Norveska - BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Tvrtko_I

Post by Tvrtko_I »

mogo bi ti sefe malo gledati ko sta pise pa onda osuti paljbu :)

to boldano je citat
Simply_Red

Post by Simply_Red »

Idemo od pocetka.

Rat je jedna uzasna pojava, makar za sve vrijeme rata sjedili u bunaru. Ako tome dodamo cinjenicu da ne sjedimo u bunaru, vec smo regrutirani u vojsku. Uzasno. E ako tome dodamo jos cinjenicu, da imamo familiju, pogotovo malo dijete, pritisak je nepodnosljiv. Na svojoj kozi sam osjetio posljedice rata na psihu covjeka. I ja sam tad bio dijete. Sasvim je logicno da su ljudi pokusavali na sve nacine da spase svoju djecu, da ih dopreme na sigurno. Ukoliko odemo 10-ak godina unaprijed, dobicemo repliku slike Bh-fanaticosa. Sasvim je logicno da momci osjecaju kompleks zato sto su silom odvedeni od svojih domova. Sasvim je logicno da na sve nacine pokusavaju da budu bosanci i hercegovci. Ali jos su mladi, i njihove akcije su nepromisljene, ali su sasvim sigurno uradjene sa dobrim namjerama, a te su da pokazu da vole svoju domovinu, da pokazu da nisu odmetnici, i naposlijetku da pomognu bih fudbalu. Naravno da nije logicno gadjati jednog gusu koji sa povredom glave brani cijelu utakmicu. ali gusu nije zanimala reprezentacija do trenutka dok nije bio pozvan. U tom trenutku se odlucio dati sve od sebe. Prije toga, nista. A oni su tu. I sve vrijeme su to pratili.

E sad, da li je fer sjediti i blatiti fanatikose. Dali je fer blatiti ljude koji su dosli na tu tekmu, uradili nesto, pa makar to bilo ono sto je bilo. Oni pokusavaju da nam pomognu. Oni od silnih baklji i placanja ulaznica nemaju nista. Ali mi imamo. Ajd sad iskreno, da nije bilo rata, da nas nema u dijaspori, koliko bi ljudi doslo na tu utakmicu. Veoma malo. A sto se tice onih komentara tipa " zasto to rade tamo zasto ne dodju u ferhadiju pred savez?". Pa dajte ljudi, zar mi da sjedimo kuci, pred forumom, tv-om, mi sarajlije, bosanci, i seremo po tim ljudima. Zar je fer da kazemo da oni trebaju doci, ljudi koji sasvim sigurno od bosne nemaju nikakve koristi, osim one koju nose u srcu. Pa dajte, ako bas toliko hocemo promjenu saveza, USTANIMO, PROSETAJMO MALO, I BORIMO SE ZA BIH
Corto Maltese

Post by Corto Maltese »

Tvrtko_I wrote:
Corto Maltese wrote:
brico al i buregdzija wrote: za mene je incident kada vlastiti "navijaci" gadjaju bakljama covijeka koji brani mrezu njihove zemlje.
To nije incident nego izdaja.
:)

Sta je drzanje ruke na srcu kad svira himna tudje zemlje?
Patriotizam? :)

Licno sumnjam da je iko gadjao Gusu namjerno ali sta znas. Manijaka ima svugdje. Ali ovo o izdaji je do sada najjace :)
Čitav rat sam proveo u Armiji RBiH. Njeno rukovodstvo mi se, uglavnom, nije sviđalo, ali ja nisam branio rukovodstvo, nego sam se trudio da branim svoju zemlju. Da je neko zbog toga, što mu se ne sviđa Alija Izetbegović, Rasim Delić i li ko treći, bacio kamen na mog saborca ubio bih ga k'o zadnjeg četnika, pa da mi ga je majka rodila i da ga je lično reis obrezao. Uostalom, nema potrebe za teretisanjem. upravo na takav način način su se Atif Dudakovi i Peti Korpus ARBiH obračunali sa izdajnicima u Bosanskoj Krajini. Nisu pravili razliku između njih i četnika.
Fudbaleri su u Oslu, na nešto drugačiji način, branili boje moje zemlje. Da sam u prilici da se obračunam sa onima koji su Adnana Gušu pogodili bakljom, slijedio bi primjer Atifa Dudakovića.
brico al i buregdzija

