Nova BiH zastava...
-
grbavica70
Odvratna je, pogotovo ti znakovi...Jedan znak je sa zastave drzave susjedne zemlje, pa onda imamo znak Turske zastave i na kraju, znak jedne politicke partije koja za par godina mozda vise i nece postojati.
-
Dance_Of_Death
Mislim da bi Srbima više odgovarao orao sa CCCC. Vidim da neki već protestiraju. Ako bi ovo mogao da uradiš zadovoljio bi sve.
-
Slatki84
#13 Ideja super - izrada katastroha
moram vec da priznam da citava ova zastava ima mnogo pozitivnih, ali i nekoliko negativnih tacaka
1. ideja je odlicna. ovdje se kombinuju sve tri naroda, i to je veoma lijepo
2. ono sa srpskim dijelom, mogu reci da je malo bazveze, jer kako je vec neko prije mene reko, stavljen je znak jedne politicke stranke
, koja, gledajuci na aktuele dileme, nece jos dogu postojati. dajem joj jos 5 godina, i od nje nema nista. zato je srbima potreban krst sa 4 CCCC! samo tada onaj dio moze da predstavlja srbe.
3. da se vratimo jos na ono pitanje, da li se SDA moze porediti sa politikom HDZ-a i SDS-a. Samo jedno pitanje na uzvrat, po cemu je to SDA bolji? Po nicemo. Sve tri ove stranke igraju jednu te istu igru. Ocajne ne su sve tri, i sve tri sa zasnivaju na ratnim zlocincima, narocito SDS i HDZ, ali i SDA ima svoje korjene duboku u ratu!
CONCLUSION:
kratko receno, svaka cast autoru zastave. ovaka ideja i ne bi bila losa. mozda i nadjemo nekog profesionalca kojie bi je usavrsio, jer ovakva ne zadovoljava uslove rada nase drzave. i malo je i preduga!
1. ideja je odlicna. ovdje se kombinuju sve tri naroda, i to je veoma lijepo
2. ono sa srpskim dijelom, mogu reci da je malo bazveze, jer kako je vec neko prije mene reko, stavljen je znak jedne politicke stranke
3. da se vratimo jos na ono pitanje, da li se SDA moze porediti sa politikom HDZ-a i SDS-a. Samo jedno pitanje na uzvrat, po cemu je to SDA bolji? Po nicemo. Sve tri ove stranke igraju jednu te istu igru. Ocajne ne su sve tri, i sve tri sa zasnivaju na ratnim zlocincima, narocito SDS i HDZ, ali i SDA ima svoje korjene duboku u ratu!
CONCLUSION:
kratko receno, svaka cast autoru zastave. ovaka ideja i ne bi bila losa. mozda i nadjemo nekog profesionalca kojie bi je usavrsio, jer ovakva ne zadovoljava uslove rada nase drzave. i malo je i preduga!
- Edin H.
Foton, pa nema Bosne i Hercegovine ni na ovoj sadasnjoj, ali nekako mi je ipak draza, onako neutralna! Jer ne sastoji se Bosna i Hercegovina samo od Bosnjaka, Srba i Hrvata. Postoje i nacionalne manjine Jevreji, Madjari, Cesi, Romi itd, a velik procenat mahom gradskog stanovnistva je iz mijesanih brakova koji vjerovatno ovaj prijedlog ne bi mogli smatratati prihvatljivim, jer ipak potencira nacionalni identitet tri vecinska naroda.
Ovo sa konzevom je super fol!
Ovo sa konzevom je super fol!
-
Qwert
livadic wrote:mislim da se kod brace srba potkrala greska ...... !!!
tamo je trebala da stoji ...... krstina ...
![]()
[kako je neki od milja zovu ...]
a ne *sds* ...
Mislis petokraka.
-
BO
ovo me ni u jednom momentu ne podsjeca na neki dio historije, nego me podsjeca na usavrsenost programa (software) za izradu slika
i na
FAŠIZAM
na podjele. Sta tu ima da stoji jedna šahovniva i sds. to ne moze i nes mije da stoji, moze jedino preko drine da stoji, a ovde Bogami nece. I ne smije i nece mene obiljezavat znakovi pod kojim su ubijeni i muceni desetine hiljada mog naroda.
FUJ
FAŠIZAM
na podjele. Sta tu ima da stoji jedna šahovniva i sds. to ne moze i nes mije da stoji, moze jedino preko drine da stoji, a ovde Bogami nece. I ne smije i nece mene obiljezavat znakovi pod kojim su ubijeni i muceni desetine hiljada mog naroda.
FUJ
-
Patriotska_Liga_BiH
moja jedina zastava je sa 6 zlatnih ljiljana, a ovo sve ostalo sto crtate vala me ne zanima.
-
Engram::X
shobaphone je zahebancijaShoba wrote:ocigledno neki ovde ne razumiju sta je zajebanija a sta ne.....pojedinci,opustite se.....
ovo je neukus
pod dvije od gornjih zastava je pobijeno stotine i stotine bosnjaka i hrvata
protjerano, muceno
poruseno i popaljeno
bio si ovdje i dobro znas o cemu govorim
ili se slazes sa ovim gluparijama:
Slatki84 wrote:3. da se vratimo jos na ono pitanje, da li se SDA moze porediti sa politikom HDZ-a i SDS-a. Samo jedno pitanje na uzvrat, po cemu je to SDA bolji? Po nicemo. Sve tri ove stranke igraju jednu te istu igru. Ocajne ne su sve tri, i sve tri sa zasnivaju na ratnim zlocincima
- Fair Life
[img]http://www.tamilnet.com/img/publish/2002/11/child_301102_1.jpg[/img] wrote:________
Fasisti "BO" ne dijele tvoje misljenje. Oni samo BiH dijele. Prvo idejno a onda prakticno.BO wrote:ovo me ni u jednom momentu ne podsjeca na neki dio historije, nego me podsjeca na usavrsenost programa (software) za izradu slika![]()
i na
FAŠIZAM
FUJ