ko se jos sjeca SG-a? sta je sada sa SG-om?
Nostalgija: Ko se sjeca diskoteke SG? :)
-
bedifferent12
#1 Nostalgija: Ko se sjeca diskoteke SG? :)
danas sam se sjetila da sam sa 15 izlazila u SG
diskoteka...
fajront u 10 ili 11?!? (ne sjecam se vise).. mladosti moja...
kad se sjetim toga i uporedim sa ovim petnaestogodisnjacima danas... velahavle...
- Patron of Formello
#2 Re: Nostalgija: Ko se sjeca diskoteke SG? :)
Nije bas bio fajront u 11 nego je tada pocinjao sentis.bedifferent12 wrote:danas sam se sjetila da sam sa 15 izlazila u SGdiskoteka...
fajront u 10 ili 11?!? (ne sjecam se vise).. mladosti moja...
kad se sjetim toga i uporedim sa ovim petnaestogodisnjacima danas... velahavle...
Fajront je bio oko ponoci ako se dobro sjecam.
To je bilo odmah negdje poslije rata 96 godina.Nije bilo lose mjesto samo je bilo dosta bagre sa carsije pa je covjek morao biti dosta oprezan.
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
Hmmm kad sam ja isla u osnovnu a bi to prije nekih 5,6 godina to je bilo IN mjesto
Al ja nisam mu nikad primirisala...
Jedino jednom kada smo slavili malu maturu
I danas je to aktuelno mjesto kolko ja znam i cujem, i adlje se okupljaju opasni likovi iz osnovnjaka i tako

Al ja nisam mu nikad primirisala...
Jedino jednom kada smo slavili malu maturu
I danas je to aktuelno mjesto kolko ja znam i cujem, i adlje se okupljaju opasni likovi iz osnovnjaka i tako
-
bedifferent12
i ja se SG-a sjecam iz ´96... i backstreet boysa... i tony braxton...
nisam znala da je i prije par godina bio IN... 
- Irm@
hmmm prije 6 godina... mi se i danas znamo sjetiti kad cujes negdje na radiju neku pjesmu... pa kazemo ih ovo je bio hit u SG... hahha ali kad se sjetim... dodju djevojke...u zimskim jaknama..i onda se skidaju jedna jakna...pa malo tanja...pa majica drugih rukava...i na kraju topic... meni smijesno bilo..meni uvijek hladno bilo... pa se sjecam oko 10 su neki momci plesali break-dance pa se svi okupe oko njih... fajront meni u pola 11 
- ladyblue18
Ah those were the timesbedifferent12 wrote:i ja se SG-a sjecam iz ´96... i backstreet boysa... i tony braxton...nisam znala da je i prije par godina bio IN...
Jest da se ja bas ne sjecam haman niceg iz '96. al' eto
90-e su bile kul nekako
-
mamica papucarka
nikako ne mogu da se sjetim gdje je bio SG
Kad malo bolje razmislilm nisam ni izlazila u diskoteke, vec u Kuk, ili na nekadasnju Obalu
Kad malo bolje razmislilm nisam ni izlazila u diskoteke, vec u Kuk, ili na nekadasnju Obalu
- ladyblue18
BiJo ondje kod katedrale prolaz prije ona mala ulicicamamica papucarka wrote:nikako ne mogu da se sjetim gdje je bio SG![]()
-
bedifferent12
jaaaooo... pa sjetih se i kuka i picadilly-ja... i borsalina... je l´ to bilo u nekom proslom zivotu ili sam jednosavno ostarila? 
- Dioda
bila sam redovna u sg-u,97.godine,98,pa da ne vjerujes da je od tad proslo deset godina.komotno mogu reci da je to jedan od boljih perioda mog zivota,srednja skola,prve ljubavi,smrc...
i dan danas cuvam ulaznice,na svakoj pise sta se te noci dogadjalo u sg-u ha ha ha
neznam kome je bolje bilo,mojoj mami u kaktusu ili meni u sg-u. ma njoj je garant bolje bilo,bilo bolje vrijeme...
a meni se cini da su sentisi bili u pola jedanaest.valjda.joj fakat,i cajko i medo ha ha i onaj,kako se zao..berisa cini mi se.redari ha ha ha
meni je izlaz bio do jedanaest,a ovi danasnji sesnaestogodisnjaci ostaju cijelu noc.mozda zato ne uzivaju ni u cemu
i dan danas cuvam ulaznice,na svakoj pise sta se te noci dogadjalo u sg-u ha ha ha
neznam kome je bolje bilo,mojoj mami u kaktusu ili meni u sg-u. ma njoj je garant bolje bilo,bilo bolje vrijeme...
a meni se cini da su sentisi bili u pola jedanaest.valjda.joj fakat,i cajko i medo ha ha i onaj,kako se zao..berisa cini mi se.redari ha ha ha
meni je izlaz bio do jedanaest,a ovi danasnji sesnaestogodisnjaci ostaju cijelu noc.mozda zato ne uzivaju ni u cemu
- ladyblue18
- River_isle
Ko da je jucer bilo; prva posjeta pape Sarajevu - tranvaji ne rade - fino pjesobusa do SG-a (gdje ces to propustit pa makar i upalu misica zaradila)
- Bea_Trix
- Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'
aman, nije bilo nicega... izgubljena generacijashin wrote:Boze me sacuvaj, Mahir se repo u SG-u![]()
Gdje ste vi izlazili
alternativa je dosla kasnije,...
ma uzas...
doduse, tad sam ja uglavnom prisustvovala kucnim dernecima, jer se nije imalo gdje izaci da ne budes teroriziran muzikom...