a vozio ja bolan ovo, mahindra je već od 2007 godine prisutna u BIH, nije prodano neka veča količina vozila,od nedavno su došli i kod nas na tržište, prodaju ga 20 kilometara dalje od mene,ove godine nastupaju na ZG auto showu, samo stanje u hr je sljedeće, ovaj model GOA kao "suv" košta ko naš hover i ima problema s homologacijom, na carini su već skoro duže od godinu dana i završili su na sudu, a cijenom je ko naš hover, pick up ima dobru cijenu i prodaje se dosta po italiji,vidio sam neku količinu vozila ali tamo nude i stari model
unutrašnjost auta, dosta sirovo napravljena s ogromnim prekidačima, podvozje vozila je izuzetno robusno ali ovaj model "suv" nema diskove pozadi nego doboše,a znam da im je vešanje na listantim oprugama, vozio sam pick up model sa all terain gumama BFG i u vožnji se ponaša ok, motor peugeot 107 ks, dosta bučan, onaj traktor zvuk ali ok ide, nema turbo rupe da puvuče tek oko 2000 okretaja, jedini problem mi je bio vozačka vrata, plastične obloge kad se zatvore udaraju u nogu vozača, malo nezgrapno napravljeno ko na kombijima,auto i serijski ima jako velike gume ali se doplačuje za svaku sitnicu, npr metalik boju, alu felge,podizači prozora,radio itd..., zbog robusne šasije i velikih guma pretpostavljam da nema problema s nosivošču i vučom niti vožnjom po off road terenu, baš radni auto, nimalo šminkerski, mislim da pick up i serijski ima jednu blokadu diferencijala, nisam siguran
šta se tiče tradicije i povjesti mahinda je uvijek bila prisutna u tim vojnim svrhama, također radili su s jeepom dobro poznati willys, uglavnom auto ko auto, ok, koliko para toliko muzike, šteta jer npr unutrašnjost nije bar trunkicu izmjenjena, ovako je baš onaj kombi dojam, sve ručke i prekidači su baš veliki,za čorave 100 %

ali jednostavno za rukovanje