AmADin_gospo wrote:jeste, ali i nije. igra rijeci. oni ti nedaju zbirno 150 minuta. nego to je igra rijeci.otsam wrote: eronet daje za 25KM 150 minuta prema svim mrezama na mjesecnom nivou uz ugovor od 24 mjeseca... Naravno imaju i ponudu telefona tu negdje u pet deka razlike s telekomom... Al su povoljniji samo radi ovih besplatnih minuta i besplatnih sms plus flat interneta...
•Tarifa Super 25 uključuje 150 minuta, 150 SMS/MMS i neograničeni mobilni internet
Sent from my 920 using Tapatalk
tih 150 min. znaci i 150 poziva po pola minute. uzmi sam listing i saberi
nazalost mnogo je mojih jarana nasjelo na eronetovu suplju, pa kad su dosli racuni, ufatili se za glavu. a potpisase na 24 mjeseca.
evo ti linkna tarife
http://www.hteronet.ba/privatni-korisni ... er-tarife/
a što se tice obracunskog perioda, slagao sam, nije 30 nego 60 sekundi. +sto su cijene bez PDVaObračunska jedinica poziva je 60+10 sekundi. Roaming, međunarodni pozivi i sve dodatne usluge obračunavat će se u skladu s važećim HT ERONET cjenikom. Cijene su bez PDV-a.
ne kontam fkt.. Hoces da kazes,da tih 150 minuta = 150 poziva po 30 sec? Ako tako varaju ljude treba ih tuzit jer ugovorom si vezan za ono sto pise, a nisi vezan igrom rijeci
Sent from my 920 using Tapatalk