Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Dobro, nije bas pun ali eto skoro pun. Sinoc je bila vedra noc pa sam malo eksperimentisao sa slikanjem najblizeg nam nebeskog tijela. Evo kako je to izgledalo sinoc iznad Bosne....
Hehehe.... Hvala maraDONa
Evo link na akademiju... http://www.pbase.com/guento/image/33070512
Medjutim, kad si bio tako fini, evo i bonus slikica od onog ludog dana u Sarajevu... http://www.pbase.com/guento/image/33199230
alek, ma zahebavam se, nije ono mjesec. Stara sinoc pravila pogacu pa sam je uspio uslikat drito u rerni, zato je crno okolo
'akademija' skoro da bi mogla izgledati jezivo da joj nije onih pridodatih staklenih prostora na krovu (svjetlo je cudno, pogotovo refleksija na desnoj strani pa to nekako 'vuce' pogled).
Guento wrote:Dobro, nije bas pun ali eto skoro pun. Sinoc je bila vedra noc pa sam malo eksperimentisao sa slikanjem najblizeg nam nebeskog tijela. Evo kako je to izgledalo sinoc iznad Bosne....
do sad sam 'upratila' da se fotografijom bave the_fluid, guento i konyan i gledala sam vase galerije, ali nisam primijetila da je neko od vas radio auto/portret. meni je uvijek zabavno gledati na koji nacin ljudi 'vide' sami sebe ili druge (ili uopste, na koji se nacin 'opisu')
I do not mind at all... samo nemoj slike rojtersu prodat. Ako ih uspijes prodat, hocu crvenog mustanga...
Samo reci gdje ces ga, da prostis, stavit da mogu i ja linkat na link...
alek, ja sam ti ruzan k'o mrmot, kad bih stavio autoportret ne bi se niko javljo na moje postove , zato slikam prirodu...
Za portret se mozemo dogovorit...
Guento wrote:alek, ja sam ti ruzan k'o mrmot, kad bih stavio autoportret ne bi se niko javljo na moje postove , zato slikam prirodu... Za portret se mozemo dogovorit...
nisam mislila iskljucivo na autoportret nego na portret uopste.
na forumu se ne bavim time koliko je neko lijep ili ruzan, zanimaju me neke druge stvari
nisam mislila iskljucivo na autoportret nego na portret uopste.
na forumu se ne bavim time koliko je neko lijep ili ruzan, zanimaju me neke druge stvari
Pa alek, imam ja nekoliko portreta, ali nisam siguran da bi neko volio da mu se portret nadje na javnom forumu nako bezze. Mnogo je uputnije postaviti slike kao ove, razumijes. Ne kompromitujes nikoga.
Usput, koje su stvari koje te zanimaju...
pa ako je neko htio biti model i pozirati za fotografisanje, onda je logicno da je pristao i na to da si ti taj koji ima pravo (javno) pokazati svoje radove. a sto se tice 'drugih' stvari koje me ovdje zanimaju... mislila sam na to da ja citam i pisem postove, razgovaram sa ljudima, a pri tom nemam pojma (i ne zanima me) jesu li lijepi ili ruzni