Nije, tamo su divljaci....ssmmiilleeyy wrote:Jel divlji sex negdje u Divljini
Divlji sex je u satenu.....
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Nije, tamo su divljaci....ssmmiilleeyy wrote:Jel divlji sex negdje u Divljini
Uz svo dužno poštovanjeRaščupana wrote:Nije, tamo su divljaci....ssmmiilleeyy wrote:Jel divlji sex negdje u Divljini
Divlji sex je u satenu.....![]()
drekalica28 wrote:Uz svo dužno poštovanjeRaščupana wrote:Nije, tamo su divljaci....ssmmiilleeyy wrote:Jel divlji sex negdje u Divljini
Divlji sex je u satenu.....![]()
, ali...............ni pamuku nije mane.
![]()
uglavnom njezan sex je kad nemozes dugo pa sve nesto laganini pokusavas da od 2 minute napravis 2 i po. ako vec sex, onda neka i ona osjeti da je akcija heheh, pa jel tako...ssmmiilleeyy wrote:Hoćel ko objasniti kakav je taj Divlji sex baš me zanima ?
kao u pjesmi... Volimo se kao zmije, kao psi. Volimo se kao bogovi ili cigani...ssmmiilleeyy wrote:Hoćel ko objasniti kakav je taj Divlji sex baš me zanima ?
Za tebe ljubavi svezelenashica wrote:samnom garant ne bi volio nikakvuIrelevantan wrote:Kako s kime
Kakva crna ljubav ima veze sa sexomIrelevantan wrote:Za tebe ljubavi svezelenashica wrote:samnom garant ne bi volio nikakvuIrelevantan wrote:Kako s kime
Žao mi metkashown wrote:ma nema sexa ,samo njegovog tate .babe pare sve je ostalo suvisloposlije 70 žena vam to mogu reći .žene samo pare interesuju ..idemo sad ..paljba
zelenashica wrote:Za tebe ljubavi sveIrelevantan wrote:samnom garant ne bi volio nikakvuzelenashica wrote:Kako s kime
[/quote]Kakva crna ljubav ima veze sa sexom
Irelevantan wrote:
Kako nema ?????
Ja nikada ne bih mogao imati sex s nekom ženskom osobom prema kojoj ne osjećam ništa...one night stand...zdravo![]()
Ja nisam muškarac za jednu noć, nisam lahka roba
I drugi puta pazi kako vrtiš ovo citiranje....ja tebe nisam nazvala ljubaviIrelevantan wrote:Kako nema ?????zelenashica wrote:Irelevantan wrote:
Za tebe ljubavi sveKakva crna ljubav ima veze sa sexom
Ja nikada ne bih mogao imati sex s nekom ženskom osobom prema kojoj ne osjećam ništa...one night stand...zdravo![]()
Ja nisam muškarac za jednu noć, nisam lahka roba
Da, i jeste stvar u tome..."samo"...zelenashica wrote: .....samo nema muškarca koji nije lahka roba,stvar je samo koliko je žena teška da ga ponese
tekma wrote:Da, i jeste stvar u tome..."samo"...zelenashica wrote: .....samo nema muškarca koji nije lahka roba,stvar je samo koliko je žena teška da ga ponese![]()
![]()
moglo bi to nekako tako i biti...samo, sve je manje teskih zena koje mogu da ponesuzelenashica wrote:tekma wrote:Da, i jeste stvar u tome..."samo"...zelenashica wrote: .....samo nema muškarca koji nije lahka roba,stvar je samo koliko je žena teška da ga ponese![]()
![]()
dobro je nek si skonto
![]()
praktično Nježan i divlji sexarageta wrote:Kad bi sex bio da ja legnem, raširim noge, ne bi nikada upražnjavala to.
Nježno je potrebno dok se ne uzbudim, onda me siluj! To je moja politika.
arageta wrote:Kad bi sex bio da ja legnem, raširim noge, ne bi nikada upražnjavala to.
južne hemisfereCyber-harambashica wrote:arageta wrote:Kad bi sex bio da ja legnem, raširim noge, ne bi nikada upražnjavala to.
ovo se trazi u svim zemljama