Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
jel iko od vas nostrificirao bh diplomu negdje u dijaspori
Ako jeste, dajte iskustva? Odakle da krenem?
Da li je neko polagao razliku ispita za neki drugi fax?
Ako jeste, kako tece procedura? Koliko vremena treba za sve to (ipak sam ja starka od 31 godinu )?
Jimmy_The_Saint wrote:Ako si u SAD, raspitaj se za CLEP testove.
Ja sam u Austriji
Moj fax ne postoji ovdje, ali bih mogla polagat dodatne ispite za socijalni rad.
Vise me interesuju iskustva ljudi koji su sve to ponovo prosli. Koliko im je vremena i zivaca trebalo za sve to?
Ovako,ako se dobro sjecam postoji ona neka komisija pri Ministarstvu obrazovanja (zove se NARC ili tako nesto) koja je zaduzhena za strane diplome..
Ako tvoj studij ne postoji u Austriji,onda se oni orijentiraju prema nekom slicnom studiju koji postoji i ovdje i onda ti priznaju neke ispite a negdje moras polagati razliku da bi dobila njihovu diplomu...
Sto znaci onda i pisati diplomski itd. itd. a nesto sumnjam da ti je do toga..
Ovako,ako se dobro sjecam postoji ona neka komisija pri Ministarstvu obrazovanja (zove se NARC ili tako nesto) koja je zaduzhena za strane diplome..
Ako tvoj studij ne postoji u Austriji,onda se oni orijentiraju prema nekom slicnom studiju koji postoji i ovdje i onda ti priznaju neke ispite a negdje moras polagati razliku da bi dobila njihovu diplomu...
uh, ja za diplomski i zaboravilaaaaaaaaaaa
ko bi to sve ponovo prosao
uh, ja za diplomski i zaboravilaaaaaaaaaaa
ko bi to sve ponovo prosao
Jes dok skuhas,operes,popeglas,djecu spremis u obdaniste iz obdanista itd.
Ti vec imas Full Time Job i sada bi jos jedan
ma bila sam ja skoro odustala, nego me profesorica njemackog spopala da to nastavim ganjat
A idem ti ja na kurseve navecer, kad muz dodje sa posla. Zato sam po danu ko krepana macka
mamica 31 wrote:ma bila sam ja skoro odustala, nego me profesorica njemackog spopala da to nastavim ganjat
A idem ti ja na kurseve navecer, kad muz dodje sa posla. Zato sam po danu ko krepana macka
E dok si bila mama29 druagcije si zborila...
Nema cim udje u "Klub30" pocela kukat'
mamica 31 wrote:ma bila sam ja skoro odustala, nego me profesorica njemackog spopala da to nastavim ganjat
E dok si bila mama29 druagcije si zborila...
Nema cim udje u "Klub30" pocela kukat'
haha teletrader.
Da ne spomenu muza mozda bi imala vise sansi za odgovore
Jel ko isao na ovo skolovanje preko AMS-a????
Meni ponudili, pa me interesuje jel to sta valja. Navodno bi mi placali to dok bi isla u tu skolu, sta li je vec