NJEN PRVI PUT

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
ivan_herc007

#1 NJEN PRVI PUT

Post by ivan_herc007 »

E ovak imam 23 godina hodam s curom koja ima 20 i nevina je. Neću da se hvalim nemam ni ja previše iskustva radio sam to 4 puta ali sa djevojkama koje nisu bile nevine. Hodamo već 3 mjeseca i uradio bih to s njom ali dosta mi je stalo do nje i nebih je htio povrijediti. Htio bih da to pamti kao lijepo iskustvo.
Ljudi pomozite u prvom redu očekujem savjete od cura; prijedloge, savjete.....

hvala puno.... ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)
Mis mekinjas

#2 Re: NJEN PRVI PUT

Post by Mis mekinjas »

ivan_herc007 wrote:E ovak imam 23 godina hodam s curom koja ima 20 i nevina je. Neću da se hvalim nemam ni ja previše iskustva radio sam to 4 puta ali sa djevojkama koje nisu bile nevine. Hodamo već 3 mjeseca i uradio bih to s njom ali dosta mi je stalo do nje i nebih je htio povrijediti. Htio bih da to pamti kao lijepo iskustvo.

:-) :-) :-) :-)

Samo nemoj k'o sivonja udariti...
derion

#3 Re: NJEN PRVI PUT

Post by derion »

Ivane, najvažnije je da pričaš (komuniciraš) sa njom, pa i o tome. U svakom slučaju, budi strpljiv, pogotovo jer ti je stalo do nje. U svakom slučaju, popričajte o tome, a uvjeren sam da nećeš dugo čekati, mislim, u finim je godinama. Sretno!
*mima*

#4 Re: NJEN PRVI PUT

Post by *mima* »

Pa dje si ivane kuco stara................
-Romeo-

#5 Re: NJEN PRVI PUT

Post by -Romeo- »

ivan_herc007 wrote:E ovak imam 23 godina hodam s curom koja ima 20 i nevina je. Neću da se hvalim nemam ni ja previše iskustva radio sam to 4 puta ali sa djevojkama koje nisu bile nevine. Hodamo već 3 mjeseca i uradio bih to s njom ali dosta mi je stalo do nje i nebih je htio povrijediti. Htio bih da to pamti kao lijepo iskustvo.

a šta da ti kažem, ovdje jedino možeš dobiti praktičnu pomoć.
gurabija78

#6 Re: NJEN PRVI PUT

Post by gurabija78 »

gdje ce bit fino iskustvo, parkiranje volge u garazi za ficu :lol:
zajebanciju na stranu, ma samo laganini, i ako ne bude kako treba, svaki slijedeci put ce bit bolje.... :thumbup:
Last edited by gurabija78 on 18/06/2010 11:07, edited 1 time in total.
ivan_herc007

#7 Re: NJEN PRVI PUT

Post by ivan_herc007 »

derion wrote:Ivane, najvažnije je da pričaš (komuniciraš) sa njom, pa i o tome. U svakom slučaju, budi strpljiv, pogotovo jer ti je stalo do nje. U svakom slučaju, popričajte o tome, a uvjeren sam da nećeš dugo čekati, mislim, u finim je godinama. Sretno!

Da stalo mi je do nje i strpljiv sam nema problema mogu ja čekati, ali ono što me zanima je kada to i odlučimo napraviti na što posebno da pazim, koje je najpogodnije mjesto (u autu, krevetu) za to s obzirom da je djevica...

zbilja hoću da joj ugodim i da joj bude lijepo
*mima*

#8 Re: NJEN PRVI PUT

Post by *mima* »

Ivane dragi........odkud ti ideja auto za prvi put........haj se uoozbilji.....
ivan_herc007

#9 Re: NJEN PRVI PUT

Post by ivan_herc007 »

*mima* wrote:Ivane dragi........odkud ti ideja auto za prvi put........haj se uoozbilji.....

onda jedino da iznajmim sobu u hotelu hehehe :-D :-D :-D :-D
derion

#10 Re: NJEN PRVI PUT

Post by derion »

ivan_herc007 wrote: Da stalo mi je do nje i strpljiv sam nema problema mogu ja čekati, ali ono što me zanima je kada to i odlučimo napraviti na što posebno da pazim, koje je najpogodnije mjesto (u autu, krevetu) za to s obzirom da je djevica...
zbilja hoću da joj ugodim i da joj bude lijepo
S obzirom da će joj biti prvi put, mislim da bi to trebalo biti neko ugodno, po mogućnosti, poznato mjesto, mjesto gdje će se ona osjećati fino i sigurno (može i neka druga soba, kao što si već spomenuo :) ). Uostalom, učini svoje da joj to iskustvo ostane u lijepom sjećanju. Malo romantike svakako nije na odmet, znači koja svijeća, ugodna svjetlost, koja ruža i sl.
Njanjo

#11 Re: NJEN PRVI PUT

Post by Njanjo »

dje ces to pa nije kurva (valjda).....jednostavno pricekaj dok neko od vas nebude imao slobodan stan pa onda vino napravi neku vecericu malo romantike i tako to, bice i njoj lakse a i tebi. :thumbup:
(ne)forumas

#12 Re: NJEN PRVI PUT

Post by (ne)forumas »

tesko ces ti njoj ugoditi ako nas pitas kako da joj ugodis... nego ti fino stavi nju pred sebe i popricajte ;)
sto ljudi sto cudi sto zena dvjesta sisa
Ljuska_u_BaklaFi

#13 Re: NJEN PRVI PUT

Post by Ljuska_u_BaklaFi »

*mima* wrote:Pa dje si ivane kuco stara................
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
*mima*

#14 Re: NJEN PRVI PUT

Post by *mima* »

