Nokia E6

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
murga112

#1 Nokia E6

Post by murga112 »

imam vec neko vrijeme nokiu e6,,,solidan mobitel al dosta problematican,,,,npr skidanje aplikacija,,na nokia store ima dosta stvari al sta god skinem uvijek mi javlja sistemsku gresku pri instalaciji,,,,uspio sam instalirat par igrica, tetris,neki cudni snake i jos par aplikacija koje nisu na razini ovog mobitela,,,,

jel zna neko kako rijesiti ovo ili jednostavno nema aplikacija za ovu verziju symbiana,,,npr na mobitelu ne a stoperice a nikako je ne mogu skinuti i tako ima jos nekih sitnica koje bih rado dopunio s nekom aplikacijom al nista ne mogu naci a da se moze instalirati
Qler

#2 Re: Nokia E6

Post by Qler »

Imas stopwatch widget, dosao sa zadnjim update, a ako nisi dobio lako ces proguglati kako da ih snimis... inace zbog rezolucije koja je nestandardna, dosta aplikacija ne moze na nju..
murga112

#3 Re: Nokia E6

Post by murga112 »

Qler wrote:Imas stopwatch widget, dosao sa zadnjim update, a ako nisi dobio lako ces proguglati kako da ih snimis... inace zbog rezolucije koja je nestandardna, dosta aplikacija ne moze na nju..

update symbiana??

nisam jednostavno u toku s ovim mobitelom,,do sad sam koristio android i sve islo nekim automatizmom bez puno klikanja :)
murga112

#4 Re: Nokia E6

Post by murga112 »

Qler wrote:Imas stopwatch widget, dosao sa zadnjim update, a ako nisi dobio lako ces proguglati kako da ih snimis... inace zbog rezolucije koja je nestandardna, dosta aplikacija ne moze na nju..

upravo sam uradio azuriranje softvera i vec imam najnoviju verziju a od stopwatch ni traga ni glasa na mobitelu
Post Reply