Ljudi pomozite u prvom redu očekujem savjete od cura; prijedloge, savjete.....
hvala puno....
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
ivan_herc007 wrote:E ovak imam 23 godina hodam s curom koja ima 20 i nevina je. Neću da se hvalim nemam ni ja previše iskustva radio sam to 4 puta ali sa djevojkama koje nisu bile nevine. Hodamo već 3 mjeseca i uradio bih to s njom ali dosta mi je stalo do nje i nebih je htio povrijediti. Htio bih da to pamti kao lijepo iskustvo.
hvala puno....![]()
![]()
![]()
![]()
a šta da ti kažem, ovdje jedino možeš dobiti praktičnu pomoć.ivan_herc007 wrote:E ovak imam 23 godina hodam s curom koja ima 20 i nevina je. Neću da se hvalim nemam ni ja previše iskustva radio sam to 4 puta ali sa djevojkama koje nisu bile nevine. Hodamo već 3 mjeseca i uradio bih to s njom ali dosta mi je stalo do nje i nebih je htio povrijediti. Htio bih da to pamti kao lijepo iskustvo.
hvala puno....![]()
![]()
![]()
![]()
ivan_herc007 wrote:E ovak imam 23 godina hodam s curom koja ima 20 i nevina je. Neću da se hvalim nemam ni ja previše iskustva radio sam to 4 puta ali sa djevojkama koje nisu bile nevine. Hodamo već 3 mjeseca i uradio bih to s njom ali dosta mi je stalo do nje i nebih je htio povrijediti. Htio bih da to pamti kao lijepo iskustvo.
hvala puno....![]()
![]()
![]()
![]()
derion wrote:Ivane, najvažnije je da pričaš (komuniciraš) sa njom, pa i o tome. U svakom slučaju, budi strpljiv, pogotovo jer ti je stalo do nje. U svakom slučaju, popričajte o tome, a uvjeren sam da nećeš dugo čekati, mislim, u finim je godinama. Sretno!
*mima* wrote:Ivane dragi........odkud ti ideja auto za prvi put........haj se uoozbilji.....
S obzirom da će joj biti prvi put, mislim da bi to trebalo biti neko ugodno, po mogućnosti, poznato mjesto, mjesto gdje će se ona osjećati fino i sigurno (može i neka druga soba, kao što si već spomenuoivan_herc007 wrote: Da stalo mi je do nje i strpljiv sam nema problema mogu ja čekati, ali ono što me zanima je kada to i odlučimo napraviti na što posebno da pazim, koje je najpogodnije mjesto (u autu, krevetu) za to s obzirom da je djevica...
zbilja hoću da joj ugodim i da joj bude lijepo
*mima* wrote:Pa dje si ivane kuco stara................
Njanjo wrote:dje ces to pa nije kurva (valjda).....jednostavno pricekaj dok neko od vas nebude imao slobodan stan pa onda vino napravi neku vecericu malo romantike i tako to, bice i njoj lakse a i tebi.
Njanjo wrote:dje ces to pa nije kurva (valjda).....jednostavno pricekaj dok neko od vas nebude imao slobodan stan pa onda vino napravi neku vecericu malo romantike i tako to, bice i njoj lakse a i tebi.
ivan_herc007 wrote:cure ajmo ovak al iskreno; jel prvi put za vas bio bolan, jel bilo puno krvi, jeste se poslje toga dobro ili loše osjećale, kakve uspomene vam je ostavio taj prvi put i šta bi promjenile da sad možete to ponoviti....
I to ti je vrlo relativno...ima ih kojima je lakse da taj prvi put sve brzo zavrsi...nego da je pomalo boli i da je mrcvaris sat vremenaCyclone986 wrote:prva stvar drug...prvo "malo" predigre...eh sad postepeno cete vjerovatno ostajati bez odjece, ali nemoj odmah nista pocinjati...cekaj dok ti sama bude trazila da krenes u akciju, ono u fazonu da je napaljena toliko da vise ne moze cekati...eh druga stvar...kad dodje do toga, nemoj ko sivonja gurat, jer nece valjati...pokusaj malo po malo i bice to OK...i jos nesto...hihihihi...izvadi na vrijeme...uzivajte i sretno...
![]()
*mima* wrote:ivan_herc007 wrote:cure ajmo ovak al iskreno; jel prvi put za vas bio bolan, jel bilo puno krvi, jeste se poslje toga dobro ili loše osjećale, kakve uspomene vam je ostavio taj prvi put i šta bi promjenile da sad možete to ponoviti....
A tebe interesuju nasa iskustva......pa sto odmah ne kaze..........haj sad zini da ti kazem.
ivan_herc007 wrote:*mima* wrote:ivan_herc007 wrote:cure ajmo ovak al iskreno; jel prvi put za vas bio bolan, jel bilo puno krvi, jeste se poslje toga dobro ili loše osjećale, kakve uspomene vam je ostavio taj prvi put i šta bi promjenile da sad možete to ponoviti....
A tebe interesuju nasa iskustva......pa sto odmah ne kaze..........haj sad zini da ti kazem.
ma vidi ponovit ću još jedanput stalo mi je do nje i ne želim je povrijediti zato me zanimaju i vaša iskustva pa da ne uradim neke stvari i da radim greške koje su napravili vama
Svakako da je bolan prvi put i jedino sto mozes da ucinis je da malo "ublazis" tu bol u smislu da budes pazljiv, neka lijepa opustena atmosfera, da ne zuris i da date vremena pa taman i da par dana na to potrosite nema veze.ivan_herc007 wrote:cure ajmo ovak al iskreno; jel prvi put za vas bio bolan, jel bilo puno krvi, jeste se poslje toga dobro ili loše osjećale, kakve uspomene vam je ostavio taj prvi put i šta bi promjenile da sad možete to ponoviti....