neces ili ne mozes da skontas sta hocu da kazem ali nema vezepustopoljina wrote:mozda bi zavrsila nesto vise skole, mozda bi naprdjivala na forumu kao ti sada, da je nisu unistili. oprosti joj sto nije zavrsila politicke nauke, i sto nije kao hilari klinton kad prica, samo su je sistematski silovali i dehumanizovali kad je bila covjek u nastajanju.
koje ovdje stoke neopjevane pisu, pa to je za povratiti.
hvala joj sto ima snage da govori, da ne tone sve u cutanju i zaboravu ovih sitih pametnjakovica.
sa adekvantnim obrazovanjem znala bi kako da najbolje djeluje u korist sebe i ostalih zrtava silovnja
proslo je vrijeme kada su stvari prolazile samo zato sto su zrtve, dolazi vrijeme kada ce se morati boriti za stvari koje bi im inace po moralnoj odgovnrosti pripadale, a to ce najbolje uraditi tako sto ce se skolovati i nec joj niko mocu prodavati muda pod bubrege, da izvines
treba da u skoli nauci koja prava ima i sta moze da ostvari da nju i ostale zrtve silovanja raznorazni hostapleri ne iskoristavaju u dnevno politicke svhre, ili ako vec svjesno dozvoljava da je iskoristavaju kako ta to najbolje iskoristi
na ovoj temi je posmatram kao predstavnicu udruzenja a ne kao bakiru hasecici zrtvu
o njenim golgotama ne bi da raspravljam nije ni mjesto ni vrijeme niti sam ja adekvatan da o tome govorim
@pipi hebes slavuja
ja ga zbog postovanja prema bakrinoj zrtvi ne bi spominjao na istom forumu a kamo li na istoj temi