nokia 6230i
Moderator: Benq
-
r_faruk
#1 nokia 6230i
e, imam ovu nokiu 6230i, i sad imam nekih slika i clip-ova koje hocu da prebacim sa telefona na komp. u prodavnici mi kaze lik da mi treba kabal i softver, a neka raja mi govori da mi treba samo kabal.................................... sta meni treba?
-
dugi
Ako hoces da povezujes mob sa kompom preko kabla treba ti nokiin program za taj telefon, a ako imas BT adapter onda moze bez toga, dovoljno je instalisati program koji dodje uz BT adapter. Treca opcija je povezivanje preko IR konekcije ali to je najlosija od ove tri.
-
baxus
Ako imas digitalnu kameru u koji ide standarndna sd kartica moze ti pomoci.
jer nokia 6230i ima istu tu karticu, slike i klipove napravljene mobitelom snimis na tu karticu i onda je stavis u digitalnu i prebacis na komp regularno..ja tako radim jer nemam bt adapter, a ni kabla kojim bi povezao mob s kompom.
jer nokia 6230i ima istu tu karticu, slike i klipove napravljene mobitelom snimis na tu karticu i onda je stavis u digitalnu i prebacis na komp regularno..ja tako radim jer nemam bt adapter, a ni kabla kojim bi povezao mob s kompom.
-
r_faruk
problem...................nasao sam digitalnu kameru, i kad sam stavio svoju karticu iz mobitela u fotoaparat nije mi prikazao sta je na kartici, ali kad sam slikao tim fotoaparatom slike su se snimile, i kad sam vratio karticu u svoj telefon imao sam slike koje sam snimio fotoaparatom, dakle dobio sam kontraefekat, medjutim kartica iz fotoaparate ne moze u moj telefon.............., jos nesto, kad sam vratio karticu u svoj telefon dobio sam i neka dva tri foldera: DCIM (u ovom folderu imam podfoldere u kojima se nalaze slike koje sam snimio fotoaparatom sa svojom karticom, a zovu se CANONMSC i 101CANON, CANONMSC ima dvije fajle koje mobitel ne podrzava ekstenzija im je .CGT, u), MISC (ovaj folder je prazan)................... kuda dalje?.............................u prodavnicu po BT.................
PS: ako sam vas skontao preko IR ne treba program ili..............., izgleda da cu uzeti taj Bluetooth
PS: ako sam vas skontao preko IR ne treba program ili..............., izgleda da cu uzeti taj Bluetooth
-
mexx25
sa BT-om nemoras telefon uperit u njega kao sto treba sa IR-om
Onda brzi je prenos sa BT-om a može posluizit za svasta nesto
a nije ni skupo imas ih vec koji dobro rade 30tak maraka
I ako hoces koristit BT i PC suite onda nemoras niste dodatno snimat na com.
Samo instaliras PC suite i ustakas BT i XP ti sve ostalo odradi poslje samo u PCS odradis konekciju i to je to Ali moras imat SP2 da ti to sve radi
Onda brzi je prenos sa BT-om a može posluizit za svasta nesto
a nije ni skupo imas ih vec koji dobro rade 30tak maraka
I ako hoces koristit BT i PC suite onda nemoras niste dodatno snimat na com.
Samo instaliras PC suite i ustakas BT i XP ti sve ostalo odradi poslje samo u PCS odradis konekciju i to je to Ali moras imat SP2 da ti to sve radi