Nova agresija na BIH?
- ettakoto
#2151 Re: Nova agresija na BIH?
Mektić željan povratničkih glasova, pa po standardnom sistemu pljuvačine režima u RS... Moj neće dobiti sigurno, baš kao ni Dodik. Nek se, znate već šta...
-
sportman1
#2152 Re: Nova agresija na BIH?
ok. a ostale komunist. drzave??? dali vazi ista logika ili ne?
mislim na multinacionalke i okupaciju.[/quote]
Normalno da vazi. Sem mozda Rusije koja se jos odupire jer ima Putina bez obzira na njegovu tesku narav i diktatorske metode.
Sto Amerikanci postuju Jeltsina a mrze Putina?
Zato sto su krcmili ruska priroda bogatstva kako su htjeli pa su za Jeltsina govorili da ima vise votke u sebi nego krvi i sprdali se s njime.
Cim je Putin dosao druga prica. Ne mogu ga smisliti organski jer im je zavrnuo pipu.
Ko je izmislio privatizaciju u nas? Zapad i njihove vodje. Na kraju prodase se firme a radnici na ulice uz aminovanje nasih korumpiranih vlasti koje su obicni pijuni i moraju klimati glavama kako im gazde kazu.
Na kraju zelim reci: zemlja koja upravlja svojim prirodnim i drustevnim bogatstvima je bogata zemlja jer moze zadovoljiti potrebe svojih stanovnika. Nazalost, mi odavno nismo vlasnici svoje zemlje, a kad MMF krene u privatizaciju svega i svacega, ostat cemo samo na gacama.[/quote]
da.slazem se.
samo ne znam nista o zavrtanju pipe od strane putina.
kako je to napravio?
dalje, postoje strateske firme koje se ne privatizuju kao energija, sume, vode isl. tako da kod nas , koliko znam, nema jos mnogo za privatizovati.
mislim na multinacionalke i okupaciju.[/quote]
Normalno da vazi. Sem mozda Rusije koja se jos odupire jer ima Putina bez obzira na njegovu tesku narav i diktatorske metode.
Sto Amerikanci postuju Jeltsina a mrze Putina?
Zato sto su krcmili ruska priroda bogatstva kako su htjeli pa su za Jeltsina govorili da ima vise votke u sebi nego krvi i sprdali se s njime.
Cim je Putin dosao druga prica. Ne mogu ga smisliti organski jer im je zavrnuo pipu.
Ko je izmislio privatizaciju u nas? Zapad i njihove vodje. Na kraju prodase se firme a radnici na ulice uz aminovanje nasih korumpiranih vlasti koje su obicni pijuni i moraju klimati glavama kako im gazde kazu.
Na kraju zelim reci: zemlja koja upravlja svojim prirodnim i drustevnim bogatstvima je bogata zemlja jer moze zadovoljiti potrebe svojih stanovnika. Nazalost, mi odavno nismo vlasnici svoje zemlje, a kad MMF krene u privatizaciju svega i svacega, ostat cemo samo na gacama.[/quote]
da.slazem se.
samo ne znam nista o zavrtanju pipe od strane putina.
kako je to napravio?
dalje, postoje strateske firme koje se ne privatizuju kao energija, sume, vode isl. tako da kod nas , koliko znam, nema jos mnogo za privatizovati.
- seln
#2153 Re: Nova agresija na BIH?
Znamo mi da si ti lojalan rezimu u RS.ettakoto wrote:Mektić željan povratničkih glasova, pa po standardnom sistemu pljuvačine režima u RS... Moj neće dobiti sigurno, baš kao ni Dodik. Nek se, znate već šta...
- mO k3
#2154 Re: Nova agresija na BIH?
ko te pita??ettakoto wrote:Mektić željan povratničkih glasova, pa po standardnom sistemu pljuvačine režima u RS... Moj neće dobiti sigurno, baš kao ni Dodik. Nek se, znate već šta...
- Maraschino
#2155 Re: Nova agresija na BIH?
Kako njih dvojicu mozes porediti? Jedan kriminalac a drugi se bori protiv toga.ettakoto wrote:Mektić željan povratničkih glasova, pa po standardnom sistemu pljuvačine režima u RS... Moj neće dobiti sigurno, baš kao ni Dodik. Nek se, znate već šta...