Njanjo wrote:dje ces to pa nije kurva (valjda).....jednostavno pricekaj dok neko od vas nebude imao slobodan stan pa onda vino napravi neku vecericu malo romantike i tako to, bice i njoj lakse a i tebi. :thumbup:

Poslusaj njanju.........ovo je najbolje....
ivan_herc007

#15 Re: NJEN PRVI PUT

Post by ivan_herc007 »

cure ajmo ovak al iskreno; jel prvi put za vas bio bolan, jel bilo puno krvi, jeste se poslje toga dobro ili loše osjećale, kakve uspomene vam je ostavio taj prvi put i šta bi promjenile da sad možete to ponoviti....
Mis mekinjas

#16 Re: NJEN PRVI PUT

Post by Mis mekinjas »

Njanjo wrote:dje ces to pa nije kurva (valjda).....jednostavno pricekaj dok neko od vas nebude imao slobodan stan pa onda vino napravi neku vecericu malo romantike i tako to, bice i njoj lakse a i tebi. :thumbup:

Dok skuha, neće imati volje za ništa.... :lol: :lol: :lol:
Ghost_Rider_XXX

#17 Re: NJEN PRVI PUT

Post by Ghost_Rider_XXX »

Oci moje lijepe nema tu sablona.
To ti je prva greska, probaj biti inventivan, ali bez stereotipija.
Sve skupa nije to kvantna fizika, i ne navaljuj k'o na polje od 2500 hektara koje mora biti preoranu za jedan dan.

Opusteno, lagano, valjda dosad poznajes curu dovoljno da su ukapirao sta joj se svidja, a sta ne. Anyway ucini sve da se osjeca dobro i zaboga opusti se.
*mima*

#18 Re: NJEN PRVI PUT

Post by *mima* »

ivan_herc007 wrote:cure ajmo ovak al iskreno; jel prvi put za vas bio bolan, jel bilo puno krvi, jeste se poslje toga dobro ili loše osjećale, kakve uspomene vam je ostavio taj prvi put i šta bi promjenile da sad možete to ponoviti....

A tebe interesuju nasa iskustva......pa sto odmah ne kaze..........haj sad zini da ti kazem.
(ne)forumas

#19 Re: NJEN PRVI PUT

Post by (ne)forumas »

mene je bolilo, opalila me koljenom u jaja
davorf
Location: lost in thought and lost in time while the seeds of life and the seeds of change were planted...

#20 Re: NJEN PRVI PUT

Post by davorf »

Cyclone986 wrote:prva stvar drug...prvo "malo" predigre...eh sad postepeno cete vjerovatno ostajati bez odjece, ali nemoj odmah nista pocinjati...cekaj dok ti sama bude trazila da krenes u akciju, ono u fazonu da je napaljena toliko da vise ne moze cekati...eh druga stvar...kad dodje do toga, nemoj ko sivonja gurat, jer nece valjati...pokusaj malo po malo i bice to OK...i jos nesto...hihihihi...izvadi na vrijeme...uzivajte i sretno...

:D :lol:
I to ti je vrlo relativno...ima ih kojima je lakse da taj prvi put sve brzo zavrsi...nego da je pomalo boli i da je mrcvaris sat vremena :mrgreen:

@mima: Jel' ovo futavci napadaju? :lol: :lol:
*mima*

#21 Re: NJEN PRVI PUT

Post by *mima* »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ivan_herc007

#22 Re: NJEN PRVI PUT

Post by ivan_herc007 »

*mima* wrote:
ivan_herc007 wrote:cure ajmo ovak al iskreno; jel prvi put za vas bio bolan, jel bilo puno krvi, jeste se poslje toga dobro ili loše osjećale, kakve uspomene vam je ostavio taj prvi put i šta bi promjenile da sad možete to ponoviti....

A tebe interesuju nasa iskustva......pa sto odmah ne kaze..........haj sad zini da ti kazem.

ma vidi ponovit ću još jedanput stalo mi je do nje i ne želim je povrijediti zato me zanimaju i vaša iskustva pa da ne uradim neke stvari i da radim greške koje su napravili vama
*mima*

#23 Re: NJEN PRVI PUT

Post by *mima* »

ivan_herc007 wrote:
*mima* wrote:

ma vidi ponovit ću još jedanput stalo mi je do nje i ne želim je povrijediti zato me zanimaju i vaša iskustva pa da ne uradim neke stvari i da radim greške koje su napravili vama

Cekaj ba malo.......ti bi sad da ti ovdje raja pisu svoja sexualna iskustva......nidje veze......Ako ti se zigu idi i zigu.....ti bi sad da ti sve spremimo za tvoj sex........hajmo malo...li la
Apocalypto

#24 Re: NJEN PRVI PUT

Post by Apocalypto »

Kako je lEpo biti glup
Zoya

#25 Re: NJEN PRVI PUT

Post by Zoya »

Svakako da je bolan prvi put i jedino sto mozes da ucinis je da malo "ublazis" tu bol u smislu da budes pazljiv, neka lijepa opustena atmosfera, da ne zuris i da date vremena pa taman i da par dana na to potrosite nema veze.
Kad smo kod krvi, ovo je sve individualno, dosta zena malo ili skoro nikako ne prokrvari a i ako je bude nije to sad nesto previse. Apsolutno ne bih nista promjenila jer mi je taj prvi put bio fantastican, bila sam sa osobom koju sam voljela i koju sam dobro upoznala. Isto smo tako cekali kao i vas dvoje prije nego smo to ucinili.
Osjecaj je malo cudan kad se to desi, lezis na krevetu i ne mozes da vjerujes :D Taj prvi put i nema nesto previse uzivanja, ali kasnije je sve bolje i bolje, dok se dobro jelte ne razradi :oops: :wink:
Odmah iskljuci opciju auta!
Post Reply