Post by brico al i buregdzija »

zenny wrote:
brico al i buregdzija wrote: da pitam sljedece pitanje. zasto su morali bacati baklje na teren? zasto u p.. coravu...???zasto nije samo bio dovoljan onaj transparent gdje jasno pise ko i sta je NSBIH...
vidim da ne pratis sve tekme reprezentacije; na tekmi protiv francuske su bili ovi isti natpisi za savez, na tekmi protiv grcke ili madjarske, nisam siguran, je bio onaj natpis "barbarezu progovori" ili tako nesto, cinjenica je da nas natpisi nece nigdje odvesti... tekmom protiv norveske i ovim "skandalom" za nas problem se proculo u evropi a vi pricajte sta hocete...

pratim ja tekme jako dobro. i znam za postojuce transparente..ali opet vam ja postavljam pitanje..sta ste postigli sa ovom akcijom? nula i nista, marijanovo mudo eto. vece kazne ce dobit oni sto su pravili belaj nego savez i to iz cistog razloga da savez nije mogao nista da ucini da zaustavi akciju BHF...i ko je dao pravo 50 - 100 balavaca te noci u oslu da uzme sudbinu BIH repke u svoje ruke ?ko? sta ste se uzdigli vise...
b4k3

Post by b4k3 »

Corto Maltese wrote:
Tvrtko_I wrote:
Corto Maltese wrote: To nije incident nego izdaja.
:)

Licno sumnjam da je iko gadjao Gusu namjerno ali sta znas. Manijaka ima svugdje. Ali ovo o izdaji je do sada najjace :)
Čitav rat sam proveo u Armiji RBiH. Njeno rukovodstvo mi se, uglavnom, nije sviđalo, ali ja nisam branio rukovodstvo, nego sam se trudio da branim svoju zemlju. Da je neko zbog toga, što mu se ne sviđa Alija Izetbegović, Rasim Delić i li ko treći, bacio kamen na mog saborca ubio bih ga k'o zadnjeg četnika, pa da mi ga je majka rodila i da ga je lično reis obrezao. Uostalom, nema potrebe za teretisanjem. upravo na takav način način su se Atif Dudakovi i Peti Korpus ARBiH obračunali sa izdajnicima u Bosanskoj Krajini. Nisu pravili razliku između njih i četnika.
Fudbaleri su u Oslu, na nešto drugačiji način, branili boje moje zemlje. Da sam u prilici da se obračunam sa onima koji su Adnana Gušu pogodili bakljom, slijedio bi primjer Atifa Dudakovića.
Izvini "ljiljane" nismo te prepoznali.... :D
GandalfSivi

Post by GandalfSivi »

mostarac wrote: @alphonse kauders: sve njih je muzurovic pozvao i nisu se odazvali i nakon toga njihova prica treba da bude zavrsena, a niko od njih nije imao muda da progovori o bilo cemu, a Baka ako je dobijao naloge onda je trebao reci da nece biti selektor pod tim uslovima i izaci i javno progovoriti, ali ne, on se utalio sa njima.
Progovorio Barbarez, Bolic vristao na sav glas o stvarima koje se desavaju ostali jasno opisali u svom pismu zasto ne igraju, i onda ti (kao i mnogi drugi ovdje) dodjes i kazes nesta ovakvo.

Pa nevjerovatno.

