Kakav je noćni život kod vas?
Kod naske u Goraždu iz godine u godinu sve gore i gore...
Nemaš negdje posebno izaći i sve se brzo isprazni, do 23,00 i to je to, uglavnom, osim ljeta i Festivala Prijateljstva, Bajrama i Novih godina...
Noćni život
Moderator: anex
- Jimmy_The_Saint
Jel' to ono kad se neumjereno konzumira alkohol, đahkad opojne droge, i kad gole tete igraju okolo?
Puj, puj, nalet šejtane

Puj, puj, nalet šejtane
- nebojeplavo
Sinoć u Sa prazni kafići, mada je fina noć bila, mada ni u subotu naveče nije bilo nešto.
Inače, po meni u Sa i nije neki ludi noćni život
Inače, po meni u Sa i nije neki ludi noćni život
- uvjek dobar gost
... Ma što je najgore ja sa čežnjom se sjetim vremena dok policijski sat je bio još u Sarajevu, tad se nekako fino izlazilo, atmosfera nije napeta bila u Kuk-u, na Obali il u fis-u je bilo taman ... ali tražili smo da se ukine policijski sat i eto nam....
Ne fakat ne pamtim kad sam imao želju negdje po kafanama, sad sam u glavnom oko roštilja i skupljamo se po stanovima i vikendicama...
Ne fakat ne pamtim kad sam imao želju negdje po kafanama, sad sam u glavnom oko roštilja i skupljamo se po stanovima i vikendicama...
-
mamica papucarka
izlazili smo na ista mjestauvjek dobar gost wrote:... Ma što je najgore ja sa čežnjom se sjetim vremena dok policijski sat je bio još u Sarajevu, tad se nekako fino izlazilo, atmosfera nije napeta bila u Kuk-u, na Obali il u fis-u je bilo taman ... ali tražili smo da se ukine policijski sat i eto nam....