Revolver wrote:hvala na informaciji. i ja sam slično razmišljao. ne bih uzimao one najjeftinije i najofirnije kopije nego neke od ovih kineskih "brandova"
kad vidim da za poluraspale Galaxy S2 ljudi traže po 400 i više KM dođe mi da ovo naručim pa šta bude.
I ja sam isto razmisljao dok se jos i obicni Galaxy S nije mogao naci ispod 350 KM i kupio na nevidjeno i bez ikakvog iskustva telefon sa MTK6573 chipom, i za te pare je bio super. U ondosu na dotadasnji Galaxy 3 (GT-I5800) koji sam imao, bio je zvijer

. Jedina mana je bila losa kamera, iako sam na starijim HTC modelima vidjao i gore
Ovi danasnji modeli sa MTK6577 chipom i dobrim kamerama su u klasi sa Samsung Galaxy Nexus i LG Optimus 2X po performansama, mada nisam htio u proslom postu da poredim uopste, jer nas mentalitet je takav da se odmah pljuje po svemu sto nije "orginal", jer je ovo kinesko smece koje ne vrijedi ni 20 KM

Kvalitetom izrade ovog prvog spomenutog (Newman/Freelander) sam iznenadjen pozitivno, i tu slobodno mogu reci da gazi dosta poznatih brandova u koji se raja kune.
Ako imas kakvih pitanja jos, tu sam. Testovi, screenshotovi, aplikacije, senzori, baterija... sta god mogu pomoci