Da li mi stvarno imamo tako kratko pamcenje???
Corto Maltese

Post by Corto Maltese »

b4k3 wrote:
Corto Maltese wrote:
Tvrtko_I wrote: :)

Jel' to neka provala? Pretpostavljam da jeste... zbog smješka.
symbolstar

Post by symbolstar »

Deset u pola wrote:Zašto sam sretan zbog ove pobjede?
Zato što smo dokazali da postojimo, ovima što nas okružuju, od naših prvih komšija, pa do susjednih država.
Drago mi je samo zbog onog traktoriste iz Laktaša i njegovog pijuna Jelića, koji su se radovali golu Srbije protiv zemlje u kojoj (dobro) žive, dok je čak i domaćinima bilo neugodno gledati tu servilnost i podanički mentalitet.
Ako neko ovo ne vidi, nego mu je u svemu ovome najvažniji Savez, ja ga žalim.
Državnost se gradi i ovakvim stvarima. Možda, na ovim prostorima i najviše.
Zato, ohladite više vi koji govorite o Savezu. Savez se ruši na izborima. Samo i jedino tako.
A znate i sami kako ste glasali.
ja ba, par puta dnevno pogledam index.hr, iako sam rekao da vise necu nakon njihovih napisa o "zloglasnom" generalu Dudakovicu...elem, nije to sad bitno, nego kontam odoh vidjeti sta pisu o nasoj pobjedi...NISTA!!!!
A zasto? pa zato sto su nas uvijek ponizavali (govorim o jednoj latentnoj politici animoziteta hrvatskih medija, ne o igracima ili narodu)...i uhvati me neka muka...kaze na Eursoportu Srnin gol izabran za najbolji one kvalifikacijske veceri, a ne spominju Misimovicev, koji je po meni bio ubjedljivo najbolji, jer je bio tehnicki savrseno izveden i jer je legenda nije opalio tek tako nego je dobro vidio tu rupu u gornjem lijevom uglu,..
uh, odoh ja daleko, elem, ne vole nas ..nije to nikakva patetika, to su fakti...ali nema veze, zato i treba istrajati..
ova tema se razvuce pravo, ja bih ponovio svoj stav da su BH Fanaticos ucinili dobru stvar, jebem ja vise nas s onom pricom "nemoj ba, sta ce svijet rec' "...nek kazu sta hoce, Englezi i Italijani i ostali bi u stvari trebali sutjeti jer njihovi igraci prave sranje gdje god odu. Mi nismo nikog tukli, mi smo htjeli da se nas glas cuje. Cilj je postignut i aferim momci, jebes ba vise luzersku pricu.
Pozdrav svima!
Tvrtko_I

Post by Tvrtko_I »

Corto Maltese wrote:
Mislim da si dobro pretjerao sa ovim poredjenjem. Mozda se Dudakovic ipak trebao obracunati sa rukovodstvom.
b4k3

Post by b4k3 »

brico al i buregdzija wrote:
zenny wrote:
brico al i buregdzija wrote: da pitam sljedece pitanje. zasto su morali bacati baklje na teren? zasto u p.. coravu...???zasto nije samo bio dovoljan onaj transparent gdje jasno pise ko i sta je NSBIH...
vidim da ne pratis sve tekme reprezentacije; na tekmi protiv francuske su bili ovi isti natpisi za savez, na tekmi protiv grcke ili madjarske, nisam siguran, je bio onaj natpis "barbarezu progovori" ili tako nesto, cinjenica je da nas natpisi nece nigdje odvesti... tekmom protiv norveske i ovim "skandalom" za nas problem se proculo u evropi a vi pricajte sta hocete...

pratim ja tekme jako dobro. i znam za postojuce transparente..ali opet vam ja postavljam pitanje..sta ste postigli sa ovom akcijom? nula i nista, marijanovo mudo eto. vece kazne ce dobit oni sto su pravili belaj nego savez i to iz cistog razloga da savez nije mogao nista da ucini da zaustavi akciju BHF...i ko je dao pravo 50 - 100 balavaca te noci u oslu da uzme sudbinu BIH repke u svoje ruke ?ko? sta ste se uzdigli vise...
Slabo ti to pratis, to smo vec uvidjeli...sta smo postigli, vidjet cemo u narednom periodu, postigli smo barem to da su sve tv kuce prenijele da su navijaci prekinuli tekmu na pola sata davajuci do znanja da u njihovoj zemlji u nogometnom savezu sjede mafijashi. Sada ce se tek UEFA mozda malo vise pozabaviti tim problemom, a ne kao do sada usvojite statut i tu ste. Ono balavci bili nisu, ako su tebi balavci momci od 25 do 35 godina, onda dedo svaka cast kako si se edukovao...
Corto Maltese

