Normalna nasa dating-stranica???
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Barbarez
#1 Normalna nasa dating-stranica???
Cao !
Pricam neki dan sa jaranom o tome kako je vec odavno moderno da se raja upoznaje preko netta i pricamo kako je masu nasih klix stranica manje vise prerasla u seljakljuk i sastajaliste previse mladih tinejdzera. Pa rekoh bas me interesuje sta misli raja na ovome forumu koje su nase bosansko-hercegovacke koliko toliko normalne klix-stranice?
Pozdrav
Pricam neki dan sa jaranom o tome kako je vec odavno moderno da se raja upoznaje preko netta i pricamo kako je masu nasih klix stranica manje vise prerasla u seljakljuk i sastajaliste previse mladih tinejdzera. Pa rekoh bas me interesuje sta misli raja na ovome forumu koje su nase bosansko-hercegovacke koliko toliko normalne klix-stranice?
Pozdrav
-
lost&found
hi 5 je sranje...meni se samo neki kinezi i arapi javljaju

-
Pearl
zaboravljas turkelost&found wrote:hi 5 je sranje...meni se samo neki kinezi i arapi javljaju![]()
![]()
svako malo dobijem poruku: i want to know/date nice muslim girl form bosnia...
e sad, imas varijacije na temu da je porijeklom iz bosne, po nekoj ihajhaj generaciji.. ili mu se svidja bosna
-
hak
Šalu na stranu ali činjenica je da mi nemamo ozbiljne stranice tog tipa. Čuo sam da je časopis "AZRA" napravio nešto slično, ali je izgleda i to prestalo da radi.
Naše komšije iz Srbije i Hrvatske puno ozbiljnije to rade i imaju more tih stranica.
Kod nas je izgleda sve zajebancija, zajebancija i samo zajebancija.
Naše komšije iz Srbije i Hrvatske puno ozbiljnije to rade i imaju more tih stranica.
-
lost&found
zaboravih i aljbance bez zamjerke
ima ova jedna..www.kafic.net....pa oprobajte

ima ova jedna..www.kafic.net....pa oprobajte
-
Barbarez
Upravo to. Normalna BOSANSKO_HERCEGOVACKA klix stranica. A ne ove "nase" Balkanske gdje kada udjem na stranicu slusam Mitra Mirica. Fuj...hak wrote:Šalu na stranu ali činjenica je da mi nemamo ozbiljne stranice tog tipa. Čuo sam da je časopis "AZRA" napravio nešto slično, ali je izgleda i to prestalo da radi.
Ali mozda mi ni nismo narod za toga jer kod nas je to samo vise zeza u zabava, trosenje vremena koga neki imaju i previse...
Pozdrav
-
deedeee
evo ja sam probala par stranica...problem nije u njima vec u ljudima...
svugdje drugo klix siteovi su tu da se nadju ljudi slicnih interesa i da se potom upoznaju in real life...kod nas je to zapravno stranica gdje se upoznaju ljudi da bi zatim mjesec, dva ili duze naglabali i cesce nikad nego ikad otisli na kafu zajeddno..
definitivno ima potrebe za jednim ozbiljnim klix siteom...ali da bude free of charge iliti dzabe...i da je slika lica obavezna...
svugdje drugo klix siteovi su tu da se nadju ljudi slicnih interesa i da se potom upoznaju in real life...kod nas je to zapravno stranica gdje se upoznaju ljudi da bi zatim mjesec, dva ili duze naglabali i cesce nikad nego ikad otisli na kafu zajeddno..
definitivno ima potrebe za jednim ozbiljnim klix siteom...ali da bude free of charge iliti dzabe...i da je slika lica obavezna...
- Anka
I ja sam mislila da je to glupo i neefikasno,da se tamo prijavljuju samo kreteni.... ali,jedna moja drugarica se udala,muža je upoznala na taj način. A druga se zabavlja sa tipom već godinu dana i kako stvari stoje,venčaće se. Ne znam tačno koja je preko kojeg sajta ali mislim da se jedan zove poljubac a drugi love de lux...tako nešto...pa probajte. Zašto bi se držali samo bosanskih sajtova? Nikada se ne zna gde vas sreća čeka !

Last edited by Anka on 05/08/2006 01:12, edited 1 time in total.
-
Stitch__
i ja sam djagu upoznao preko netaJordan26 wrote:i moja se prijateljica udaje do kraja ove godine..a djagog je upoznala preko neta...preko stranice za upoznavanje...sunce moje..smrc...vjerili su se...![]()
-
ztluhcs
- Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.