Joj, ja se postidim kad se nađem na času s takvima (a ima ih, treći sam razred gimnazijefatality wrote:jes ti jedan od onih sto ima jednu svesku za sve predmete , ono tipa "the ultimate sveska"
Njemacki ? :(
- red387
#26 Re: Njemacki ? :(
- bez_ideje
#27 Re: Njemacki ? :(
Eno
sad diraju u The svesku .......ja sam od osnovne imala jednu svesku,a u srednjoj pocesto i samo dvolisnicu,pa sam prolazila vrlodobrim,odlicnim
sad diraju u The svesku .......ja sam od osnovne imala jednu svesku,a u srednjoj pocesto i samo dvolisnicu,pa sam prolazila vrlodobrim,odlicnim
- fatality
#28 Re: Njemacki ? :(
sto dovoljno govori o tvojim obrazovnim ustanovamabez_ideje wrote:Eno![]()
- bez_ideje
#29 Re: Njemacki ? :(
a kao znas gdje sam isla u skolu? 
-
lolo_lolo
#30 Re: Njemacki ? :(
mozda je i neki genijalacfatality wrote:sto dovoljno govori o tvojim obrazovnim ustanovamabez_ideje wrote:Eno![]()
-
pupa hava
#31 Re: Njemacki ? :(
naprotiv, to govori o kvalitetufatality wrote:sto dovoljno govori o tvojim obrazovnim ustanovamabez_ideje wrote:Eno![]()
i da je mnogo, mnogo
- bez_ideje
#32 Re: Njemacki ? :(
ne znam cemu cinizam,to je jednostavno sistem koji je u mom slucaju funkcionisao
zapises samo naslove lekcija,da mozes pratit kako ide......onda fino koji dan sjednes i naucis to iz knjige
zapises samo naslove lekcija,da mozes pratit kako ide......onda fino koji dan sjednes i naucis to iz knjige
- fatality
#33 Re: Njemacki ? :(
salio sam se malobez_ideje wrote:a kao znas gdje sam isla u skolu?
- Angelina84
#34 Re: Njemacki ? :(
happyftw wrote:Zdravo. Ima li odavde neka osoba koja dobro zna Njemacki ?
Posto mi je test u Utorak a imam 3 keca i jednu 2.
Bio bi zahvalan onom ko pomogne, thx unaprijed !
de mi reci plz koji si ti razred, i cega..? Treba mi iz prakticnih razloga ta info, pa mi kazi ako ti nije sta
- Sunrise00
#35 Re: Njemacki ? :(
Kako tako lako odustajeshappyftw wrote:Hah.... Nemogu jarane ucit' ako nemam pojma. A ovo sto ucimo uopste nije tesko al bi mi trebala neka osoba koja bi mi npr. preko msn nesto osnovno pomogla.. A pogotovo sto me ova profesorica mrzi![]()
Al' ajd nadam se da necu past...
sta bi bilo da si u prvom razredu odustao od toga da naucis slova jer se cinilo tesko
P.S. I ja idem u skolu, i ne ide mi njemacki, al' uzmem navjezbam za diktat, za test sjednem lijepo i zagrijem stolicu, naucim ponesto pa se javim tu i tamo, i imam ocjene 4,5,5, tako da.. potrudi se malo, nece ti uvijek u zivotu sve biti na gotovo, stavise, rijetko ce biti
- Sunrise00
#36 Re: Njemacki ? :(
uu evo ti profesorice, oho ti se ooooooooooooohoAngelina84 wrote:happyftw wrote:Zdravo. Ima li odavde neka osoba koja dobro zna Njemacki ?
Posto mi je test u Utorak a imam 3 keca i jednu 2.
Bio bi zahvalan onom ko pomogne, thx unaprijed !
de mi reci plz koji si ti razred, i cega..? Treba mi iz prakticnih razloga ta info, pa mi kazi ako ti nije sta