Noć Reklamoždera?!
Moderator: _BataZiv_0809
-
Reuf
#1 Noć Reklamoždera?!
cuo sam da ce bit noc reklamozdera u sarajevu ali ne znam ni kada ni gdje,
ima li iko neku informaciju?
ima li iko neku informaciju?
-
gold'n'brown
Nadjes nedje neki plakat u gradu, doneses ga u dom mladih i progutas.zena21 wrote:A sta vam je to uopste
- zena21
Hvala na pojasnjenju... Moram priznati da prvi put cujem za toSirko wrote:to su najbolje i najluđe reklame iz cijelog svijeta iz prosle godine
bio sam prije dvije godine u Zagrebu i bas je bila izvrsna zabava
voditelji bili tarik filipovic i rene bitorajac, ludi ko struja
-
Zlatan M

„NOĆ REKLAMOŽDERA“ 21.03. U SARAJEVU
“Noć Reklamoždera”, najveći spektakl svijeta reklama, vatromet genijalnih ideja, pozitivnih vibracija i nezaboravnih utisaka, napokon dolazi i u Sarajevo. Time je naš glavni grad postao ravnopravna metropola sa više od 160 drugih širom planete u kojima se „Noć Reklamoždera“ održava svake godine.
Tokom trosatnog programa, zaljubljenici u svijet reklama će 21. marta u sarajevskom „Domu Mladih - Skenderija ” imati jedinstvenu priliku da vide najbolje i najinteresantnije TV reklame sa svih krajeva svijeta, izabrane od strane Jean-Marie Boursicota, vlasnika najveće globalne reklamoteke koja se bavi kolekcioniranjem reklama sa svih meridijana. Po mišljenju marketing stručnjaka, AD profesionalaca, novinara svjetskih časopisa i miliona ljubitelja reklama,”Noć Reklamoždera” je događaj u kome se fantastično uživa svim čulima i koji se jednostavno ne propušta.

"Presretan sam da ovaj spektakl možemo podjeliti sa građanima Sarajeva i siguran sam da je ovo početak jednog krasnog prijateljstva. Planiramo uskoro dovesti „Noć Reklamoždera” i u druge gradove u Bosni i Hercegovini ", riječi su gospodina Boursicota.
Kao zaposlenik reklamne agencije, Jean-Marie Boursicot je još 70-ih godina prošlog vijeka uvidio da je praksa da se kasete sa TV spotovima bacaju u smeće nakon što prođe reklamna kampanja. Došao je na ideju da ih arhivira i danas u svojoj kolekciji ima preko 700.000 TV reklama. Arhiva se svake godine povećava za 25.000 novih TV spotova od kojih se biraju najbolji za „Noć Reklamoždera“. Otkako je Jean-Marie Boursicot 1981. godine napravio „Noć Reklamoždera“ ("La Nuit des Publivores"), to je postala prava svjetska institucija. Održava se svake godine u preko 160 svetskih metropola i 47 zemalja širom svijeta.

„Noć Reklamoždera“ u Sarajevu organiziraju marketing kuće „2AM FCB“ i „Metromedia“ uz veliku pomoć firmi Hypo Group, Nestle i Renault, kao i ostalih sponzora i pokrovitelja. Gosti „Noći Reklamoždera” će biti kultna sarajevska grupa “Zabranjeno Pušenje”, atraktivne latino plesačice „Art Ballet“ i DJ Fera.
Cijena ulaznica je 19,90 KM. i mogu se rezervisati na telefone 033/202-390 i 207-564 ili na e-mail [email protected]. Prodaja ulaznica vršiće se i na platou Skenderija i u ulici Ferhadija u Sarajevu.
Sve detaljnije informacije se mogu dobiti na telefon 033/667-354 ili na stranici http://www.noc-reklamozdera.ba.