NOKIA LUMIA 830

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
Krava bez nogu

#1 NOKIA LUMIA 830

Post by Krava bez nogu »

Pozdrav raja.Zelim sebi uzeti winodws phone..nokia lumia 830 mi se svidjela strasno.Inace dugi niz godina koristim android,pa sam htio da malo koristim i wp.Da li netko od Vas imas L830,kakav je telefon,prvenstveno windows OS? Par savjeta bi dobro doslo. Hvala i pozzz.
rovac13

#2 Re: NOKIA LUMIA 830

Post by rovac13 »

U slicnoj sam situaciji bio.......poslije nekoliko androida presao sam prije koji mjesec na windows......slicno kao i ti da vidim kako je.......presao sam na lumiu 640 dual sim......ne vidim neke razlike medju tim telefonima.....taj koji ti zelis je malo stariji od ovog,ima bolju kameru,ovaj moj ima bolju bateriju,ostalo izgleda skoro isto bar meni.

Iako su mi svi nahvalili windows,pogotovo na forumu,i vecina je bila protiv androida i samsunga pogotovo........ja sam generalno manje zadovoljan lumiom i windows-om nego sto sam bio androidom i samsungom s3 neo.

Android mi je radio bez problema sve sto je trebalo.......dok ovdje zezaju stvari koje nisam mislio ni da mogu zezat na danasnjem telefonu......problemi sa viber,whatsapp,face......poruke na viber kasne,poziv na viber zvoni na racunaru na telefonu ne zvoni,face mesenger cesto poruku koju mi neko posalje procitam po nekoliko puta ali ona i dalje uredno stize po nekoliko puta jos dan-dva........kad zavrsim poziv na whats app aplikacija ostaje zakovana,ne mogu uredno zavrsit razgovor nego moram prisilno ugasit aplikaciju.........otkljucavanje displeja dvostrukim klikom na displej mi se svidja kao opcija........ali ne radi dobro......nekad moram po nekoliko puta ponoviti jer ne otkljuca od prve.........gomile stvari nemam sto sam imao na androidu......ovdje nemam telefoniranje preko face,nemam video na viber i ne mogu se sad sjetit svega.

Sad ce neki pisat to nije do windowsa nego do aplikacija.......ali ja ne pravim aplikacije ni za android ni za windows.......ima windows i finih stvari.........ali meni djeluje kao nezavrsen o.s. .......ukupno sam bio zadovoljniji androidom.
celeron

#3 Re: NOKIA LUMIA 830

Post by celeron »

rovac13 wrote: Sad ce neki pisat to nije do windowsa nego do aplikacija.......
Normalno da je ovo u pitanju, jer je Windows kao OS perfektan. Problem i jeste u razvijačima aplikacija.......
rovac13

#4 Re: NOKIA LUMIA 830

Post by rovac13 »

celeron wrote:
rovac13 wrote: Sad ce neki pisat to nije do windowsa nego do aplikacija.......
Normalno da je ovo u pitanju, jer je Windows kao OS perfektan. Problem i jeste u razvijačima aplikacija.......
Meni treba telefon koji obavlja ono sto meni treba........lumia me zeza daleko vise nego samsung........a to jel do o.s. ili do aplikacija nek se oni dogovaraju.......meni svejedno........ja sam imao telefon kod kojeg je sve bilo taman......sad imam lumiu kod koje puno stvari ne radi kako treba.......i mislim da necu dugo ostat na windowsu.......jedino ako se desi da win 10 proradi drasticno bolje od win 8.....onda ko zna :D
south

#5 Re: NOKIA LUMIA 830

Post by south »

to je isto kad bi kupio TV od 2000KM i krivio npr.Samsung sto je losa slika na BHT :roll: pffff niđe veze
dosad sam promjenio 4 Lumije i na svakoj bukvalno je sve perfektno radilo....
rovac13

#6 Re: NOKIA LUMIA 830

Post by rovac13 »

south wrote:to je isto kad bi kupio TV od 2000KM i krivio npr.Samsung sto je losa slika na BHT :roll: pffff niđe veze
Znaci samsung se pravi samo za gledanje bht-a :lol: :lol: :lol: usporedba je do jaja
south

#7 Re: NOKIA LUMIA 830

Post by south »

rovac13 wrote:
south wrote:to je isto kad bi kupio TV od 2000KM i krivio npr.Samsung sto je losa slika na BHT :roll: pffff niđe veze
Znaci samsung se pravi samo za gledanje bht-a :lol: :lol: :lol: usporedba je do jaja
veze ti blage nemas :)
rovac13

#8 Re: NOKIA LUMIA 830

Post by rovac13 »

south wrote:
rovac13 wrote:
veze ti blage nemas :)
:thumbup: :thumbup: :thumbup:

Prtpostavljam da si ti strucnjak......pa ako moze da ja napravim spisak bugova na ovom windows-phone-u......pa mi ti to sredi....posto vidim da znas sve......i reci koliko bi to kostalo.......znaci telefon je jos uvijek haman nov.......bolje da proradi nego da ovako zeza :D
Post Reply