Noni sok

Sve o zdravlju...

Moderator: anex

Post Reply
Amazonka27

#1 Noni sok

Post by Amazonka27 »

Molim vas da mi napisete vasa iskustva ako ste koristili ovaj ljekoviti sok. Citala sam na drugim forumima o njemu...ali ipak su to neki nepoznati ljudi...ovdje se manje vise poznajemo na ovaj ili onaj nacin.

Hvala
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#2 Re: Noni sok

Post by PipiDugaDevetka »

kinderlada wrote:Drage moje, evo citam ove vase prijedloge za podizanje imuniteta, i sve je inekako ok do tog soka Noni. Molim vas ne uzimajte to ni za sta na svijetu!!!!!!!

Radi se o slijedecem, posto studiram medicinu u inostranstvu, bas nedavno nam je jedna profesorica Patologije pricala o pacijentu kojeg je imala na obdukcionom stolu, koji je umro zapravo zbog posljedica uzimanja tog soka Noni. Ukratko ostecena mu je jetra do te mjere bila, da je otkazala, i pomoci mu nije bilo. Bio je jako mlad, negdje mozda oko 30 godina.
Dakle, ako su igdje proizvodi ispitani i legalni, onda bi to trebalo biti ovdje, Evropa, ali eto izgleda da kod tog proizvoda stvarno nesto nije u redu.

Molim vas shvatite ovo kao ozbiljno, ne uzimajte Noni, koliko god vam to preporucivali i doktori i osoblje u apotekama.

Nadam se da sam vas na vrijeme upozorila, ne samo vas, nego i ostale koji su ga nekad pili ili namjeravaju.

Zalosno je samo to sto taj Noni nije uklonjen sa trzista, sto nije napravljena frka i u stampi sve objavljeno, da bar drugi ljudi ne zavrse u zemlji zbog necega sto neko prodaje , po skupim cijenama, obecavajuci sve i svasta, a zapravo uzima zivote.

Nadam se da necete to piti, a s ostalim proizvodima imacete nadam se opet dobre rezultate.1

Veliki pozdrav

PS: zurim na faks i na ucenje
Sa ranije teme PODIIZANJE IMUNITETA:

http://www.sarajevo-x.com/forum/posting ... &p=2466789
semmy

#3 Re: Noni sok

Post by semmy »

nesto nevjerujem da mu je jetra otisla od noni soka...ja sam ga pila i poznajem jako puno ljudi oko sebe da su pili neki jos uvijek piju i svi smo zivi i zdravi..
nemogu ti nista reci jer sam u istom periodu pila tablete i cejeve pa ne znam sta mi je pomoglo..
moj savjet ako ces piti noni sok kupi u apoteci na dobrinji u rs-u tamo je 54km 1l i 58km 900ml dok je u nasim apotekama sramotna cijena od cca100km za isti sok :x
Gerald McBoing

#4 Re: Noni sok

Post by Gerald McBoing »

plati pa reklamiraj :D
jOFLA

Post by jOFLA »

,
Last edited by jOFLA on 12/06/2023 20:51, edited 2 times in total.
blackberry

#6 Re: Noni sok

Post by blackberry »

Ja sam svojim roditeljima kupila taj Noni čisto da bi prije ljeta pročistili organizam i digli imunitet. Nisam ga probala, ali su se oni žalili da ima baš loš ukus. Ali, činjenica je da su se nakon njega osjećali bolje (imali su mnogo više energije). U Denida apotekama ima da se kupi Noni. Ja ga nikad ne bih uzimala preko nekih oglasa. Amidža je imao zdravstvenih problema i nakon što je pio Noni se osjećao mnogo bolje. Smatram da ne treba pretjerivati u količinama koje se piju, jer i čaj je loš ako pretjerate (s količinom).
Ma.Le.Na

#7 Re: Noni sok

Post by Ma.Le.Na »

u kolikoj kolicini dnevno se pije noni?
ako ke boca od 1l 50KM..nije valjda da se pije casa dnevno!? :shock:
Gerald McBoing

#8 Re: Noni sok

Post by Gerald McBoing »

blackberry wrote:Ja sam svojim roditeljima kupila taj Noni čisto da bi prije ljeta pročistili organizam i digli imunitet. Nisam ga probala, ali su se oni žalili da ima baš loš ukus. Ali, činjenica je da su se nakon njega osjećali bolje (imali su mnogo više energije). U Denida apotekama ima da se kupi Noni. Ja ga nikad ne bih uzimala preko nekih oglasa. Amidža je imao zdravstvenih problema i nakon što je pio Noni se osjećao mnogo bolje. Smatram da ne treba pretjerivati u količinama koje se piju, jer i čaj je loš ako pretjerate (s količinom).
Halo Blacberry, nisam ni mislio da se noni kupuje preko oglasa, poanta je da ti savjetnik mora ispričati sve o tom soku odn. koliko i kako ga treba koristiti. Ali princip prodaje tog soka nije apoteka ili drogerija jer ti tamo nitko o tome nće ništa ispričati pa češ ga vjerojatno koristiti pogrešno ( može biti i ne mora biti ).
Ja bih ti osobno mogao poslati nekoliko brošura o tom soku.
Pozdrav
drekalica28

