Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ja je imam vec neko vrijeme i super je telefon! i ja mislim da moze kartica do 1gb ici unutra, iako ja imam onu standarnu koja ti dodje sa tekefonom od 16mb. tipke jesu male zeznute u pocetku, ali se brzo covjek navikne. jeste i malo vecih dimenzija, ali se isplati, vjeruj mi. super radi i spajanje preko bluetootha, tako da je stvarno sasvim ok telefon.
ma nije problem velicina, ako je mob dobar, moze mu se (7650 je velik, pa mu nikad nisam zamjerio ) samo su fakat usrali sa tikicama, to su i priznali u ubrzo su to i display ispravili sa 3660! Inace je extra mob za te pare!
Qler wrote:ma nije problem velicina, ako je mob dobar, moze mu se () samo su fakat usrali sa tikicama, to su i priznali u ubrzo su to i display ispravili sa 3660! Inace je extra mob za te pare!
OK, ali kod 3660 batrerija traje manje i to 30% u odnosu na 3650 (zbog ekrana)
za nove ne znam, ali ja sam moj "polovan" (iako fakat nije koristen vise od sat vremena) 3560 bio 200km....3660 je bio oko 250km, takodjer "polovan"....