Post by Corto Maltese »

Tvrtko_I wrote:
Corto Maltese wrote:
Mislim da si dobro pretjerao sa ovim poredjenjem. Mozda se Dudakovic ipak trebao obracunati sa rukovodstvom.
U DNZ-u te čekaju raširenih ruku.
zenny

Post by zenny »

zenny wrote:

ja sam ti vec na tvoje pitanje odgovorio al haj nema veze... kako bolan nisu nista postigli onom akcijom?? vjerovatno ne primjetis ali slike sa stadiona obilaze europu a ono najvaznije je da uz te slike ide i obrazlozenje zasto se ono sve desilo... eto ti odgovor, treba li ti obrazlozenje neko?
b4k3

Post by b4k3 »

Corto Maltese wrote:
b4k3 wrote:
Corto Maltese wrote: Čitav rat sam proveo u Armiji RBiH. Njeno rukovodstvo mi se, uglavnom, nije sviđalo, ali ja nisam branio rukovodstvo, nego sam se trudio da branim svoju zemlju. Da je neko zbog toga, što mu se ne sviđa Alija Izetbegović, Rasim Delić i li ko treći, bacio kamen na mog saborca ubio bih ga k'o zadnjeg četnika, pa da mi ga je majka rodila i da ga je lično reis obrezao. Uostalom, nema potrebe za teretisanjem. upravo na takav način način su se Atif Dudakovi i Peti Korpus ARBiH obračunali sa izdajnicima u Bosanskoj Krajini. Nisu pravili razliku između njih i četnika.
Samo ti "ljiljane" pretpostavljaj, morat cu reci Dariu da ti promijeni nick u "ljiljan-goldene"!

Ko matori si politicar neki, koji se pred svake izbore dotakne rata i sjeti se "nasih" najmilijih, a ne svojih. Zato nam i jeste ovako...
brico al i buregdzija

b4k3 wrote: Slabo ti to pratis, to smo vec uvidjeli...sta smo postigli, vidjet cemo u narednom periodu, postigli smo barem to da su sve tv kuce prenijele da su navijaci prekinuli tekmu na pola sata davajuci do znanja da u njihovoj zemlji u nogometnom savezu sjede mafijashi. Sada ce se tek UEFA mozda malo vise pozabaviti tim problemom, a ne kao do sada usvojite statut i tu ste. Ono balavci bili nisu, ako su tebi balavci momci od 25 do 35 godina, onda dedo svaka cast kako si se edukovao...

dobro dobro bosnain hardcore on tour br 10032. ti si pravi navijac. bogme vecina onih sto sam ja vidio da bacaju nikako nemogu biti znad 20..

pa vidi se po tome kako pises da si i ti neki balonja, mada ni to níje lose. kao prvo, mislis da ce ista UEFA pomoci koja nije nista uradila da kazni srbiju nakon onog sto se desilo na marakani? ista hebena MZ je iza te UEFA koja je skoro oslobodila srbiju od genocida pocinjenog nad bosnjackim narodom. ista ta hebena UEFA je produzila tekmu u spaniji sa cijelih 14 minuta.....nemoj matereti biti tako naivan, iako su ti isprali mozak tamo negdje u skandinaviji...
Last edited by brico al i buregdzija on 26/03/2007 15:16, edited 1 time in total.
GandalfSivi

