Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nokia 6630 ima stereo zvuk i uz pomoc dobrog mp3 plejera (Ja koristim ALON MP3) ima fakat dobar zvuk...
Ali, uz koristenje mobitela kao mp3 plejera 1-2 h dnevno baterija mi (uz poruke, telefoniranje itd...) traje 1-1,5 dan... Tako da ako neko trazi vise od toga onda 6630 nije rjesenje... Iz prve ruke
Pozdrav
Qler wrote:e hvala ti mnogo to me konkretno zanimalo
danas sam dobio 1GB karticu pa cemo da lagano to testiramo... a ja necu dnevno slusati duze od pola sata garant...
Nema frke...
Definitivno neces imati problema mada to zavisi i od stanja baterije kao i od firmware-a, zadnji je 6.03.08 a u 5.03.08 su rijesili problem bespotrebnih servisa koji su radili u pozadini i crpili bateriju...
A 1 GB, uh to je vec kartica... Ja imam 512 MB, pa moram da prebacujem mp3 u ogg format koji prilicno stedi MB-e...
moze li link za taj ALON player... i kod mene je onaj prvi firmware... 2.39.. tako nekako... :(:( a niko u sa nece da radi update firmware-a, a mogu ga poslati u AU da mi to dzaba urade ali mi mrsko...
Qler wrote:moze li link za taj ALON player... i kod mene je onaj prvi firmware... 2.39.. tako nekako... :(:( a niko u sa nece da radi update firmware-a, a mogu ga poslati u AU da mi to dzaba urade ali mi mrsko...
edit: nasao sam player
Meni je covjek u Vogosci prije 20-ak dana uradio flesovanje i sada imam zadnju verziju 6.03.08... Cini mi se 30 KM da je bilo, buraz odnio telefon, bilo gotovo za 30 min...