Znam, jednom mi je to neko i donio, tad sam i probalasumirprimus wrote:eh da ti znas ljudi maksuz dodju s flasama da naspu boze.
Njeno veličanstvo jedna i jedina "Tuzla "
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#801 Re: Njeno veličanstvo jedna i jedina "Tuzla "
-
sumirprimus
#802 Re: Njeno veličanstvo jedna i jedina "Tuzla "
pivo? moze pivo 
- plain vanilla
#803 Re: Njeno veličanstvo jedna i jedina "Tuzla "
ne volim ni pivo ni vino, gluho bilosumirprimus wrote:pivo? moze pivo
-
sumirprimus
#804 Re: Njeno veličanstvo jedna i jedina "Tuzla "
aaaa daj pa kako to
pa sad ide spricer ko nevrijeme, za crno mora malo zahladnit.
- plain vanilla
#805 Re: Njeno veličanstvo jedna i jedina "Tuzla "
moRe sad kakav koktelcic, inace samo ljutosumirprimus wrote:aaaa daj pa kako to![]()
- seln
#806 Re: Njeno veličanstvo jedna i jedina "Tuzla "
I ja sam znao uci samo da im napravim pazar. Stvarno ne znam od cega zive.sumirprimus wrote:ja sam znao uci u jagodu cisto iz sazaljenja, mislim da ih ne crnjacim, al ni dan danas mi ne izlazi iz glavf slika ono dvoje djece brata i sestre s druge strane stakla onako tanane bljedolike
a boza. boza je najace pice ljeti, meni stvarno nije jasno kako to danasnja omladina ne voli
Inace, Gradska lagano odumire. Da im nije Hukica i Evrope, komotno bi mogli zatvoriti ulicu.
-
sumirprimus
#807 Re: Njeno veličanstvo jedna i jedina "Tuzla "
ih radi buraz sad u jakoj firmi top im je 
-
omar little
#808 Re: Njeno veličanstvo jedna i jedina "Tuzla "
ti si makar iz sarajva, ja nekad bila tuzlanka.Bloo wrote:Jarane, gora si od mene.omar little wrote:aj evropa ta, to se jos i sjecam, mogu smjestiti otprilike, nize od bivseg varteksa, nisam im nikad nista voljela jesti ni kolace ni slambos, ali kakva crna jagoda?
gdje je jagoda??
i sta je te gdje je taj dramar? jesam li ja tamo kad bila?bila sam jednom gore na sjenjaku, skroz gore odes
, neki mall, ima samoposluga dole, a gore, kao, terasa sa stolovima? gleda na onaj dom za nezbrinutu djecu, ili makar sto je nekad bio. jel to to?
-
omar little
#809 Re: Njeno veličanstvo jedna i jedina "Tuzla "
kad se vec metuzalemi, sjecam se nekad birvaktile kod ilijazovica se bukvalno red uhvati kod onih zadnjih vrata od pijace ljudi dodju s flasama po bozu.
boza je super.
- dale cooper
#810 Re: Njeno veličanstvo jedna i jedina "Tuzla "
Kad si zadnji put bila u Tuzli?omar little wrote:aj evropa ta, to se jos i sjecam, mogu smjestiti otprilike, nize od bivseg varteksa, nisam im nikad nista voljela jesti ni kolace ni slambos, ali kakva crna jagoda?
gdje je jagoda??
i sta je te gdje je taj dramar? jesam li ja tamo kad bila?bila sam jednom gore na sjenjaku, skroz gore odes
, neki mall, ima samoposluga dole, a gore, kao, terasa sa stolovima? gleda na onaj dom za nezbrinutu djecu, ili makar sto je nekad bio. jel to to?
- Laertes
#811 Re: Njeno veličanstvo jedna i jedina "Tuzla "
Čizkejk iz Une je njami 
-
omar little
#812 Re: Njeno veličanstvo jedna i jedina "Tuzla "
jaoooo sad znam, DJIZS kako to uopce jos postojiplain vanilla wrote: Jagoda je u istoj ulici, odmah poslije pekare Hukic![]()
-
omar little
#813 Re: Njeno veličanstvo jedna i jedina "Tuzla "
dale, pa ima godina.
- dale cooper
#814 Re: Njeno veličanstvo jedna i jedina "Tuzla "
Pa po onom tvom opisu jeste Dramar u pitanju. On je otvoren negdje 2007 čini mi se.omar little wrote:dale, pa ima godina.
