NLO iznad Sarajeva
-
Semiramida
#1 NLO iznad Sarajeva
Ne mogu da vjerujem da do sada još niko nije prokometarisao video-klipove (i priloge iz večerašnjih dnevnika) o pojavi NLO-a iznad Sarajeva! Nisam do maloprije znala za pojavu tragova i ispred Narodnog pozorišta: kao neki ugljenisani ostaci u obliku kružnice (fotogalerija Sarajevo-x).
Fol je u tome što ovu neobičnu pojavu niko i nije nazvao NLO, barem do sada. I niko nema kometara. Niko se ne oglašava.
Šta vi mislite o ovome?
Fol je u tome što ovu neobičnu pojavu niko i nije nazvao NLO, barem do sada. I niko nema kometara. Niko se ne oglašava.
Šta vi mislite o ovome?
-
stidljiv
-
stidljiv
-
Semiramida
Ne, nego sam danas naletila na majmuna na forumu.A-ZO wrote:Serimadida, jesil to danas kupila tv i kompjuter po prvi put u zivotu
Molim moderatora da merdžuje dva istoimena threada u različim sekcijama.
-
A-ZO
a sad bez zeze, jesi li ikad cula za specijalne efekteSemiramida wrote:Ne, nego sam danas naletila na majmuna na forumu.A-ZO wrote:Serimadida, jesil to danas kupila tv i kompjuter po prvi put u zivotu![]()
Molim moderatora da merdžuje dva istoimena threada u različim sekcijama.
-
A-ZO
-
Semiramida
Ako ima veći nevjernik u leteće tanjire od mene...A-ZO wrote: a sad bez zeze, jesi li ikad cula za specijalne efekte
Al' ako clip objavi Dnevnik državne TV; pa valjda nisu tako neozbiljni...
Ne pijem, morti.
(Vrijeme je da se pozovu spec. agenti Skulić i Mulderić.
-
A-ZO
jel se ti ovo salis il stvarno mislis da nase filmadzije nisu sposobni da naprave 5 sekundi kompjuterskog 3d shitaSemiramida wrote:Ako ima veći nevjernik u leteće tanjire od mene...A-ZO wrote: a sad bez zeze, jesi li ikad cula za specijalne efekte
Al' ako clip objavi Dnevnik državne TV; pa valjda nisu tako neozbiljni...
Ne pijem, morti.
(Vrijeme je da se pozovu spec. agenti Skulić i Mulderić.)
-
Semiramida
Ok. I sama sam se k'o srednjoškolka bavila fotomontažom i sl. i daleko od toga da poričem da takvo što može napraviti obični balavac s današnjim tools-ima, al' daj, koji je motiv?A-ZO wrote: jel se ti ovo salis il stvarno mislis da nase filmadzije nisu sposobni da naprave 5 sekundi kompjuterskog 3d shita
Reklama za MESS? Don't believe.
Pa i Dino Mustafić se baš prep'o; ostade čovjek otvorenih usta...
Hajd' uostalom, nije ni bitno. Ako ste vi 100% ubijeđeni da se radi o montaži...
-
|||||
Nemoj mi samo rec da si povjerovala u ONO.
Bas je ta slucajnost da snimaju na tom mjestu i da je kameru trebalo pomaci svega 3-4 cm da se ONO vidi
Ali, sta znaš!! Mozda im je Ali-paša nesto ostao dužan, prije. Možda im je mazno punokrvnog konja, a dukata nisu dobili.
Šta znaš......

Ali, sta znaš!! Mozda im je Ali-paša nesto ostao dužan, prije. Možda im je mazno punokrvnog konja, a dukata nisu dobili.
Šta znaš......
-
Semiramida
Jooooooj, sad me je praaaaaaaaavo stid. Praaaavo.
Svejedno, neću otići ni na jednu MESS-ovu predstavu. (Ne zbog reklame.)
Svejedno, neću otići ni na jednu MESS-ovu predstavu. (Ne zbog reklame.)
-
Satriani
Svaka cast Mirci na ukusu. Jedino me strah da nasi vrli pozorisni reziseri nisu ujebali dobru staru Bosansku pricu, kao sto su ne tako davno ujebavali dobre stare Engleske.
P.S. Ma ima nesto u ovom Sarajevu. Prvo smo provalili Koperfilda ( ne bi Dzana da joj nije pukla stikla), a sad smo provalili i vanzemaljce!
P.S. Ma ima nesto u ovom Sarajevu. Prvo smo provalili Koperfilda ( ne bi Dzana da joj nije pukla stikla), a sad smo provalili i vanzemaljce!
-
Bosanac2525
#20 Nove Sarajevske dzamije
Zamolio bih nekog ako ima slike Malezijske dzamije (BREKA) i nove dzamije na Sokolovic-Koloniji da ih postavi ovdje. Hvala unaprijed