Post by GandalfSivi »

symbolstar wrote:ja ba, par puta dnevno pogledam index.hr, iako sam rekao da vise necu nakon njihovih napisa o "zloglasnom" generalu Dudakovicu...elem, nije to sad bitno, nego kontam odoh vidjeti sta pisu o nasoj pobjedi...NISTA!!!!
A zasto? pa zato sto su nas uvijek ponizavali (govorim o jednoj latentnoj politici animoziteta hrvatskih medija, ne o igracima ili narodu)...i uhvati me neka muka...kaze na Eursoportu Srnin gol izabran za najbolji one kvalifikacijske veceri, a ne spominju Misimovicev, koji je po meni bio ubjedljivo najbolji, jer je bio tehnicki savrseno izveden i jer je legenda nije opalio tek tako nego je dobro vidio tu rupu u gornjem lijevom uglu,..
uh, odoh ja daleko, elem, ne vole nas ..nije to nikakva patetika, to su fakti...ali nema veze, zato i treba istrajati..
ova tema se razvuce pravo, ja bih ponovio svoj stav da su BH Fanaticos ucinili dobru stvar, jebem ja vise nas s onom pricom "nemoj ba, sta ce svijet rec' "...nek kazu sta hoce, Englezi i Italijani i ostali bi u stvari trebali sutjeti jer njihovi igraci prave sranje gdje god odu. Mi nismo nikog tukli, mi smo htjeli da se nas glas cuje. Cilj je postignut i aferim momci, jebes ba vise luzersku pricu.
Pozdrav svima!
Hajde sto nisu objavili nista o fudbalskoj reprezentaciji. To i shvatam, nesta kao igralo se toliko utakmica pa ne mogu komentarisati svaku (bla bla). Ali sto su za rukomet objavili rezultate samo jedne od DVIJE polufinalne utakmice. To je vec presmijesno...
Corto Maltese

Post by Corto Maltese »

b4k3 wrote:
Corto Maltese wrote:
b4k3 wrote: Izvini "ljiljane" nismo te prepoznali.... :D
Samo ti "ljiljane" pretpostavljaj, morat cu reci Dariu da ti promijeni nick u "ljiljan-goldene"!

Ko matori si politicar neki, koji se pred svake izbore dotakne rata i sjeti se "nasih" najmilijih, a ne svojih. Zato nam i jeste ovako...
Sad bih ja trebao svašta nešto reći na tvoj račun, ali se ne mogu sjetiti nijednog pristojanog načina da se takav lik opiše... jebi ga do mene je
Last edited by Corto Maltese on 26/03/2007 15:21, edited 4 times in total.
b4k3

Post by b4k3 »

b4k3 wrote: Slabo ti to pratis, to smo vec uvidjeli...sta smo postigli, vidjet cemo u narednom periodu, postigli smo barem to da su sve tv kuce prenijele da su navijaci prekinuli tekmu na pola sata davajuci do znanja da u njihovoj zemlji u nogometnom savezu sjede mafijashi. Sada ce se tek UEFA mozda malo vise pozabaviti tim problemom, a ne kao do sada usvojite statut i tu ste. Ono balavci bili nisu, ako su tebi balavci momci od 25 do 35 godina, onda dedo svaka cast kako si se edukovao...

dobro dobro bosnain hardocre on tour br 10032. ti si pravi navijac. bogme vecina onih sto sam ja vidio da bacaju nikako nemogu biti znad 20..

pa vidi se po tome kako pises da si i ti neki balonja, mada ni to níje lose. kao prvo, mislis da ce ista UEFA pomoci koja nije nista uradila da kazni srbiju nakon onog sto se desilo na marakani? ista hebena MZ je iza te UEFA koja je skoro oslobodila srbiju od genocida pocinjenog nad bosnjackim narodom. ista ta hebena UEFA je produzila tekmu u spaniji sa cijelih 14 minuta.....nemoj matereti biti tako naivan, iako su ti isprali mozak tamo negdje u skandinaviji...
Izvinut ces, ali skandinavac nisam, ja ne znam sta si ti gledao, ali vrlo dobro znam ko je od nasih clanova bio na tekmi, tako da mi o tome ti "TV Navijac" ne mozes pricati. Da li sam balavac ili ne, ti koji si nepismen, i koji govori "pogoditi" umjesto pogodjeni, sigurno nece suditi.
zenny