-
Heller
#815 Re: Njeno veličanstvo jedna i jedina "Tuzla "
ima i onih zlatara, valjda opet otvore aljinu kafanu pa bude šta, mada u gradu ugl. urbani ovjekti odumiru, a otvaraju se cuclaoneseln wrote:I ja sam znao uci samo da im napravim pazar. Stvarno ne znam od cega zive.sumirprimus wrote:ja sam znao uci u jagodu cisto iz sazaljenja, mislim da ih ne crnjacim, al ni dan danas mi ne izlazi iz glavf slika ono dvoje djece brata i sestre s druge strane stakla onako tanane bljedolike
a boza. boza je najace pice ljeti, meni stvarno nije jasno kako to danasnja omladina ne voli
Inace, Gradska lagano odumire. Da im nije Hukica i Evrope, komotno bi mogli zatvoriti ulicu.
- Laertes
#816 Re: Njeno veličanstvo jedna i jedina "Tuzla "
Fakat smrdi korzo, jebale ih nargile da ih jebaleHeller wrote:ima i onih zlatara, valjda opet otvore aljinu kafanu pa bude šta, mada u gradu ugl. urbani ovjekti odumiru, a otvaraju se cuclaoneseln wrote:I ja sam znao uci samo da im napravim pazar. Stvarno ne znam od cega zive.sumirprimus wrote:ja sam znao uci u jagodu cisto iz sazaljenja, mislim da ih ne crnjacim, al ni dan danas mi ne izlazi iz glavf slika ono dvoje djece brata i sestre s druge strane stakla onako tanane bljedolike
-
Heller
#817 Re: Njeno veličanstvo jedna i jedina "Tuzla "
Idem kroz grad, brude zagrljene sjede u majicama sa izrezom do pupka, neke brade seljačke s onim linijama i cuclaju ona govna.
- Maraschino
#818 Re: Njeno veličanstvo jedna i jedina "Tuzla "
sada imaju svoje flase. tvoje je samo da dodjes.omar little wrote:kad se vec metuzalemi, sjecam se nekad birvaktile kod ilijazovica se bukvalno red uhvati kod onih zadnjih vrata od pijace ljudi dodju s flasama po bozu.boza je super.
ove godine popio sam jednu flasu ali cini mi se da to nije onaj stari okus.
- Maraschino
#819 Re: Njeno veličanstvo jedna i jedina "Tuzla "
A gdje je tu Dundo.Heller wrote:ima i onih zlatara, valjda opet otvore aljinu kafanu pa bude šta, mada u gradu ugl. urbani ovjekti odumiru, a otvaraju se cuclaoneseln wrote: I ja sam znao uci samo da im napravim pazar. Stvarno ne znam od cega zive.
Skoro ga sreo
-
Heller
#820 Re: Njeno veličanstvo jedna i jedina "Tuzla "
Pa ima mu 70-ak? Mada lično ga ne poznajem, al u tim je nekim godinama, jer znam da je stari s njim bio dobar, a stariji je Dundo od njega.Maraschino wrote:A gdje je tu Dundo.Heller wrote:ima i onih zlatara, valjda opet otvore aljinu kafanu pa bude šta, mada u gradu ugl. urbani ovjekti odumiru, a otvaraju se cuclaoneseln wrote: I ja sam znao uci samo da im napravim pazar. Stvarno ne znam od cega zive.
Inace, Gradska lagano odumire. Da im nije Hukica i Evrope, komotno bi mogli zatvoriti ulicu.![]()
Skoro ga sreocovjek propao skroz. Jedva ide.
- plain vanilla
- Maraschino
#822 Re: Njeno veličanstvo jedna i jedina "Tuzla "
uhplain vanilla wrote:A Stelekt?
- Maraschino
#823 Re: Njeno veličanstvo jedna i jedina "Tuzla "
Zar Sudo ima toliko?Heller wrote:Pa ima mu 70-ak? Mada lično ga ne poznajem, al u tim je nekim godinama, jer znam da je stari s njim bio dobar, a stariji je Dundo od njega.Maraschino wrote:
A gdje je tu Dundo.![]()
Skoro ga sreocovjek propao skroz. Jedva ide.
I Mehu oca sam mu poznavao.
- seln
#824 Re: Njeno veličanstvo jedna i jedina "Tuzla "
Gradsko vijece ima puno pravo da zabrani objekte koji se ne uklapaju u okolinu.Heller wrote:Idem kroz grad, brude zagrljene sjede u majicama sa izrezom do pupka, neke brade seljačke s onim linijama i cuclaju ona govna.
Ja bih te cuclare rastjerao ko macke sa jebista.
- seln
#825 Re: Njeno veličanstvo jedna i jedina "Tuzla "
Ne diraj u rane, ziva bila.plain vanilla wrote:A Stelekt?