Qler wrote:u settings pa pod extras tamo touch ili slicno ti je da ugasis tu vibraciju
bateriju u % pokaze kad spustis action centar
koristim pin vec dugo, tj oduvijek

Nema touch nigdje.
Moderator: Benq
Qler wrote:u settings pa pod extras tamo touch ili slicno ti je da ugasis tu vibraciju
bateriju u % pokaze kad spustis action centar
koristim pin vec dugo, tj oduvijek

Koja ti je verzija i da li si radio hard resetReglan wrote:
Nema touch nigdje.
Nakon apgrejda na Win10 provjeri da li ima apdejta, trebalo bi biti da nadogradiš na *.164 buildReglan wrote:win 10, sinoc odradi update sa 8.1 na 10
instaliraj iz trgovineReglan wrote:Nema jbg, valjda se pojavi s updateom neki sljedecim.
south wrote:instaliraj iz trgovineReglan wrote:Nema jbg, valjda se pojavi s updateom neki sljedecim.
https://www.microsoft.com/hr-hr/store/a ... blggh319dm
nazalost neceBarbaDue wrote:Jel ko od raje skontao hoće li biti te desetke i za L925?
Na L925 imam Win10 oko 4-5 mjeseci bez problemaBarbaDue wrote:Neću, ako su testeri imali problema sa w10 onda ću ih imati i ja. Strpit ću se još neko vrijeme dok ne odlučim zanavljanje mobitela.
Uradio reset telefona (jebi ga, hajde rekoh i to da probam, jeste da sam morao podatke spašavati i vraćati) i pojavi se live.com račun u adresaru sa svim kontaktimaSA 071 wrote:Restartovao ga na one dvije tipke i opet nema?sema911s wrote:SA 071 wrote:Zna li neko kako ću povući kontakte sa live.com računa?
Odem u kontakte, pa na "dodaj račun", dodam live.com račun i kaže sve ok dodat račun i onda kada odem u kontakte nema ništa. Odem na filter kontakata ima skype, a nema live.com računa. Isto tako, dodam u kontaktima gmail račun i odem u kontakte, kada tamo kontakti sa gmail-a se odmah pojavili, odem na filter pored skype-a se pojavio i gmail, ali live.com računa nema i kontakata sa njega nema? U čemu je caka?
Restaet tel..
To se meni desi cestoo
Isto i mail ne mogu dodati?
task bar se izgubi(minimizira) kada povuces prstom preko taskbara sa dna prema goreReglan wrote:Je li moguce na win10 napraviti da se prelaskom preko taskbara on gubi. To mi funkcionise kad nisam u aplikaciji, al recimo kad otvorim tapatalk ili metrotube ne mogu da uklonim taskbar
Znam to, i radi mi uredno u vecini aplikacija, ali u tapatalku i metrotube ne radizippoo87 wrote:task bar se izgubi(minimizira) kada povuces prstom preko taskbara sa dna prema goreReglan wrote:Je li moguce na win10 napraviti da se prelaskom preko taskbara on gubi. To mi funkcionise kad nisam u aplikaciji, al recimo kad otvorim tapatalk ili metrotube ne mogu da uklonim taskbar
isto se tako i ponovo vraca ako zelis
znaci slide up
onda je ta opcija onemogucena u samoj aplikacijiReglan wrote:Znam to, i radi mi uredno u vecini aplikacija, ali u tapatalku i metrotube ne radizippoo87 wrote:task bar se izgubi(minimizira) kada povuces prstom preko taskbara sa dna prema goreReglan wrote:Je li moguce na win10 napraviti da se prelaskom preko taskbara on gubi. To mi funkcionise kad nisam u aplikaciji, al recimo kad otvorim tapatalk ili metrotube ne mogu da uklonim taskbar
isto se tako i ponovo vraca ako zelis
znaci slide up
ok skontao sam i ja u cemu je caka. nego, kako to srediti... ne pomaze ni mijenjanje godistasouth wrote:pa koju godinu si stavio rođenja ? ne znam zasto to radite..
ako ti ni ovo ne moze, onda malo proguglaj, ili napravi novi racunPromjena postavki preuzimanja aplikacija za dijete
Možete odrediti smije li dijete preuzimati aplikacije i igre iz Windows Phone trgovine te koje će igre (s obzirom na ocjenu) moći pregledati i preuzeti.
Na računalu idite na stranicu account.microsoft.com/family pa se prijavite pomoću Microsoftova računa koji ste postavili kao roditeljski račun.
S popisa odaberite račun svojega djeteta.
to sam prvo uradio...south wrote:https://www.windowsphone.com/hr-HR/how- ... dows-phoneako ti ni ovo ne moze, onda malo proguglaj, ili napravi novi racunPromjena postavki preuzimanja aplikacija za dijete
Možete odrediti smije li dijete preuzimati aplikacije i igre iz Windows Phone trgovine te koje će igre (s obzirom na ocjenu) moći pregledati i preuzeti.
Na računalu idite na stranicu account.microsoft.com/family pa se prijavite pomoću Microsoftova računa koji ste postavili kao roditeljski račun.
S popisa odaberite račun svojega djeteta.