo. Juce mi citavu gigu potrosi serija. Ali nema veze. Skontam nesto, drugi neki mozda telekom.
Kud nisu ostavli da je 2 km ova u M:telu sedmicna tarifa. Dobro nezalim se. Nemoram i necu svaki dan seriju gledati. Svaka tebi cast za ovo. Ne bi znao. Imao sam ga ali nije previse dobar prije bio kako je sad. Vise sam Kodi furao i vebsajtove.
Evo hvale ga i na Kodi temi.
Last edited by Sanjarko on 25/04/2020 10:03, edited 1 time in total.
Probajte pa javnite utiske ima i 4K video filmove i novije serije.
Dobro dodje na ovom vaktu izolacije!
Sretno!!!!
koje adone koristis?
torrentio obavezno, ostale torrent rar, l33tx, juancarlos 2, hola movies, pocorn times, thepiratebay, imaš ispod svakog opisano šta daje, tako da ne žuri! listaj i biraj, zaobišao sam španske i one japanske manga i slične, nićipore obavezno!!!!