Razumijem te sto neces za Dodika ali te ne razumijem zasto neces za Mektica iako se nije kandidovao ni za jednu poziciju.
- ettakoto
#2156 Re: Nova agresija na BIH?
Pa zato što licemjerstvo kod ljudi najviše mrzim, zato neću. Oni koji vole licemjerstvo, to govori o njima. Ja te prodavače magle nanjušim na kilometar, nažalost većina ih zavoli, pa posle kuka kako je neko drugi kriv što je on pojeo govno.
- Maraschino
#2157 Re: Nova agresija na BIH?
...a politicki licemjer nije?
- ettakoto
#2158 Re: Nova agresija na BIH?
Ima ih, ali oni trenutno ne mogu uticati na političke događaje jer je licemjera previše, a gori od tih licemjera samo su poštovaoci licemjera. Što će reći, živimo u licemjernoj državi sa licemjernim ljudima čiji su predstavnici licemjerni.
- LBVIEW
#2159 Re: Nova agresija na BIH?
Vojvoda-povratnik.seln wrote:Znamo mi da si ti lojalan rezimu u RS.ettakoto wrote:Mektić željan povratničkih glasova, pa po standardnom sistemu pljuvačine režima u RS... Moj neće dobiti sigurno, baš kao ni Dodik. Nek se, znate već šta...
- seln
#2160 Re: Nova agresija na BIH?
Vodja...i pre svega coveg.Maraschino wrote:...a politicki licemjer nije?

- Maraschino
#2161 Re: Nova agresija na BIH?
seln wrote:Vodja...i pre svega coveg.Maraschino wrote:...a politicki licemjer nije?
ne sumnjam..."Bolje i ovakav težak život živjeti, nego ući u haos. Haos i nasilje neće ništa riješiti. Ali, politički procesi i razumijevanje mogu popraviti stvari", konstatovao je predsjednik Srpske.
- seln
#2162 Re: Nova agresija na BIH?
Shvati covjeka.... te let avionom tamo, te let helikopterom ovamo, te na Dedinje, te na utakmicu....Maraschino wrote:seln wrote:Vodja...i pre svega coveg.Maraschino wrote:...a politicki licemjer nije?
ne sumnjam..."Bolje i ovakav težak život živjeti, nego ući u haos. Haos i nasilje neće ništa riješiti. Ali, politički procesi i razumijevanje mogu popraviti stvari", konstatovao je predsjednik Srpske.
a izmedju toga pjevanje, degustacija rakije, potpisivanje na grudi polovnjaca...
-
decembar2017
#2163 Re: Nova agresija na BIH?
seln wrote:
Shvati covjeka.... te let avionom tamo, te let helikopterom ovamo, te na Dedinje, te na utakmicu....
a izmedju toga pjevanje, degustacija rakije, potpisivanje na grudi polovnjaca...
Ne zaboravi finansiranje aerodroma sa nekoliko miliona KM svake godine da bi mogao da leti sa tim avionom, 7 miliona za sina, nova auta svake godine, nekoliko stotina hiljada eura u torbi kada se vrati sa svalerkom sa izleta.... tezak zivot, da ne moze biti tezi ali neka nama Mileta, da nije tesko ne bi srbe handrio ko 5 korpus birvaktile
-
lajkujMe
#2164 Re: Nova agresija na BIH?
Prekjucer izasla vijest od jednog naseg politicara da ima pouzdane informacije da je RS zapravo nabavila 4500 pusaka i da je uzela Ruske rakete Igla namjenjene helikopterima. Nisam vidio da je ta vijest odjeknula na vecim portalima pa je moguce da je fake news. Ali ako se to zataskava to onda nije vise Dodik protiv opozicije nego Dodik protiv BIH s podrskom Rusije i Srbije ljudi moji to nije bezazleno opet nam se vjezbaju po brdima sto se kaze.
- LBVIEW
#2165 Re: Nova agresija na BIH?
Sad ce salonska ceta mala , al' odabrana, o vodi na mlin i voleju na kopacku Dodiku, "predizbornoj" koja, btw., pocinje tik nakon prethodnih, sl. supljacima.lajkujMe wrote:Prekjucer izasla vijest od jednog naseg politicara da ima pouzdane informacije da je RS zapravo nabavila 4500 pusaka i da je uzela Ruske rakete Igla namjenjene helikopterima. Nisam vidio da je ta vijest odjeknula na vecim portalima pa je moguce da je fake news. Ali ako se to zataskava to onda nije vise Dodik protiv opozicije nego Dodik protiv BIH s podrskom Rusije i Srbije ljudi moji to nije bezazleno opet nam se vjezbaju po brdima sto se kaze.
