Noć šampiona-Salko Zildžić Vs. Ivan Strugar

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

univerzalac

#1 Noć šampiona-Salko Zildžić Vs. Ivan Strugar

Post by univerzalac »

Čestitke Salki i svima onima koji ga podržavaju...priredio je pravi spektakl...u 4 rundi je nastupio krešendo!!!Allahu Ekber!
Gledao sam uživo i bilo je extra...navijali smo ko ludi!!! Evo nekih klipova... :D

Moj amaterski mob. snimak :D :

http://www.youtube.com/watch?v=BfcX6eHjMtQ

1 i 2 runda:

http://www.youtube.com/watch?v=7r7KsxtI8BE

PS. 3 i 4 krešendo runda će se ubrzo postaviti... 8-)
zulfikkar

#2 Re: Noć šampiona-Salko Zildžić Vs. Ivan Strugar

Post by zulfikkar »

Allahu Ekber!
univerzalac

#3 Re: Noć šampiona-Salko Zildžić Vs. Ivan Strugar

Post by univerzalac »

zulfikkar wrote:Allahu Ekber!
Reče mi Salko da će srezat Strugara...i tako mi Allaha s.w.t dobro ga srezo uz Allahovu s.w.t pomoć!!! 8-)

PS. Evo ljudi 3 i 4 krešendo runde!!!

http://www.youtube.com/watch?v=fsGegPpKl6s
klixober

#4 Re: Noć šampiona-Salko Zildžić Vs. Ivan Strugar

Post by klixober »

Sta je ono bilo na kraju? Nisam sve vidio,ali cuo sam da neko sa mikrofon govori "stani Ivane,nemoj"..
univerzalac

#5 Re: Noć šampiona-Salko Zildžić Vs. Ivan Strugar

Post by univerzalac »

komeba wrote:Sta je ono bilo na kraju? Nisam sve vidio,ali cuo sam da neko sa mikrofon govori "stani Ivane,nemoj"..
Ma pošizio Ivan...i valjda se sa nekim pokačio...a Salko ga zvao da se vrati...ali izjave Ivanove nije bilo...ma Salkan je legenda!!! 8-)
memlija

#6 Re: Noć šampiona-Salko Zildžić Vs. Ivan Strugar

Post by memlija »

Salki svaka čast :thumbup: RESPECT, TALE AL BEDRU ALEINA :D , hajd sve je u redu i shvatam Salku i njegove trenere, al brate dragi neznam šta bih rekao.

SAMO BIH VOLIO DA MI KAŽETE KAKO SE VI OSJECATE KAD SE INTONIRA ONA NAŠA INSTRUMENTALA OD J..... :x NAZOVI HIMNE??? :x MENE JE U TIM TRENUCIMA STID I SRAM I KOD KUĆE , A KAMOLI NA JAVNOM MJESTU.....
klixober

#7 Re: Noć šampiona-Salko Zildžić Vs. Ivan Strugar

Post by klixober »

A kakva je ono muzika kad ulaze nasi borci? Mislim,mogu shvatiti da su vjernici,ali valdja predstavljaju BiH,a ne Saudijsku Arabiju.Imamo mi dovoljno svoje lijepe muzike.
memlija

#8 Re: Noć šampiona-Salko Zildžić Vs. Ivan Strugar

Post by memlija »

komeba wrote:A kakva je ono muzika kad ulaze nasi borci? Mislim,mogu shvatiti da su vjernici,ali valdja predstavljaju BiH,a ne Saudijsku Arabiju.Imamo mi dovoljno svoje lijepe muzike.
To ti je ilahija TALE AL BEDRU ALEINA i pjevali su je stanovnici Medine kada je Muhamed a.s. ulazio u taj grad...ili tako nešto...ovo ti pričam po onome što sam upamtio iz mekteba, a ako griješim neka me neko korektuje :D
univerzalac

#9 Re: Noć šampiona-Salko Zildžić Vs. Ivan Strugar

Post by univerzalac »

memlija wrote:
komeba wrote:A kakva je ono muzika kad ulaze nasi borci? Mislim,mogu shvatiti da su vjernici,ali valdja predstavljaju BiH,a ne Saudijsku Arabiju.Imamo mi dovoljno svoje lijepe muzike.
To ti je ilahija TALE AL BEDRU ALEINA i pjevali su je stanovnici Medine kada je Muhamed a.s. ulazio u taj grad...ili tako nešto...ovo ti pričam po onome što sam upamtio iz mekteba, a ako griješim neka me neko korektuje :D
Slažem se...mnogi bi možda htjeli da Salkan izlazi na ring uz pjesmu one kučke Cece...ali on je Musliman, Bošnjak...koji veoma lijepo predstavlja BIH!

