Sad, da ce biti atentat na onog levata, u to sam ja ubijeđen (i bez Nostre). Sta je on pobio arapa po Iraku i Afganistanu i drugdje u svijetu. Pa nace se neki "mrki" koji ce mu dohakat. Nece ni on biti predsjednik do zivota, niti ce imati tjelohranitelje, ha ja.U jednom od najnovijih tumačenja Nostradamusovih proročanstava, koje se nedavno pojavilo u Rusiji, predviđa se da će na američkog predsjednika Džordža Buša ovoh dana biti izvršen atentat.
Među brojnim maglovitim predskazanjima francuskog proroka nalazi se, naime, i neobična rečenica da će negdje krajem septembra ili u oktobru 2005. godine, "usta plivati u krvi", kaže za list "Komsomolska pravda" istraživači dmitrij i Nedežda zima.
Naizgled besmislena, Nostradamusova fraza dobija novo značenje kada se zna da se na francuskom riječ "usta" kaže "buš" (boushe) - navode ruski tumači. Oni tvrde da su uspjeli otkriti tajnu šifru Nostradamusa i nude nove senzacije vezane za predstojeće događaje na samo u SAD.
Odmah poslije etentata, uslijedit će čitav niz globalnih svjetskih potresa kako u politici, tako i u privredi, čiji će rezultat drastično izmijeniti dalji tok svjetske historije - tumače ruski istraživači proročanstva Nostradamusa.
Tamo gdje je sve dobro, gdje je zlato i srebro, gdje je izobilje, približava se razaranje - glasi jedan katren Nostgradamusa, koji ruski istraživači tumače kao najavu teške ekonomske krize u zapadnoj Evropi i SAD i dolazak gladi.
Kasnije razvoj događaja, prema ruskim tumačima Nostradamusa, najavljuje citat u kojem se kaže da će, pošto oružje spali gradove do tla, "zbog prevelikih ubistava zamrzjeti vladara".
Prema mišljenju ruskih tumača, svi ti događaji izazvat će veliki raskol među Evropljanima dok će islamski svijet zbiti svoje redove.
Proročanstva francuskog astrologa Mišela de Nostradamusa iz prve polovine 16. stoljeća već su dugo predmet različitih tumačenja i špekulacija.
ZANIMLJIVO-------> ja na sve ovo imam reci, ne zna gaib niko osim Allaha dž.š.