No name opet za SCG
Moderator: _BataZiv_0809
- ja_sarajevo
#1 No name opet za SCG
After two semifinals and a final with 24 songs, No Name won the ticket to Athens and thus will represent Serbia & Montenegro in the final of the 2006 Eurovision Song Contest, singing Moja ljubavi. Due to the death of Slobodan Milosevic, RTS moved the broadcast from its first channel to RTS2.
12 contestants from Serbia and 12 from Montenegro took part in a join national selection, Evropesma 2006. The Serbian favourite, Flamingos feat. Luis, received four times the maximum points from the Serbian jury, but didn't receive any points from the Montenegrin voters, while the Serbian jury awarded No Name with points. The Montenegrin jury backed No Name, that won under the same circumstances as last year. As soon as the result became clear, the audience left the venue immediately, while some stayed inside to throw bottles on the stage.
Suprisingly, No Name left right away, while the Serbian favourites (and runners-up) Flamingos feat. Luis gave a reprise of their song.
In 2004, the country debuted with the Serbiab Željko Joksimović, last year, Serbia & Montenegro was represented by No Name. Thanks to their own result, they can enter the final again this year
12 contestants from Serbia and 12 from Montenegro took part in a join national selection, Evropesma 2006. The Serbian favourite, Flamingos feat. Luis, received four times the maximum points from the Serbian jury, but didn't receive any points from the Montenegrin voters, while the Serbian jury awarded No Name with points. The Montenegrin jury backed No Name, that won under the same circumstances as last year. As soon as the result became clear, the audience left the venue immediately, while some stayed inside to throw bottles on the stage.
Suprisingly, No Name left right away, while the Serbian favourites (and runners-up) Flamingos feat. Luis gave a reprise of their song.
In 2004, the country debuted with the Serbiab Željko Joksimović, last year, Serbia & Montenegro was represented by No Name. Thanks to their own result, they can enter the final again this year
-
zaritisinebrute
gledao sam veceras ovaj kako da kazem uzas od glasanja, nije da mi je bitno ko ce predstavljati scg na euroviziji ali ono glasanje je bilo van svake pameti, ja sam mislio da ce se zaratiti u sali nakon svega, hari drzim ti fige 18 a i 20 maja 
-
Jasho
Gledao sam cijeli tok glasanja i mogu reči da je nastao pravi skandal! Da bi se mogao desiti skandal vidjelo se kad je izašao drugi član žirija da kaže svoje rezultate i kad je prije toga prozvao neke članove za nečasne radnje i glasanje! Članovi žirija koji su bili umješani u nečasne radnje su pokušali da diskredituju Flamingose i Luisa koji su bili favoriti na način da im nisu dali ni boda, dok su oni članovi koji su glasali pošteno davali im po 12 bodova. Nakon žirija saopšteni su glasovi publike, po kojima je najviše bodova 12 dobili Flamingosi i Luis, ali No Name je pobijedio za 4 boda. Tada su No name trebali da izađu na scenu, kao i osoba koja je trebala da im uruči pobjedničku nagradu, ali umjesto osobe koja je trebala da uruči nagradu izlazi drugi član žirija koji opet proziva nečasne članove i govori da je sve to velika sramota i da je No Name nečasnim radnjama došao do pobjede. Nakon toga publika u Sava centru počinje da zviždi pobjednicima i da skandira lopovi. Voditelji pozivaju No Name na scenu, a publiku da ih pozdravi. No Name su krenuli na scenu, ali je publika nastavila još jaće da zviždi i skandira lopovi i počeli su da skandiraju ime svojih favorita Flamingosa. I tako umjesto da izađu na scenu No Name su se povukli, a umjesto njih su izašli Flamingosi i Luis i nastala je opća ludnica i veselje u kojem su Flamingosi i Luis ponovo izveli svoju pjesmu!
-
kub lajkan
Ja slucajno okrenuo pri kraju glasanja na PTC. Nisam ni znao da je to veceras. Bilo je bas veselo.... Meni se cinilo da skandiraju "uhapsite Vlasija"... 
- ja_sarajevo
sa esctoday
LOPOVI!!!!
Ovo je NEVIDjENO!!! Pa zar DRUGU godinu isto SRANJE da nam se desi???!!! Ma nosite se crnogorci u tri lijepe pizde materine!!! Mozemo mi i bez vas!!! Na ovom ESC-u navijam za Hari Mata Harija!!! AJMO BOSNO!!!