PS. Na kraju krajeva šampionu gamad mogu samo da pljuju pod prozor i ništa više! :D :zzzz: 8-)
memlija

#10 Re: Noć šampiona-Salko Zildžić Vs. Ivan Strugar

Post by memlija »

univerzalac wrote:
memlija wrote:
Slažem se...mnogi bi možda htjeli da Salkan izlazi na ring uz pjesmu one kučke Cece...ali on je Musliman, Bošnjak...koji veoma lijepo predstavlja BIH!

PS. Na kraju krajeva šampionu gamad mogu samo da pljuju pod prozor i ništa više! :D :zzzz: 8-)
Univerzalni, niko ovdje nema ništa prigovoriti Salki vizavi meča, al brate što je previše, previše je....a za ovo gamad :x ako se odnosi na mene i komeba koji si ti faktor da nekoga tako nazivaš...to buraz možeš samo kod kuće i nigdje više...i ne glumi mi velikog muslimana i BOŠNJAKA....
shadow

#11 Re: Noć šampiona-Salko Zildžić Vs. Ivan Strugar

Post by shadow »

Ja sam mislio da Salko nece ni trecu rundu zavrsiti, bio je dobro uzdrman. Vidi se da kondiciono jos uvijek nije spreman, da mu nije Strugar prilicno naivno naletio na krose ko zna sta bi bilo. Drago mi je da je pobjedio ali nisam nesto impresioniran. U svakom slucaju cestitke!
Zna li se ko su ovi sto su za Ivana navijali a culi su se u par navrata?
vinnie_jones

#12 Re: Noć šampiona-Salko Zildžić Vs. Ivan Strugar

Post by vinnie_jones »

Jooooj Salke giganta....razguzio onog "sampiona" sinoc onako bas domacinski...sipali mu doktori kjaz milos u usi da dodje sebi :dance:
Diplinger

#13 Re: Noć šampiona-Salko Zildžić Vs. Ivan Strugar

Post by Diplinger »

potpisujem
vinnie_jones wrote:Jooooj Salke giganta....razguzio onog "sampiona" sinoc onako bas domacinski...sipali mu doktori kjaz milos u usi da dodje sebi :dance:
ivan strugar nije od jucer niti ime za podcjenjivati, mada ga je salko izvro iz cipela
Ali_G

#14 Re: Noć šampiona-Salko Zildžić Vs. Ivan Strugar

Post by Ali_G »

Covjek bira muziku koja mu odgovara, ne znam sto vam to smeta? Ja kol'ko znam nikoga nije uvrijedio pjesmom. Ima malo tu i pretjerivanja, al' danas imaju svi pravo da izraze svoja opredijeljenja i stavove i sve dok nisu uvrijedljivi po nekog drugog meni ne smeta.

Nego, dobro nakaci onog sabana, hahahahhaha.
univerzalac

#15 Re: Noć šampiona-Salko Zildžić Vs. Ivan Strugar

Post by univerzalac »

Dodjela kaiša šampionu svijeta!!! 8-)

http://www.youtube.com/watch?v=hKqrpex5xvQ

PS. Allahu Ekber! Nek puknu dušmani... :D
Edin H.

#16 Re: Noć šampiona-Salko Zildžić Vs. Ivan Strugar

Post by Edin H. »

komeba wrote:Sta je ono bilo na kraju? Nisam sve vidio,ali cuo sam da neko sa mikrofon govori "stani Ivane,nemoj"..
Evo odgovora sa foruma teretana :D

oko ringa su se zakacili Bibi i Mirso,2 najjebenija tipa u Tuzli.Pistolji su se povlacili...

Sto se tice muzike tacno je da je do Salke da odabere, ali se onda ne treba ljutiti kada nas susjedi prozivaju da zivimo u dzamahiriji ili Teheranu :-)

Salko ocigledno iskusniji, ali nema kondicije.
Nije se mogao kretati u trecoj rundi.

