Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ja sam gel uradila samo jednom i rekla sam nikad vise. Poslije 7 dana mi se krenulo sve dizati s prirodnih i ja to kreten sve pocupam
Njegovala sam nokte neki period, i hajde, oporave se lijepo.
Eh sad sam otkrila akril i super budu. Medjutim, ne da mi djavo mira pa i to gulim i cupkam sa strana i opet isti problem. Znaci nije zvaka za seljaka
Ja sam sa ushicenjem jesenas 2 x stavila alessandro striplac.
Kao ne steti noktima, bla bla.
Jes vraga, sad mi izrasta to sto je bilo nalakirano sa striplacom - puca, lista se, uzas.
Michun wrote:Ja sam sa ushicenjem jesenas 2 x stavila alessandro striplac.
Jes vraga, sad mi izrasta to sto je bilo nalakirano sa striplacom - puca, lista se, uzas.
Ne znam zasto ti se listaju, ja sam dugo na stripaku, kad ispoliras nokat sa sjajnom turpijom i onda naneses striplak nema sta pucati. Ravna i glatka podloga, ne ulazi u noktnu plocu i nema sta ostetiti. Ja sam prezadovoljna i radim sama sebi kuci.
Michun wrote:Ja sam sa ushicenjem jesenas 2 x stavila alessandro striplac.
Ne znam zasto ti se listaju, ja sam dugo na stripaku, kad ispoliras nokat sa sjajnom turpijom i onda naneses striplak nema sta pucati. Ravna i glatka podloga, ne ulazi u noktnu plocu i nema sta ostetiti. Ja sam prezadovoljna i radim sama sebi kuci.
ne znam...moji nokti su inace tvrdi ali kruti jako.
nije sve za svakoga
a cinilo mi se kao super ideja.
Ja sam smotana uzasno kad su lakovi u piatnju, ali sam nasla super proizvod zahvaljuj7ci curi koja radi u Nyx radnji u Mostaru..
Seche Vive instant gel effect top coat- s nj8m i lakovi od 2 ili manje KM traju danima.. Bas su lijepi ti listovi na noktima.
BJB wrote:Ja sam smotana uzasno kad su lakovi u piatnju, ali sam nasla super proizvod zahvaljuj7ci curi koja radi u Nyx radnji u Mostaru..
Seche Vive instant gel effect top coat- s nj8m i lakovi od 2 ili manje KM traju danima.. Bas su lijepi ti listovi na noktima.
...jesam li dobro procitala 2 KM --vani je od $7 -$10
Ma ne, ovo cudo kosta oko 11 ili 12 KM, ali sa ovim Seche Vite topcoatom i najbezvezniji lak od 1,5KM traje i traje..
A Boga mi i ovaj Seche Vite traje..Ja sam se kukala prodavacici kako sam smotana kad lakiram nokte, redovno zeznem, pa brishem, rijetko od prve nalakiram nokte lijepo i bez greske..I ona mi preporuci ovaj topcoat jer za minutu lak bude suh i traje danima.
BJB wrote:Ja sam smotana uzasno kad su lakovi u piatnju, ali sam nasla super proizvod zahvaljuj7ci curi koja radi u Nyx radnji u Mostaru..
Je li se ovo cudo moze uzeti u Nyx ili negdje drugo?
MA to je radnja u Mostaru koja se zove NYX, i imaju stvarno NYX proizvode, italijanske sampone Insight, svasta za lakiranje noktiju, cetkice za sminkanje..Radnja je u Fejicevoj prije DM. Kad ides prema Starom mostu ova radnja je desno, a taj DM je lijevo..A ne znam ima li ovo u NYX radnji u SArajevu, mislim u radnji gdje se prodaju NYX proizvodi...Raspitaj se, neko ce znati...Ali je stvarno najbolji sto sam ja probala, a probala sam neke sa neta Nails INc, CND, i jos neke...Ovaj Seche vite mi je najbolji..