vlasnik sam lumie 920 ima jedno 20ak dana, neplanski, posto su mi ukrali dragu mi i neprezaljenu N97icu koja je s mnom durala 5 godina i radila ko sat. elem,
citam malo zadnje stranice pa da ne citiram sviju.
1. jos ne postoji amber update za mTel nego samo bhtelekom i eronet, izdaju ih po regijama i operaterima.
2. mana je baterija(a ja kukako sto mi naN97ici traje samo 5dana

) al jebga, svi telefoni s velikim displejima su taki.
3. mana mi je jer se tastatura nemoze u svakoj aplikaciji uvecati postavljanjem telefona u vodoravni polozaj, pa se slomih pisanjem i brisanjem (za razliku moje lijepe N97ice koja je imala fenomenalnu tastaturu)
4. lumie sve podrzavaju 2 broja, ali ne i dvije SIM kartice, tako ako imate kod jednog operatera 2 broja, za 5 km vam mogu izdati 1 sim karticu s 2 broja, ILI, da uzmete na eBayu bjanko sim karticu pa u nju uprogramirate 2 broja razlicitih operatera, i tako ce raditi bez problema.
5 kamera je odlicna, skinuo sam bruku nakih aplikacija za obradu, al posto mi treba slika ko slika, bez efekata, standardna je dovoljna.
6. telefon izgleda cvrsto, potezak je i nema cviljenja kad se pritisne. standardna kalitetna nokijina tradicija finalne izrade
7. melodije SMSa, maila se nemogu dodavati sto je sranje, ali se melodije zvona/poziva mogu preko aplikacije, il da ubacite mp3cu preko racunara u folder ringtones i takoje mozete podesiti da svira, ILI, nokia ringtone maker pa iz foldera muzike uzmete i editujere pjesmu koju postavite za melodiju.
8. preporuka da ne stavljate nijednu aplikaciju s banerima u podzadini, jer vuce internet, pa tako ispadne skuplja pita neg tepsija.
9. navigacija je odlicna (pogotovo kad skinete kineski glas pa pustite da vas vodi, upisat se od smijeha) i ima nase glasovne navodjenje.
10. skype radi fenomenalno.
11. pri podesavanju telefona NAPOMINJEM NIPOSTO ne ukucavati fejsbuk racun nego skinuti aplikaciju, jer u protivnom telefon ima da vam pojede internet jer se spaja na net svaki tren i javlja ko je piskio i ko kakio od kontakata pa do grupa, a u tel. imeniku odjednom dobijete milion kontakata.
posto se tel. mora prijaviti s MS mailom il nokijinim accom, kontakte koje imate na mailu i telefonu mozete linkovati, kako nebiste imali posebno 3-4 kontakta iste osobbe, npr fejs, hotmail, mail, br. telefona.
primarni mail ce sinhromizovati svaki dan tako da je bolje da iskljucite sinhronizaciu maila i ostavite samo kontakte, a posebno napravite hotmail acc za skidanjecmailova. zamjerka je jer se nemoze staviti da skida smo nor. naslov il txt a acc po potrebi, te jer po brisanju, poruka bude obrisana s telefona, ali ne i sa maila.