LOPOVI!!!!
Ovo je NEVIDjENO!!! Pa zar DRUGU godinu isto SRANJE da nam se desi???!!! Ma nosite se crnogorci u tri lijepe pizde materine!!! Mozemo mi i bez vas!!! Na ovom ESC-u navijam za Hari Mata Harija!!! AJMO BOSNO!!!
-
Ana_Ana
*Saopstenje RTS-a biti poznato sutra. Iako je bilo najavljeno da ce tokom noci konferenciju za novinare odrzati direktor RTS-a Aleksandar Tijanic. Medjutim, kako nezvanicno saznajemo, prema propozicijama Eurosonga, nije moguce da glasanje bude ponisteno, vec je predvidjena samo mogucnost povlacenja pesme. Grupa novinara iz cele Srbije vec je potpisala peticiju za ponistavanje glasanja, a isto su ucinili i novinari iz Hrvatske.
Direktor EUROSONGA cije ime nije poznato, saopstio je da ce ORGANIZATORI Eurosonga u Atini tek razmatrati problem koji je nastao nakon glasanja u Beogradu.
Za sada nema pobednika!
Direktor EUROSONGA cije ime nije poznato, saopstio je da ce ORGANIZATORI Eurosonga u Atini tek razmatrati problem koji je nastao nakon glasanja u Beogradu.
Za sada nema pobednika!
-
neutral
Nisam mogla da vjerujem... tako su nasjeli na onaj glupi crnogorski ziri....
Obzirom da sam normalno ljudsko bice koje ne voli nepravdu nadam se da ce Flamingosi ici dalje ...sve drugo bi bilo necasno
BTW ja nisam od onih koji vole da komsiji crkne krava jer mozda je istu travu posla kao i nasa, pa eto belaja....
Podrska za Flamingose!!!!!!!
Obzirom da sam normalno ljudsko bice koje ne voli nepravdu nadam se da ce Flamingosi ici dalje ...sve drugo bi bilo necasno
BTW ja nisam od onih koji vole da komsiji crkne krava jer mozda je istu travu posla kao i nasa, pa eto belaja....
Podrska za Flamingose!!!!!!!
-
montenegrin
I posle Srbi ugnjetavaju manje i slabije...Onom "muzicaru" Bajramovicu (pravo crnogorsko prezime) mrznja izbija iz ociju. Jebo g' otac - zna l' iko shta taj pjeva ???
-
Ana_Ana
tako su glasali i prosle godine. ja se secam da jelena tomasevic nije dobila ni jedan poen od crnogorskog zirija. nista novo se veceras nije desilo.montenegrin wrote:I posle Srbi ugnjetavaju manje i slabije...Onom "muzicaru" Bajramovicu (pravo crnogorsko prezime) mrznja izbija iz ociju. Jebo g' otac - zna l' iko shta taj pjeva ???
-
montenegrin
Ma takmicenje k'o takmicenje je totalno nebitno. Al' da te neko je8e u zdrav mozak dvaput uzastopno- TO NE MERE (sto bi Bosanci rekli).Ana_Ana wrote:tako su glasali i prosle godine. ja se secam da jelena tomasevic nije dobila ni jedan poen od crnogorskog zirija. nista novo se veceras nije desilo.montenegrin wrote:I posle Srbi ugnjetavaju manje i slabije...Onom "muzicaru" Bajramovicu (pravo crnogorsko prezime) mrznja izbija iz ociju. Jebo g' otac - zna l' iko shta taj pjeva ???
-
noua
Vijest iz Beograda je da No Name jos uvijek nije sluzbeno prozvan pobjednikom...
Sutra je press konferencija na kojoj ce najsigurnije da bace glasanju u vodu, a nije jasno koga misle poslati. U svakom slucaju, vrijeme im je da se razvedu jer skoro pa rat pokrenuse u Sava centru!
Sutra je press konferencija na kojoj ce najsigurnije da bace glasanju u vodu, a nije jasno koga misle poslati. U svakom slucaju, vrijeme im je da se razvedu jer skoro pa rat pokrenuse u Sava centru!
- alphonse kauders
Pošteno se ismijah sinoć, jer onakve farse od glasanja nisam dugo gledao. I nejasno mi je kako oni članovi žirija bestidno izlaze na binu, naravno svi čiste savjesti i onako dijele bodove.