A u pravu si - oni se pripremaju, pitanje je samo sta ovi nasi mulci rade.
- General War
#2166 Re: Nova agresija na BIH?
...pvo sredstva nema sanse da entitet nabavlja i lako naoruzanje mora odobriti drzavni organi pa i te puske...ja bih vjesao za ovakve dezinformacije od novinara i politicara.lajkujMe wrote:Prekjucer izasla vijest od jednog naseg politicara da ima pouzdane informacije da je RS zapravo nabavila 4500 pusaka i da je uzela Ruske rakete Igla namjenjene helikopterima. Nisam vidio da je ta vijest odjeknula na vecim portalima pa je moguce da je fake news. Ali ako se to zataskava to onda nije vise Dodik protiv opozicije nego Dodik protiv BIH s podrskom Rusije i Srbije ljudi moji to nije bezazleno opet nam se vjezbaju po brdima sto se kaze.
-
channel10
#2167 Re: Nova agresija na BIH?
Eno Hrvatska nabavlja avione za 3,5 milijarde necega
( nisam cuo je li kuna, dolara ili eura). Navodno avioni stari 30 godina.
Ima li iko u ovoj drzavi da kaze koju u vezi ovog debalansa sa naoruzanjem jer je neko spominjao da ima odredjeno koliko koja zemlja na Balkanu moze imati naoruzanja?
Ko to treba da kontrolise?
Ima li iko u ovoj drzavi da kaze koju u vezi ovog debalansa sa naoruzanjem jer je neko spominjao da ima odredjeno koliko koja zemlja na Balkanu moze imati naoruzanja?
Ko to treba da kontrolise?
-
daddy-kool
#2168 Re: Nova agresija na BIH?
Baba vozila nedjeljom do pijace i crkve.channel10 wrote:Navodno avioni stari 30 godina.
-
decembar2017
#2169 Re: Nova agresija na BIH?
daddy-kool wrote:Baba vozila nedjeljom do pijace i crkve.channel10 wrote:Navodno avioni stari 30 godina.
U ovom slucaju cionista povremeno do Gaze i nazad uz izbacivanje bombi, ma ko novo.
-
Hafis
#2170 Re: Nova agresija na BIH?
Ma to je očuvano i utegnuto k'o Seka Aleksić.
IDF je to koristio, nije to neka seljadija skupljena na vrat na nos.
-
channel10
#2171 Re: Nova agresija na BIH?
Hoce li ordinirati iznad bosanskohercegovackog prostora?Hafis wrote:Ma to je očuvano i utegnuto k'o Seka Aleksić.
- Maraschino
#2172 Re: Nova agresija na BIH?
Zasto da ne kada BiH postane punopravna clanica NATOa.channel10 wrote: Hoce li ordinirati iznad bosanskohercegovackog prostora?
Slovenci isto placaju cini mi se Italijanima.
- wonkaw
- Location: daleko od fukare i lopova, jos dalje od hodza i popova
#2173 Re: Nova agresija na BIH?
Serbia and its minions in Bosnia claiming military neutrality is equal to the selling a fog out of wheelbarrow on an extremely windy day
- However, Dodik with his statement that he's willing to bring together 30,000 men on the Manjaca mountain to block the NATO exercises is not just his way of testing the international patients, or his try to provoke someone. He is an extremist and separatist who is surrounded with numerous legal advisers, mainly the one from Israel, and everything he does is calculated in a little bitty detail with the approval of the Russia's and Serbia’s authorities.
opsirnije na ovom linku https://wonkawbih.wordpress.com/2018/03/29/b11/
- However, Dodik with his statement that he's willing to bring together 30,000 men on the Manjaca mountain to block the NATO exercises is not just his way of testing the international patients, or his try to provoke someone. He is an extremist and separatist who is surrounded with numerous legal advisers, mainly the one from Israel, and everything he does is calculated in a little bitty detail with the approval of the Russia's and Serbia’s authorities.
opsirnije na ovom linku https://wonkawbih.wordpress.com/2018/03/29/b11/