Uzgred ja navijam za Bibija u ovom konfliktu.
klixober

#17 Re: Noć šampiona-Salko Zildžić Vs. Ivan Strugar

Post by klixober »

Ja sam vec rekao.Religija je njegova privatna stvar.On moze biti veliki vjernik,nacionalista,sta god,nije problem,ali valjda predstavlja Bosnu i Hercegovinu,a ne Saudijsku Arabiju.Kada borci izlaze s onom muzikom,uopste nemam osjecaj da nastupaju za BiH.
ProS

#18 Re: Noć šampiona-Salko Zildžić Vs. Ivan Strugar

Post by ProS »

moze li mene neko da opameti :?

koja je to kategorija,koja je to titula i koliko znaci,jer mi sve mirise na mafijaska posla,cuj...svjetski prvak iz crne gore :-) a,sada iz bosne :-) :?
Emir Džambegović

#19 Re: Noć šampiona-Salko Zildžić Vs. Ivan Strugar

Post by Emir Džambegović »

http://en.wikipedia.org/wiki/World_Asso ... anizations
WAKO PRo - neko je pitao šta je to...
Nije mala stvar, a ovom pobjedom i dobrom organizacijom Tuzla je istakla kandidaturu za Svjetski kickbox šampionat 2011. godine
fukara_tz

#20 Re: Noć šampiona-Salko Zildžić Vs. Ivan Strugar

Post by fukara_tz »

Izlazak Salke Zildzica

Image

Image

Image

Image

Image
Ali_G

#21 Re: Noć šampiona-Salko Zildžić Vs. Ivan Strugar

Post by Ali_G »

jel snimio ko to povlacenje pistolja? :D
mislim da je onaj stranac odusevljen 8) 8)
memlija

#22 Re: Noć šampiona-Salko Zildžić Vs. Ivan Strugar

Post by memlija »

Nije mala stvar, a ovom pobjedom i dobrom organizacijom Tuzla je istakla kandidaturu za Svjetski kickbox šampionat 2011. godine[/quote]

GARANT, nakon ulaska navijača u ring, a meč još nije ni završen... :D cccccc......a nisam skonto za te zajebane kauboje :D , eki dva najjača lika u Tuzli :D
Ma ustvari, kad se sve sagleda svugdje u ovoj našoj ni na šta nalik državi je slično....malaogradjanstvo, papanluk, nedostatak osnovne kulture itd..... :zzzz:
univerzalac

#23 Re: Noć šampiona-Salko Zildžić Vs. Ivan Strugar

Post by univerzalac »

komeba wrote:Ja sam vec rekao.Religija je njegova privatna stvar.On moze biti veliki vjernik,nacionalista,sta god,nije problem,ali valjda predstavlja Bosnu i Hercegovinu,a ne Saudijsku Arabiju.Kada borci izlaze s onom muzikom,uopste nemam osjecaj da nastupaju za BiH.
Aj ne kenjaj...ko da Crnogorci imaju osjećaj da Ivan nastupa za Crnu Goru sa onom pjesmom Rokija Balboa...da ta pjesma nije Njegoševa...??? :-) :D

PS. Islam zabranjuje nacionalizam...upoznaj se sa Islamom!!!
memlija

#24 Re: Noć šampiona-Salko Zildžić Vs. Ivan Strugar

Post by memlija »

univerzalac wrote:
komeba wrote:Ja sam vec rekao.Religija je njegova privatna stvar.On moze biti veliki vjernik,nacionalista,sta god,nije problem,ali valjda predstavlja Bosnu i Hercegovinu,a ne Saudijsku Arabiju.Kada borci izlaze s onom muzikom,uopste nemam osjecaj da nastupaju za BiH.
Aj ne kenjaj...ko da Crnogorci imaju osjećaj da Ivan nastupa za Crnu Goru sa onom pjesmom Rokija Balboa... :-) :D

UNIVERZALNI, po tvom riječniku i pametovanju sa visine mense čini da bi se ti trebao malo bolje upoznati sa Islamom... :-)

evo sad ce Salko biti gost na Centralnom kod Senada... :thumbup:
univerzalac

#25 Re: Noć šampiona-Salko Zildžić Vs. Ivan Strugar

Post by univerzalac »

memlija wrote:
univerzalac wrote:
Aj ne kenjaj...ko da Crnogorci imaju osjećaj da Ivan nastupa za Crnu Goru sa onom pjesmom Rokija Balboa... :-) :D

UNIVERZALNI, po tvom riječniku i pametovanju sa visine mense čini da bi se ti trebao malo bolje upoznati sa Islamom... :-)

evo sad ce Salko biti gost na Centralnom kod Senada... :thumbup:
Moguće je...ali se nekad drugačije "nemere"!!! :D Smeta ilahija...a šejtanluk je extra...nije mi jasno zašto...kad nakon dolaska boraca u ring bivaju puštene himne njihove zemlje!!! :-)

PS. Allahu Ekber! 8-)
Locked