Post by zenny »

dobro dobro bosnain hardocre on tour br 10032. ti si pravi navijac. bogme vecina onih sto sam ja vidio da bacaju nikako nemogu biti znad 20..

ti si taj koji vodi diskusiju na nivou osmogodisnjaka... vrijedjas jer mislis da postizes nesto al' neznas ni uvrijedit...
da mi imamo savez normalan oni bi vodili bitku sa UFEAom da se stvari koje si naveo ne desavaju... opet se vraca sve na savez
b4k3

Post by b4k3 »

Corto Maltese wrote:
b4k3 wrote:
Corto Maltese wrote: Jel' to neka provala? Pretpostavljam da jeste... zbog smješka.

Sad bih ja trebao svašta nešto reći na tvoj račun, ali ne postoji pristojan način da se takav lik opiše, a ja ne psujem...
Hocemo li se nasmijati????
brico al i buregdzija

b4k3 wrote: Izvinut ces, ali skandinavac nisam, ja ne znam sta si ti gledao, ali vrlo dobro znam ko je od nasih clanova bio na tekmi, tako da mi o tome ti "TV Navijac" ne mozes pricati. Da li sam balavac ili ne, ti koji si nepismen, i koji govori "pogoditi" umjesto pogodjeni, sigurno nece suditi.

tipkam brzo pa mi izleti koja. vazno je da ti mene razumijes jako dobro. pitam te opet..sta ocekivate od hebene uefe ? sta ?

a ja , vi BHF ste jedini pravi navijaci..u svakoj pjesmi koju napravite vise spomenete "BHF" nego ime zemlje za koju navijate..toliko o vama, mada je to sasvim druga prica.
miki22

Post by miki22 »

GandalfSivi wrote:Kamo srece da ste potrosili ovu barem pola vremena na kritiku NSBiH od onoga sto trosite na kritiku BHF. Vi isto kao da ste sad pali sa Marsa. Najdraza recenica mi je bila "Ima skupstina, pa nek ih ona smjeni". Tu sam vec oplakao. Pa znate li vi ko uopste sjedi u toj skupstini. Recimo ispred Sarajevskog kantona nema predstavnika Sarajeva i Zelje, nego u skupstini sjede predstavnici Vrbanjuse i Famosa. Zasto? To ostavlam vama da pogodite. Jos bih samo podvukao Mikijevo valjanje gluposti, ali to njega jedino i mogu ocekivati. Ljudi koji se kunu u Sergeja Barbareza hoce jednonacionalnu reprezentaciju. Pazi da ti i golubovi po Mostaru ne postanu jedno-nacionalni, pa onaj koji se olaksa po tebi ce sigurno biti Bosnjacki golub.
@Mostarac, dugo pratim tvoje postove, i moram reci da me je iznenadio primitivizam koji prosipas na ovu temu. Uvrede tipa "ako znaju citati" i "debili" vise govore o tvojoj, nego o njihovoj kulturi. Ipak su mi najdrazi ovi koji su se frisko registrovali da bi branili Savez. Opet mi teorije zavjere idu kroz glavu. Nebitno. Nisam mogao bolje ni ocekivati. Uvijek se nadje neko ko ce kritikovati. Vidim ja, svi ste mnogo pametni, samo i niste nesta od akcije. Ovi momci iz BHF se trude i zato im svaka cast. Mnogi od njih rizikuju i zatvor i protjerivanje iz zemlje nakon ovoga sto su uradili. A ponavljam jos jednom, nikakvog belaja nije bilo na utakmici. Momci su napravili bakljadu, izbacili transparente i onda napustili utakmicu.
Pa po vama nikad niko nebi smjeo napraviti bakljadu. Ovo fakat postaje presmijesno.
Kada se u San Marinu spremao linč reorezentativaca BiH, kada su gađali naše igrače, kada su Baki skandirali ustašo, kada su na treninzima prije utakmice u Sarajevu došli takozvani navijači i napadali igrače i selektora tada su to bili mangupi po Gandalfovim riječima. E ako si ti takav mangup svaka ti čast, tvoj manguplup i primitivizam najgore vrste ispolji se preksinoć u Oslu. Tužno je bilo gledat naše kažem naše navijače kako zbunjeno sa djecom gledaju izljev krkanluka najniže vrste na toj utakmici. Neko kaže kada su njih gađali niste se bunili, pa pobogu niko ih krivo pogledao u Norveškoj nije, ali jok oni će se kurčit tamo gdje smiju. Eto ih tebi Gandalfe vodi ih kući.
Corto Maltese