U suštini pjesma od No name-a ne zaslužuje da bude ni među prvih 5, ali crnogorski žiri im je dao 3*12 bodova + 8 od publike, dok su ostatak dobili sadake od srpskog žirija (što je i presudilo). Sramota je da od te trojice crnogoraca flamingosi nisu dobili ni jednog jedinog boda iako su imali ubjedljivo najjaču pjesmu te večeri. Pa glasanje publike sve ti kaže, druga je bila Ana Nikolić sa oko 3.900 glasova dok su oni imali 11.000!!
Ovo im ionako produbljuje razdor u zajednici i izgleda da se fakat sve sprema na veliko otcjepljenje:)
Zna onaj Marko Vešović šta priča, kad kaže da od Crnogoraca nema gore čeljadi:)
U suštini pjesma od No name-a ne zaslužuje da bude ni među prvih 5, ali crnogorski žiri im je dao 3*12 bodova + 8 od publike, dok su ostatak dobili sadake od srpskog žirija (što je i presudilo). Sramota je da od te trojice crnogoraca flamingosi nisu dobili ni jednog jedinog boda iako su imali ubjedljivo najjaču pjesmu te večeri. Pa glasanje publike sve ti kaže, druga je bila Ana Nikolić sa oko 3.900 glasova dok su oni imali 11.000!!
Ovo im ionako produbljuje razdor u zajednici i izgleda da se fakat sve sprema na veliko otcjepljenje:)
Zna onaj Marko Vešović šta priča, kad kaže da od Crnogoraca nema gore čeljadi:)
-
sudnjidan
Uvijek neko drugi kriv... Slovenci, Hrvati, Bosnjaci, Albanci, sada Crnogorci.
Pa, kad ih Crnogorci toliko "ugnjetavaju", sto se Srbi ne otcijepe? Makar nema opasnosti da ce Crnogorci na "srpske separatiste" poslati vojsku i tenkove.
No name ce taman imati vremena da predstavljaju "zajednicku drzavu". A nakon 21. maja
pa pa. Onda ce milionima Srbima poteci med i mlijeko, najzad ce se zabaviti sami sa sobom, nece biti nikoga da ih "ugnjetava" kao sto to sada radi nekoliko stotina hiljada Crnogoraca.
Pa, kad ih Crnogorci toliko "ugnjetavaju", sto se Srbi ne otcijepe? Makar nema opasnosti da ce Crnogorci na "srpske separatiste" poslati vojsku i tenkove.
No name ce taman imati vremena da predstavljaju "zajednicku drzavu". A nakon 21. maja
-
mamica papucarka
Jasho wrote:Gledao sam cijeli tok glasanja i mogu reči da je nastao pravi skandal! Da bi se mogao desiti skandal vidjelo se kad je izašao drugi član žirija da kaže svoje rezultate i kad je prije toga prozvao neke članove za nečasne radnje i glasanje! Članovi žirija koji su bili umješani u nečasne radnje su pokušali da diskredituju Flamingose i Luisa koji su bili favoriti na način da im nisu dali ni boda, dok su oni članovi koji su glasali pošteno davali im po 12 bodova. Nakon žirija saopšteni su glasovi publike, po kojima je najviše bodova 12 dobili Flamingosi i Luis, ali No Name je pobijedio za 4 boda. Tada su No name trebali da izađu na scenu, kao i osoba koja je trebala da im uruči pobjedničku nagradu, ali umjesto osobe koja je trebala da uruči nagradu izlazi drugi član žirija koji opet proziva nečasne članove i govori da je sve to velika sramota i da je No Name nečasnim radnjama došao do pobjede. Nakon toga publika u Sava centru počinje da zviždi pobjednicima i da skandira lopovi. Voditelji pozivaju No Name na scenu, a publiku da ih pozdravi. No Name su krenuli na scenu, ali je publika nastavila još jaće da zviždi i skandira lopovi i počeli su da skandiraju ime svojih favorita Flamingosa. I tako umjesto da izađu na scenu No Name su se povukli, a umjesto njih su izašli Flamingosi i Luis i nastala je opća ludnica i veselje u kojem su Flamingosi i Luis ponovo izveli svoju pjesmu!
pa ko sad ide na Euroviziju
kako moze jedna te ista grupa dva puta zaredom se takmicit
-
montenegrin
Ni Johnny Logan nije isao dvije godine za redom na ESC.