#9 Re: Noni sok

Post by drekalica28 »

Gerald McBoing wrote:plati pa reklamiraj :D
Ja sam opet čula da je Noni sok koji se može kupiti u bazi (1l 12 $ btw), upravo taj pravi.
Ono što se može kupiti u apotekama i DM marketima nije N od noni soka.
Gerald McBoing

#10 Re: Noni sok

Post by Gerald McBoing »

Ma.Le.Na wrote:u kolikoj kolicini dnevno se pije noni?
Hallo Ma.Le.Na,
doziranje nonia zavisi od toga za što se pije. Ako ga piješ za poboljšanje općeg fizičkog stanja onda ti je 30ml dnevno ujutro natašte O.K. Ako si se pak prehladila ili imaš temperaturu onda možeš povećati na 2x30ml dnevno, ali 1/2h prije jela . Za teže bolesti, rak, teške alergije, upale i sl. udarne doze su 3x60ml i to jedno mjesec dana. Djeca ispod 16 god.piju pola doza odraslih. Kako vidiš, pije se različito.
Ma.Le.Na

#11 Re: Noni sok

Post by Ma.Le.Na »

Gerald McBoing wrote:
Ma.Le.Na wrote:u kolikoj kolicini dnevno se pije noni?
Hallo Ma.Le.Na,
doziranje nonia zavisi od toga za što se pije. Ako ga piješ za poboljšanje općeg fizičkog stanja onda ti je 30ml dnevno ujutro natašte O.K. Ako si se pak prehladila ili imaš temperaturu onda možeš povećati na 2x30ml dnevno, ali 1/2h prije jela . Za teže bolesti, rak, teške alergije, upale i sl. udarne doze su 3x60ml i to jedno mjesec dana. Djeca ispod 16 god.piju pola doza odraslih. Kako vidiš, pije se različito.
hvala na odgovoru! :thumbup:
Gerald McBoing

#12 Re: Noni sok

Post by Gerald McBoing »

drekalica28 wrote:
Gerald McBoing wrote:Dakle kao što sam već napisao na postu podizanje imuniteta evo kratki komentar i ovdje.
Postoji samo jedan originalni Tahitian noni sok, i od njega se sigurno neće umrijeti. To je stavrno čudotvorni sok koji je pomogao milijunima ljudi širom svijeta. Najbolji rezultati u tretiranju određenjih bolesti postižu se kod dijabetesa, alergija i astmi, visokog tlaka i krvožilnog sustava. Također je odličan izvor energije, jača imunitet, pojačava koncentraciju i još mnogo mnogo toga. Jedini problem leži u činjenici da se taj noni ne može kupiti u apotekama ili drogerijama, a također još ne postoji ni neka firma koja ga uvozi u Bosnu. Prodaja se odvija putem savjetnika te oficijelnog distributera TNI-a koji vam bocu dovezu na vrata kuće ili stana. Ako nekome treab još informacija neka se javi na [email protected] ili pošalje poruku. Pozdrav
Ja sam opet čula da je Noni sok koji se može kupiti u bazi (1l 12 $ btw), upravo taj pravi.
Ono što se može kupiti u apotekama i DM marketima nije N od noni soka.
Ja nemam moć da te uvjerim u suprotno. Barem ne ovako preko foruma. Osobno imam nekoliko knjižica i brošura o tome te znam zašto vjerujem u samo Tahitian Noni. Ja sam inače pio još neke vrste noni soka te ti mogu reći da uopće nemaju nikakve učinke a zanemarivo su jeftiniji. Od kada pijem tah.noni vrlo brzo sam se uvjerio u njegove učinke
Gerald McBoing

#13 Re: Noni sok

Post by Gerald McBoing »

Gerald McBoing wrote:plati pa reklamiraj :D
Pozdrav administratoru. Ja ovdje ne reklamiram nego želim ljudima dati informaciju što je dobro,a što nije.
Iz priloženih postova sam vidio da ljudi nisu dobro upućeni u temu noni sok pa sam htio im samo pojasniti što je što.
Ako ima još kakvih pitanja, tu sam
Gerald McBoing

#14 Re: Noni sok

Post by Gerald McBoing »

Ovo je valjda plaćena reklama. Kao što sam već naveo u svojim prethodnim postovima na tržištu ima stvarno puno plagijata, lijepo izgledaju, ali su im učinci upitni. Pa kad još vidim da je na tim stranicama tekst prepun gramatičkih pogrešaka sve skupa mi izgleda ono, skrpaj nešto nabrzaka, ušminkaj malo i dobro zaradi.
Ljudi će ovo kupiti, a kad izostanu učinci onda se nadam da će se sjetiti da je netko na forumu napisao da ako piše noni, ne znači da je noni.
Pozdrav
Post Reply