Nocno znojenje

Sve o zdravlju...

Moderator: anex

Post Reply
Slideslide

#1 Nocno znojenje

Post by Slideslide »

Zadnje tri noci, budim se upotpunosti mokar, plus posteljina je mokra od znoja koji ne znam s cim je izazvan.

Dosad nisam imao takvim pojava. Da li se vec neko susretao s ovim, i kako sprjeciti ili umanjiti trenutno stanje?
dJango2501

#2 Re: Nocno znojenje

Post by dJango2501 »

Slideslide wrote:Zadnje tri noci, budim se upotpunosti mokar, plus posteljina je mokra od znoja koji ne znam s cim je izazvan.

Dosad nisam imao takvim pojava. Da li se vec neko susretao s ovim, i kako sprjeciti ili umanjiti trenutno stanje?

rješenje: čaj od kadulje.. jednu do dvije šolje dnevno
serum

#3 Re: Nocno znojenje

Post by serum »

Kakav čaj...
koliko imaš god? Kašlješ li, imaš li gdje bolove, otekline po limfnim čvorovima???
Mnoge bolesti su povezane sa tim siptomom. Da li si imao gripu posljednjih dana ili upalu pluća? Ovih mjeseci ponovo je aktivna i TBC. Nego pravac sutra svom doktoru da se urade osnovne lab pretrage...poslušaj savijet...
Slideslide

#4 Re: Nocno znojenje

Post by Slideslide »

serum wrote:Kakav čaj...
koliko imaš god? Kašlješ li, imaš li gdje bolove, otekline po limfnim čvorovima???
Mnoge bolesti su povezane sa tim siptomom. Da li si imao gripu posljednjih dana ili upalu pluća? Ovih mjeseci ponovo je aktivna i TBC. Nego pravac sutra svom doktoru da se urade osnovne lab pretrage...poslušaj savijet...

Ej... Nisam imao nikakve aman bolove, umor od posla. Samo je odjednom prestalo znojenje i prije 2 noci se pojavilo blaze i stalo opet. Imao sam prehladnu, kasljem jos uvijek i td, al sto mi se desava svake godine u jesen i proljece.
Post Reply