U pripremi je novi nastavak kultnog horrora HALLOWEEN.
Film NOC VJESTICA se poceo snjimati davne 1979-e godine.Od tada pa do dan danas uživa veliki respekt od strane mnogih ljubitelja horor filmova. Radnja filma se dešava u Haddonfieldu, malom prigradskom naselju drzave Illinois...Monstruozni ubica Michael Mayers uspijeva pobjeci iz Smith's Grove ludnice i vraca se u Haddonfield sa namjerom da dokrajci svoju mladju sestru Laurie Strode(Jamie Lee Curtis)!!
Glumica Jamie Lee Curtis se pojavila u samo tri djela ovog filma.Dakle glumila je u prvom, drugom i sedmom dijelu(ovaj dio je snjimljen na njenu inicijativu 1998-e godine).Glumica je u istom dijelu odrubila glavu svome bratu, ali BEZ USPJEHA! Uslijedio je jos jedan (bezvezni) nastavak HALLOWEEN 8(koji je dozivio fijasko)! Filma je uradjen po uzoru na film VJESTICE IZ BLERA!!!
Sada se snjima Halloween 9!!!! Scenario i muziku ce pisati ROB ZOMBIE(Kuca 1000 tijela)!
Zanima me vaše mišljenje tj. HOĆE LI OVAJ DIO USPJETI PONOVITI USPJEH PRIJAŠNJIH DIJELOVA??????
NOC VJESTICA 9( HALLOWEEN 9 )
Moderator: _BataZiv_0809
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
meni se 1000 tijela svidjelo za razliku od devils rejecta tako da su nadanja polovična
mogu nabrojati samo desetak rimejkova koji su bolji od originala stoga ne očekujem remek djelo što originalni noć vještica zaista jeste
volim njegovu mjuzu
tako da će biti uživancija gledati film (bar se nadam)
volim njegovu mjuzu
-
halloweenedo
#3 nadam se da ce sve biti u redi
Evo, bas neku noc gledam na netu informacije..izgleda da ce ovo biti ipak REMAKE a NE NASTAVAK HALLOWEEN-A!
-
halloweenedo
#5 HALLOWEEN
Ma ne znam kakav ce da bude ali brate ima dosta stvari koje mi nisu jasne....Npr. Zasto je Jamie Lee Curtis (Laurie Strode) ubijena u osmom dijelu Halloween-a.....Meni su prijasnji dijelovi Halloween-a extra...sve je bilo super dok se nije pojavila osmica...U osmici su pokusali da iskopiraju Vjestice iz blera...bezze...Sjecam se samo extra dijelova Halloween-a...np3.... Halloween 5 u kojem je Danielle Harris ulogu donijela na najbolji moguci nacin...Zatim Halloween 4 , Halloween 6 koje je pravo dobar..ustvari svaki dio je dobar na svoj nacin.......Samo mi je zao sto vise neam Donalda Pleasence-a medju zivima.....Stvarno, steta je sto ga vise nema...Takva glumacka velicina se nece vise roditi na ovoj planeti.....
-
halloweenedo
#6 MALO RAZOCARENJE-IPAK REMAKE!
Iako su kružile glasine o još jednom nastavku iz Halloween franšize, do godine ćemo imati prilike pogledati još jedan remake, a riječ je ni više ni manju nego remakeu kultnog Halloweena. Rob Zombie (House of 1000 Corpses, The Devil's Rejects) redatelj je, scenarist i producent nadolazećeg filma, dok je njegova pompozna žena Sheri Moon potvrdila da će imati nešto važniju ulogu u filmu. Pravi način da se uništi klasik 
-
halloweenedo
#7 NOVE INFORMACIJE
29-og JANUARA U LOS ANGELES-u je pocelo snimanje HALLOWEEN-a 9 (REMAKE-a)! Ono sto pouzdano znamo jeste da su glumci u ovom filmu
• Malcolm McDowell -Dr. Loomis
• Tyler Mane Adult Michael Myers
• Daeg Faerch Young Michael Myers• William Forsythe Ronnie White
• Pat Skipper Mason Strode
• Dee Wallace Stone Cynthia Strode
• Sheri Moon Zombie Deborah Myers
• Ken Foree Big Joe
• Lew Temple Nole Kluggs
• Danny Trejo Ismael Cruz
• Scout Taylor-Compton Laurie Strode
• Kristina Klebe Lynda
• Jenny Gregg Stewart Lindsey Wallace
• Brad Dourif Sheriff Brackett
• Udo Kier Morgan Walker
---I JOS JEDNA NOVOST: DJEVOJKA PO IMENU DANIELLE HARRIS KOJA JE IGRALA ULOGU MICHAEL-ove SESTRICNE JAMIE U HALLOWEEN-U 4 i 5 CE GLUMITI U HALLOWEEN-u 9 ANNIE BRACKET!!!.....NADAM SE DA CE MAKAR NJENA ULOGA DATI POSEBNU DIMENZIJU OVOM REMAKE-u!!!
DAJ BOZE DA OVAJ HALLOWEEN 9 BUDE O.k!
• Malcolm McDowell -Dr. Loomis
• Tyler Mane Adult Michael Myers
• Daeg Faerch Young Michael Myers• William Forsythe Ronnie White
• Pat Skipper Mason Strode
• Dee Wallace Stone Cynthia Strode
• Sheri Moon Zombie Deborah Myers
• Ken Foree Big Joe
• Lew Temple Nole Kluggs
• Danny Trejo Ismael Cruz
• Scout Taylor-Compton Laurie Strode
• Kristina Klebe Lynda
• Jenny Gregg Stewart Lindsey Wallace
• Brad Dourif Sheriff Brackett
• Udo Kier Morgan Walker
---I JOS JEDNA NOVOST: DJEVOJKA PO IMENU DANIELLE HARRIS KOJA JE IGRALA ULOGU MICHAEL-ove SESTRICNE JAMIE U HALLOWEEN-U 4 i 5 CE GLUMITI U HALLOWEEN-u 9 ANNIE BRACKET!!!.....NADAM SE DA CE MAKAR NJENA ULOGA DATI POSEBNU DIMENZIJU OVOM REMAKE-u!!!
DAJ BOZE DA OVAJ HALLOWEEN 9 BUDE O.k!