Pa gdje je onaj Bingo sa dobrim cevapima i pljeskom..Sjenjak jel da?dale cooper wrote:Da Bloo, Sjenjak je...SJENJAK.![]()
jbg znas da imam problema sa pamcenjem naziva
Pa gdje je onaj Bingo sa dobrim cevapima i pljeskom..Sjenjak jel da?dale cooper wrote:Da Bloo, Sjenjak je...SJENJAK.![]()
kazem ja njoj, nista mi ne vjerujedale cooper wrote:Da Bloo, Sjenjak je...SJENJAK.![]()
Mislim da bi ste se vas dvije dobro slagale.plain vanilla wrote:kazem ja njoj, nista mi ne vjerujedale cooper wrote:Da Bloo, Sjenjak je...SJENJAK.![]()
i nemoj citati sta smo pisale, bezveze je
sex, cevapi and r'n'rdale cooper wrote:Mislim da bi ste se vas dvije dobro slagale.plain vanilla wrote:kazem ja njoj, nista mi ne vjerujedale cooper wrote:Da Bloo, Sjenjak je...SJENJAK.![]()
I sa orijentacijom.Bloo wrote:Pa gdje je onaj Bingo sa dobrim cevapima i pljeskom..Sjenjak jel da?dale cooper wrote:Da Bloo, Sjenjak je...SJENJAK.![]()
![]()
jbg znas da imam problema sa pamcenjem naziva
dale cooper wrote:I sa orijentacijom.Bloo wrote:Pa gdje je onaj Bingo sa dobrim cevapima i pljeskom..Sjenjak jel da?dale cooper wrote:Da Bloo, Sjenjak je...SJENJAK.![]()
![]()
jbg znas da imam problema sa pamcenjem nazivaAli to je zato što je Tuzla ravna, ne?
Taj rad.Bloo wrote:sex, cevapi and r'n'rdale cooper wrote:
Mislim da bi ste se vas dvije dobro slagale.
srbijaplain vanilla wrote:Solana, Slatina, Stupine, Solina, Slavinovici, Simin Han, Sjenjak, Stari Grad, nekadasnja Skojevska...Bloo wrote:Nešto sa Splain vanilla wrote:Moze biti samo na Sjenjaku![]()
Hvala, vjerovatno je to to.
pa da si i mene zvao s vama na cevape, mogle smo se slagatidale cooper wrote:Mislim da bi ste se vas dvije dobro slagale.plain vanilla wrote:kazem ja njoj, nista mi ne vjerujedale cooper wrote:Da Bloo, Sjenjak je...SJENJAK.![]()
u play odem jednom godisnje, ali maksuzdale cooper wrote:Sad pročita čitavu razmjenu između Bloo i Vanile. Fun!Idemo svi zajedno na ćevape sljedeći put kad budeš dolazila
![]()
Meni su u Playu najbolji.
plain vanilla wrote:u play odem jednom godisnje, ali maksuzdale cooper wrote:Sad pročita čitavu razmjenu između Bloo i Vanile. Fun!Idemo svi zajedno na ćevape sljedeći put kad budeš dolazila
![]()
pileca pljeskavica punjena sirom i suhim mesom s rostilja'ta ce cevapi
Trebao sam...priznajem.plain vanilla wrote:
pa da si i mene zvao s vama na cevape, mogle smo se slagati![]()
Bloo wrote:plain vanilla wrote:u play odem jednom godisnje, ali maksuzdale cooper wrote:Sad pročita čitavu razmjenu između Bloo i Vanile. Fun!Idemo svi zajedno na ćevape sljedeći put kad budeš dolazila
![]()
pileca pljeskavica punjena sirom i suhim mesom s rostilja'ta ce cevapi
![]()
*Heavy breathing*
Ma hajde, nasi smo. Nije lako dvije poguzije nahranit, sto jest jestdale cooper wrote:Trebao sam...priznajem.plain vanilla wrote:
Za sve godine što se forumski poznajemo i dopisujemo, a da se nikada nismo upoznali formalno, a
živimo u istom gradu, pa malo me je i sramota da budem iskren.Ali Bloo will bring us together.
sumirprimus wrote:i dodjes na miting, ono dajnica ti![]()
![]()
![]()
![]()
Ja bas rijetko jedem vani, a taj Play mi nikako usput nije, ali zato ima maksuzsumirprimus wrote:e to im je fakat dobro.
plain vanilla wrote:Ma hajde, nasi smo. Nije lako dvije poguzije nahranit, sto jest jestdale cooper wrote:Trebao sam...priznajem.plain vanilla wrote:
Za sve godine što se forumski poznajemo i dopisujemo, a da se nikada nismo upoznali formalno, a
živimo u istom gradu, pa malo me je i sramota da budem iskren.Ali Bloo will bring us together.
Kladimo se ko moze vise pojest.plain vanilla wrote:Ma hajde, nasi smo. Nije lako dvije poguzije nahranit, sto jest jestdale cooper wrote:Trebao sam...priznajem.plain vanilla wrote:
Od amidzince teticnadale cooper wrote:sumirprimus wrote:i dodjes na miting, ono dajnica ti![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ma nije, znamo se i preko fejsbuka.
Da, ti si west side, ja sam east.plain vanilla wrote:Ja bas rijetko jedem vani, a taj Play mi nikako usput nije, ali zato ima maksuzsumirprimus wrote:e to im je fakat dobro.