Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nefs-i Mulhima wrote:A ako je neko developer, ima i preview direkt od microsofta:
Zapravo, moze bilo ko da se registruje besplatno i skine update.
Ovo je samo Microsoftov update, pa nema jos onih Nokia Bittersweet Shimmer stvari, ali ima zatvaranje aplikacija i jos par stvari.
Iskreno nemam pojma, vidio sam da ima nekih Kur'ana, ima mislim naka nasa aplikacija za vaktiju. Sve koje su besplatne na andoridu su besplatne i na WP-u u glavnom. Viber, whatsapp, twitter, facebook, youtube, instagram (tj 6tag)... ne znam sta su tebi glavne aplikacije...
Evo tek danas sam dobio ovu Lumiu 920 i malo cackam po internetu, cim sam je dobio isao sam Search for updates i uradio je neki update. Tek sad vidim da izgleda da mi nije '' amber '' update , jer nemam ono double tapp i to, ali kad idem Search for updates, pokazuje mi da VEC imam najnovije update.
Evo tek danas sam dobio ovu Lumiu 920 i malo cackam po internetu, cim sam je dobio isao sam Search for updates i uradio je neki update. Tek sad vidim da izgleda da mi nije '' amber '' update , jer nemam ono double tapp i to, ali kad idem Search for updates, pokazuje mi da VEC imam najnovije update.
Jel to problem do mene ili?
Nije do tebe. Skinuo si GDR 2 od MS-a, a Nokia update (iliti Amber) će ti se pojaviti na Store-u za možda nekoliko sati ili nekoliko dana, dok te "prepozna". I doći će ti kao update aplikacija (ali sistemskih- tipa extra & info, glance i sl.) u Store-u a ne kao update OS-a (taj si već pokupio). Samo strpljivo, sve je to u redu.
Qler wrote:E ako je iz BHTelecoma, trebao bi da imas update. Skini Nokia Software Updater pa probaj sa njim.
Usput, evo snimam Update 3
Javi može li 6 pločica u redu stati na Lumiu 920. Negdje pročitak da će to moći samo kod novih telefona i tableta/phableta sa većom rezolucijom displeja. A baš mi se sviđa ono sa 6 kolona u redu...
Ne moze 6 plocica, ovo zatvaranje aplikacija i lock screen rotation je super. Ostalo vise manje neprimjetno. Jos mozda malo bolje baratanje sa temp fajlovima.