Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
AcaLukas wrote:Nekada je omladina isla na koncerte Serifa, Bijelog Dugmeta i Mile Kitica, a danas slave americko-kapitalisticke praznike poput Helovina. Drustvo nam polahko propada, sve je manje nase kulture i muzike...
AcaLukas wrote:Nekada je omladina isla na koncerte Serifa, Bijelog Dugmeta i Mile Kitica, a danas slave americko-kapitalisticke praznike poput Helovina. Drustvo nam polahko propada, sve je manje nase kulture i muzike...
SaraFina wrote:Ova tema je očigledan primjer sukoba civilizacije i krkanluka
Šta reći i koju posluku porati?
O kakvoj ti civiliziranosti pričaš kad si opći reprezent necivilizirane, neupućene, zatucane i nepismene osobe? A još se, uz navedeno, želiš baviti nekim socijalnim radom? Braniš kult skroz tamnog rituala i neljudskog javašluka, da bi to opravdala dječijim osmijehom i nekom idilom?
Ti mene podsjecas na one zapjenjene tipove koje protestuju protiv gay parade..
one glupave nogometne navijace, koji nisu navijaci nego samo nepismeni huligani..
kao onaj cetnik koji je isao u Ukrajinu da brani Ruse
SaraFina wrote:Ova tema je očigledan primjer sukoba civilizacije i krkanluka
Šta reći i koju posluku porati?
O kakvoj ti civiliziranosti pričaš kad si opći reprezent necivilizirane, neupućene, zatucane i nepismene osobe? A još se, uz navedeno, želiš baviti nekim socijalnim radom? Braniš kult skroz tamnog rituala i neljudskog javašluka, da bi to opravdala dječijim osmijehom i nekom idilom?
Ti mene podsjecas na one zapjenjene tipove koje protestuju protiv gay parade..
one glupave nogometne navijace, koji nisu navijaci nego samo nepismeni huligani..
kao onaj cetnik koji je isao u Ukrajinu da brani Ruse
Nemam ništa protiv pederluka; nek se hvataju kad i gdje hoće. Tako da - bujrum. Brine me tvoja procjena.
Last edited by Mračajski proto on 01/11/2014 01:01, edited 1 time in total.
Tipican pripadnik HZ-a kojem se I u prici o vjesticama pred ocima pricinjava plava boja I FK Zeljeznicar. Stvarno je strasno koje smo im komplekse nabili.
Tipican pripadnik HZ-a kojem se I u prici o vjesticama pred ocima pricinjava plava boja I FK Zeljeznicar. Stvarno je strasno koje smo im komplekse nabili.
Viri ti minDŽa i čakija.
Last edited by Mračajski proto on 01/11/2014 01:04, edited 1 time in total.
Ja bi dodao Cevljansku koridu, svi se kao srame te nase autenticne domace tradicije, naseg kulturnog naslijedja, tog festivala bosanske kulture i obicaja, tog giganta od dogadjaja, a usvajamo tamo nekakve americke izmisljene obicaje i praznike... sramotno!
dječak sa šibicama wrote:Ja bi dodao Cevljansku koridu, svi se kao srame te nase autenticne domace tradicije, naseg kulturnog naslijedja, tog festivala bosanske kulture i obicaja, tog giganta od dogadjaja, a usvajamo tamo nekakve americke izmisljene obicaje i praznike... sramotno!
dječak sa šibicama wrote:Ja bi dodao Cevljansku koridu, svi se kao srame te nase autenticne domace tradicije, naseg kulturnog naslijedja, tog festivala bosanske kulture i obicaja, tog giganta od dogadjaja, a usvajamo tamo nekakve americke izmisljene obicaje i praznike... sramotno!
Imao sam priliku da pričam sa dosta Amerikanaca sa Harvarda, jer sam i sam tamo studirao, i oni se uglavnom stide ovog farbanja u bijelo, baš kao što se i mi stidimo bikova.
LOL
Mogu zamisliti ovog Mrčajevca ili kako mu bi nick..
Kako masnim rukama od prezderavanja ispod šatora " pevaljki" u dekolte ubacuje 100 km