Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
@Lilyen i @ lavorpunvode, i like it very much...dodatno mi se svidja sto imate fine,tanke prstice
Ja cu bankrotirati zbog lakova,u zadnje vrijeme posebno sljokičastih
Predstavit ću vam veceras 4 nove zvijezde
Opet si sortirala sljokice iz laka
P.S. ja evo skidam (čitaj:kidam) zadnje ostatke gela. Ko u inat se napravio vakum vec dva i po mjeseca i ne mogu da ih skinem. Imam još dva tri nokta da odvalim i onda slijedi oporavak. Nema gela do daljnjeg.
manekenka u penziji wrote:Opet si sortirala sljokice iz laka
P.S. ja evo skidam (čitaj:kidam) zadnje ostatke gela. Ko u inat se napravio vakum vec dva i po mjeseca i ne mogu da ih skinem. Imam još dva tri nokta da odvalim i onda slijedi oporavak. Nema gela do daljnjeg.
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk
uzas koliko sam se mrcvarila da ovo napravim
a gel niposto ne kidaj!! isturpijaj ga, inace dva mjeseca(licno iskustvo) umjesto noktiju ce ti izrastati papirici.... nista gore ne mozes uraditi nego cupati tako gel, jer gulis svoje nokte..
Znam, ali ne mogu da nadjem dobru turpiju da ih sredim, a uz to sam radila crveni gel lak pa stvarno grozno izgleda izrastak. Imam još jedan nokat da eliminisem, ali su mi ostali slabi pa ga nemam čime odvaliti
Ovo je od prošle sedmice plavi sa standardnim šljokicama
ovim lakom sam oduševljena, mada piše da je ljetni..malo ružno ovako izgleda, ljepše je uživo..
Meni je ovo predobro. Posebno mi odgovara jer ne mogu imati preduge nokte. Iako dobijem kompleks kad gledam ove ljepote u us poredbi sa mojim jednostavno nalakiranim noktima, ovu ću kombinaciju, definitivno pokušati napraviti.