Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Hocu djevojci da kupim Lumiu 520. Kakav je tel? Nekako je najbitnije da ne stopa tj. da je fluidan koliko toliko.... i da je kamera prihvatljiva. Da se bar po danu mogu uslikati okej slike.
skafiskafsnjak wrote:Hocu djevojci da kupim Lumiu 520. Kakav je tel? Nekako je najbitnije da ne stopa tj. da je fluidan koliko toliko.... i da je kamera prihvatljiva. Da se bar po danu mogu uslikati okej slike.
skafiskafsnjak wrote:Hocu djevojci da kupim Lumiu 520. Kakav je tel? Nekako je najbitnije da ne stopa tj. da je fluidan koliko toliko.... i da je kamera prihvatljiva. Da se bar po danu mogu uslikati okej slike.
skafiskafsnjak wrote:pa na papiru. Jedina prednost 620 je sto ima led blic i prednju kameru. A te dvije stvari su totalno nebitne za nju.
Samo zelim da joj radi bez problema i da moze po danu prihvatljive slike uslikati .
Vidis donekle si upravu, jer najbitnije kod izbora mobitela je u sustini sta je osobi bitno pri kupovini istog, a obzirom da ti znas sta ona zeli kao sto si i naveo - onda ti je Lumia 520 best buy sigurno, a fluidan je OS bez premca, i to je izmedju ostalog i bio razlog recimo sto sam ja uzeo Lumiu 920(naravno i zbog kamere koja je fantasticna) ...a da budem malo iskren i zbog promjene, android mi je poceo dosadjivati ....helem to je nova tema sad
Da li bi mijenjao za prestigio 4055 star 6 mjeseci pod garancijom,kao nov,kutija i sve ostalo...da izbacimo android definitvno iz kuce..jedno pitanje da li mi je potreban neki app za brisanje cache memorije?
Da ovo je istina ,provjereno prije nego je kupljena 620 po preporuci raje sa foruma,puno bolji display na 629 plus navigacija za cijeli svijet ako joj to nesto znaci....
Evo snimam na zeninu 620 Nokia Camera app. Treba par puta upaliti ugasiti wifi da proradi, ali prodje na kraju. I ovaj dugi proxy radi.
U glavnom, kad na marketu dobijete install opciju, ono sa drzanjem back dugmeta nazad na wifi opcoje i ugasite proxy i ne zaboravite ga potvrditi dole sa kvacicom, da je ugasen.
Evo snimam na zeninu 620 Nokia Camera app. Treba par puta upaliti ugasiti wifi da proradi, ali prodje na kraju. I ovaj dugi proxy radi.
U glavnom, kad na marketu dobijete install opciju, ono sa drzanjem back dugmeta nazad na wifi opcoje i ugasite proxy i ne zaboravite ga potvrditi dole sa kvacicom, da je ugasen.
MS-ov Update 3 (GDR 3) i Nokijin Black (update nakon Amber-a) bi trebali kraj decembra početak januara da krenu u distribuciju, a 8.1. vjerovatno neće prije kraja 2014. godine. Ali dobra je stvar što update dijele svim uređajima.
Poslao upit bhtelkomu za nokiu lumiu 920 i pitam ih kad ce ponovo doci u prodaju.
Dobjam odgvor da se taj telfona ne proizvodi vise da se sada proizvodio lumia 925 umjeto tog tel
Je li to stvarno tako ili ko je od nas budala, jer sam na njihvim prodajnim mjestima uzeo letak, naraucio lumiu 920 i kazu ne znam tacno kad ce biti.