Post by Corto Maltese »

b4k3 wrote:
Corto Maltese wrote:
b4k3 wrote: Samo ti "ljiljane" pretpostavljaj, morat cu reci Dariu da ti promijeni nick u "ljiljan-goldene"!

Sad bih ja trebao svašta nešto reći na tvoj račun, ali ne postoji pristojan način da se takav lik opiše, a ja ne psujem...
Hocemo li se nasmijati????
Izvini, zaboravio sam da ne možeš prepoznati humor ako nema smajlija! Evo pomoć stiže :lol: :D :-D :) :-) :P
Stari

Post by Stari »

Ovime jos jednom pozivam BHF-ovce kojih, sudeci po sadrzaju dobrog dijela komentarana ovoj temi, ima poprilicno na talasima sa-x foruma....da se zvanicno ograde od onih koji su pocinili ono sranje u subotu. Ili se barem izvinite onom vecinskom dijelu bih naklonjene publike koja se nalazila na istoj sekciji trbina na Ullvaalu koji su bili tu ...i htjeli su u miru da pogledaju utakmicu.

Apelujem na vasu svijest i osjecaj pripadnosti ... na vama je sad izbor ...ili cete dati podrsku onoj grupi od 100-njak gulanfera koji su dosli napraviti fajrunt i otisli kad je milicija dosla....ili cete biti u ostatak naroda ....svog (valjda) naroda.

Od onog sta se desilo u subotu ...nemate vise mogucnost sjediti jednom guzicom na dvije stolice....dakle budite fini decki i uz svoj svijet....obznanite javno na vasem portalu ...da ona grupa to nije radila u vase ime. I bice sve u redu.
Corto Maltese

Post by Corto Maltese »

Stari wrote:Ovime jos jednom pozivam BHF-ovce kojih, sudeci po sadrzaju dobrog dijela komentarana ovoj temi, ima poprilicno na talasima sa-x foruma....da se zvanicno ograde od onih koji su pocinili ono sranje u subotu. Ili se barem izvinite onom vecinskom dijelu bih naklonjene publike koja se nalazila na istoj sekciji trbina na Ullvaalu koji su bili tu ...i htjeli su u miru da pogledaju utakmicu.

Apelujem na vasu svijest i osjecaj pripadnosti ... na vama je sad izbor ...ili cete dati podrsku onoj grupi od 100-njak gulanfera koji su dosli napraviti fajrunt i otisli kad je milicija dosla....ili cete biti u ostatak naroda ....svog (valjda) naroda.

Od onog sta se desilo u subotu ...nemate vise mogucnost sjediti jednom guzicom na dvije stolice....dakle budite fini decki i uz svoj svijet....obznanite javno na vasem portalu ...da ona grupa to nije radila u vase ime. I bice sve u redu.
Stari, bojim se da se, u ovom slučaju ne radi o "Glasnoj Manjini", nego o reprezentativnom uzorku.
zenny

Post by zenny »

ja stvarno nisam vidio nigdje info gdje BHF potvrdjuje da je sve ovo njihovo djelo... pogledajte sta pise na forumu, valjda ima neko znacenje: http://www.bhfanaticos.com/diskusije/
koliko sam vidio uz njih su bili i oni BHlegion ili kako se vec zovu, tu su bili i neki sa salovima veleza, sarajeva i sad da ne nabrajam, sto znaci da ne mozete sve na BHF svaliti...
Locked